Паган написа:
MERCES_LETIFER написа:
Беше лето 2001-во... аз, в крехката 14 годишна възраст... мощно напиване... де факто, за пръв път самичка се справих с шишенце Абсолют Боровинка! (то май май вече не се и произвежда). Някакъв домашен купон в забравен краен квартал. Усамотих се в спалнята, уж да ми стане по-добре. Дойде един тип. Ама много ми беше лошо... КОПЕЛЕ, КЪДЕ МИ Е БИЛ АКЪЛА?! "Искам да си ходя" - "Ми ще те закарам" - "Ми добре..."
Патка. Качих се в непозната кола с непознат човек. Цяло чудо е, че не ми направи нищо. Някаква пияна малолетна му се качва в колата... не ми се мисли какво можеше да ми направи...
Направил е, ти не си спомняш.
Вин, наистина е хиляди, не, милиони пъти по-хубаво
да си пишеш писма с хора от цял свят и да ходиш по планините,
отколкото да се напиеш на 14 години и да те е*ат разни непознати.
П.П. Към останалите от форума:
Айде недейте си показва курвенските душички тука,
не ми споделяйте, че сте правили секс за първи път на 13,
че сте се напивали с бащите си на 14 и т.н и т.н

*много бясна иконка*
По същото време (лето 2001) и аз разменях ПИСМА (мирис на хартия, плик, разкривен почерк, романтика!)... и още разменям. Или ти си мислеше, че тези неща са взаимоизключващи се?
Забележката ти е тотално неуместна. Говорим за глупави грешки (и смешни, надявам се), които всеки е правил... които за 13-14 са нормални... по-добре тогава да си удариш главата, струва ми се... тогава, нека те заболи, но да се научиш...
И не съм курва. И не съм била. Предполагам е безсмислено да казвам, че ако ме познаваше, нямаше да ти хрумне да ме обвиняваш така. Както и да е, очаквам извинение!
П.С. Пък в колко други теми съм писала, че съм от планински град и обожавам да ходя по планината. Айде, че ми омръзна да си променям поста