Дата и час: 20 Яну 2026, 20:25

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: В разцвета на моя пубертет
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 08:00 
gatekeeper
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
това е темата, в която може да споделите някои от най-култовите си пубертетски изцепки- т'фа са кофти обяснения в любов, малки жабки в аквариумчета, скокчета в рекички, напивания с другарчета, а бе въобще, всичко, което сега ви кара да си помислите "копеле, къде ми е бил акълът???"
(=

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 09:36 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Беше лето 2001-во... аз, в крехката 14 годишна възраст... мощно напиване... де факто, за пръв път самичка се справих с шишенце Абсолют Боровинка! (то май май вече не се и произвежда). Някакъв домашен купон в забравен краен квартал. Усамотих се в спалнята, уж да ми стане по-добре. Дойде един тип. Ама много ми беше лошо... КОПЕЛЕ, КЪДЕ МИ Е БИЛ АКЪЛА?! "Искам да си ходя" - "Ми ще те закарам" - "Ми добре..."
Патка. Качих се в непозната кола с непознат човек. Цяло чудо е, че не ми направи нищо. Някаква пияна малолетна му се качва в колата... не ми се мисли какво можеше да ми направи...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 09:43 
най-голем
Аватар

MERCES_LETIFER написа:
Беше лето 2001-во... аз, в крехката 14 годишна възраст... мощно напиване... де факто, за пръв път самичка се справих с шишенце Абсолют Боровинка! (то май май вече не се и произвежда). Някакъв домашен купон в забравен краен квартал. Усамотих се в спалнята, уж да ми стане по-добре. Дойде един тип. Ама много ми беше лошо... КОПЕЛЕ, КЪДЕ МИ Е БИЛ АКЪЛА?! "Искам да си ходя" - "Ми ще те закарам" - "Ми добре..."
Патка. Качих се в непозната кола с непознат човек. Цяло чудо е, че не ми направи нищо. Някаква пияна малолетна му се качва в колата... не ми се мисли какво можеше да ми направи...

...ъ, бебе ?! :roll:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 11:03 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
Аз пък имам перманентна амнезия ото този период, нямам забележителни спомени от този период, дори не знам дали въобще е имало такъв в живота ми, може и да съм порастнала преждевременно и да съм го прескочила :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 11:31 
Легендарен флуудър

sientelo написа:
Аз пък имам перманентна амнезия ото този период, нямам забележителни спомени от този период, дори не знам дали въобще е имало такъв в живота ми, може и да съм порастнала преждевременно и да съм го прескочила :shock:

И при мен така. Ама че сме скучни :lol:

П.С.: аз пубертета го карам сега :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 11:56 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
Циндил-Пиндил написа:
sientelo написа:

И при мен така. Ама че сме скучни :lol:

П.С.: аз пубертета го карам сега :lol:

Браво, дори мога благородно да ти завидя :arrow: аз не мога да се похваля със същото :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 13:05 
най-голем
Аватар

И аз имах много скучен пубертет. Бях пълен аутсайдер, не излизах никъде, не признавах нищо друго освен Нирвана и хеви метъл, карах се с всичките ми съученици и вечно бях персона нон-грата в класа.
Нямах компютър и си пишех писма с хора от цял свят. Хартиени.

А, да - и ходех по планини пвече отколкото сега.

Я да видим за нещо интересно...хъм...не, определено не се сещам! :roll: :roll:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 13:12 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Предполагам тая тема като цяло е насочена към по-старшите в форума, тъй като да говоря за "далечния пубертет" от моите 18 години е просто нелепо и забавно :)
За интересни случки... Мога да се сетя нещо подобно на Акулката от по-горе, като бях на 14 (или може би навършени 15) отидох с хора, с които се познавах само от 1 среща на пица до Пловдив за 1 нощувка. Нищо не ми направиха, а нещата като цяло след това се развиха много добре :)
За напивания с другарчета, бяха доста редки, но може би най-запомнящото ми се беше с някакво бяло вино, когато не знаех какво е това, пих много, другото са ми го разказвали, но е имало някакви среднощни разходки по разни поляни само по долни гащи, загубих си и ключовете тогава, а вратите в апартамента на приятеля, дето ставаше цялото действие бяха паднали от пантите. Странно защо :D Оттогава и вино всякакво не пия де.
Още нещо, което не смятам за изцепка, а по-скоро за глупост - 9ти клас би трябвало да е, отвориха тамън Матрицата 6 в Деница и имаше 2 седмици безплатно джиткане. Вместо на даскало, първа смяна прекарвах в Матричката, след това хапвах нещо набързо и вечерта до към 7 пак там. И така сигурно 2 седмици тамън, добре че класната беше супер печена и не задаваше много въпроси :roll:
Ех, спомени, спомени, ако се сетя нещо по-ярко, ще пиша отново.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 13:29 
Пишеща машина

Vintersorg написа:
И аз имах много скучен пубертет. Бях пълен аутсайдер, не излизах никъде, не признавах нищо друго освен Нирвана и хеви метъл, карах се с всичките ми съученици и вечно бях персона нон-грата в класа.
Нямах компютър и си пишех писма с хора от цял свят. Хартиени.

А, да - и ходех по планини пвече отколкото сега.

Я да видим за нещо интересно...хъм...не, определено не се сещам! :roll: :roll:

На мен ми звучи много по-интересно, отколкото да ти залинее задника пред компютъра ;)
Пък и толкова романтично да получаваш хартиени писма.. Аз вече дори си се радвам на сметките за телефона, защото са адресирани до мен и са на хартиен носител.. Какво като са от Вивател :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 14:02 
Легендарен флуудър
Аватар

MERCES_LETIFER написа:

Направил е, ти не си спомняш.

Вин, наистина е хиляди, не, милиони пъти по-хубаво
да си пишеш писма с хора от цял свят и да ходиш по планините,
отколкото да се напиеш на 14 години и да те е*ат разни непознати.

П.П. Към останалите от форума:
Айде недейте си показва курвенските душички тука,
не ми споделяйте, че сте правили секс за първи път на 13,
че сте се напивали с бащите си на 14 и т.н и т.н :evil: *много бясна иконка*

Аз - По-груб и по-брутален от преди!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 14:03 
най-голем
Аватар

Мда...знам. Аз именно затова нямам и истории за тази тема. :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 14:49 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Паган написа:
MERCES_LETIFER написа:

Направил е, ти не си спомняш.

Вин, наистина е хиляди, не, милиони пъти по-хубаво
да си пишеш писма с хора от цял свят и да ходиш по планините,
отколкото да се напиеш на 14 години и да те е*ат разни непознати.

П.П. Към останалите от форума:
Айде недейте си показва курвенските душички тука,
не ми споделяйте, че сте правили секс за първи път на 13,
че сте се напивали с бащите си на 14 и т.н и т.н :evil: *много бясна иконка*

По същото време (лето 2001) и аз разменях ПИСМА (мирис на хартия, плик, разкривен почерк, романтика!)... и още разменям. Или ти си мислеше, че тези неща са взаимоизключващи се?
Забележката ти е тотално неуместна. Говорим за глупави грешки (и смешни, надявам се), които всеки е правил... които за 13-14 са нормални... по-добре тогава да си удариш главата, струва ми се... тогава, нека те заболи, но да се научиш...
И не съм курва. И не съм била. Предполагам е безсмислено да казвам, че ако ме познаваше, нямаше да ти хрумне да ме обвиняваш така. Както и да е, очаквам извинение!
П.С. Пък в колко други теми съм писала, че съм от планински град и обожавам да ходя по планината. Айде, че ми омръзна да си променям поста

Последна промяна Cecilia Lisbon на 12 Юли 2007, 14:58, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 14:53 
Cthulhu fhtagn
Аватар

А пък аз като бях на тли и се напих и ме е*аха... отзад! Хихи, много е забавно, нали?
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :diabloanifire: :thin: :whdat:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 14:57 
Шеф на матрицата

олигавихте се. ама темата е пубертетски истории нали :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007, 15:03 
Cthulhu fhtagn
Аватар

На един лагер в равда преди няколко години аз и още двама тичахме голи - по чорапче из една детска дискотека... Разни дечица почната да ни гонят и искаха да ни пипнат :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща