Дата и час: 18 Яну 2026, 09:09

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2007, 14:13 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
според мен ще са около 600-700 :) за едни си 260 места :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2007, 15:44 
Драскач
Аватар

А колко ли ще са момчетата :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2007, 16:03 
Пишете, о, братя
Аватар

vasko написа:

Определено сте малцинство...сравнение с нас.. И пак сте облагодетелствани(но тва е др тема) :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2007, 16:07 
Драскач
Аватар

clessy написа:
vasko написа:

Определено сте малцинство...сравнение с нас.. И пак сте облагодетелствани(но тва е др тема) :twisted:

Тия 30 места за Журналистика и ВО не те ли е срам да го кажеш ;)
Аз се чудя колко повече трябва да изкарам ,а ти мислиш, че сме облагодетелствани. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2007, 21:29 
От дъжд на вятър

Ми според мен са най-много 500 кандидатите.Просто за УНСС са 470, за СУ казаха, че първо желание журналистика са писали около 350 и още 120 да са писали ВО и Книгоиздаване и ето..просто не вярвам да има чак пък толкова голям наплив, а тия ,които кандидатстват в УНСС в повечето случаи са същите и за СУ.
за нашите медици - според мен пък точно защото всички очакват да се говори за нея, тя няма да се падне..но това е лично мнение,разбира се. пък и не виждам какво биха могли да ме питат освен да им говоря с някакви факти.. мнение по въпроса ли? според мен е глупаво - та повечето кандидатстващи са на по 18 години...а и мисля, че малко хора имат реална представа какво в действителност става..
исках да ви питам нещо - примерно за ЕС ако питат на устния ,какво ще представлява въпросът? в смисъл ще искат да видят знанията ни или мнението ни .. ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2007, 21:37 
Драскач
Аватар

Със сигурност ще питат на устния за медиците, според мен. Аз мисля, че до 3.08 те вече ще са се прибрали. ;) През тия години медиите ни заляха с много информация около тях, тъй като е интересно , а и по този начин се съмнявам някой да не е запознат с фактите около тях.
А за ЕС, ако има нещо, според мен ще е за как се развива нашетп членство, усещаме ли, че сме в ЕС, някакви подобни въпроси.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2007, 08:23 
В началото бе словото

я, някой да каже за есето нещо повече ... задължително ли е да се обвързва с обществения живот на България ?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2007, 10:22 
Пишете, о, братя
Аватар

vasko написа:
clessy написа:
vasko написа:

Тия 30 места за Журналистика и ВО не те ли е срам да го кажеш ;)
Аз се чудя колко повече трябва да изкарам ,а ти мислиш, че сме облагодетелствани. ;)

Местата-ОК! За момичета са повече,ама ние се бориме по 5 човека за едно място..ако не и повече...А местата за момчета са по-малко,щото са по-малко желаешите....Сещаш ли се?! :) От друга страна, вие влизате с мн по-нисък бал...аз,за да успея ми трябва хм... (не искам да споменавам) :D
При вас има много повече плюсове...а пък и самата комисия гледа по-снизходително към "силния" пол(става въпрос за устния изпит)... :D :thumbright:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2007, 10:45 
Пишете, о, братя
Аватар

Ха, това с по-ниският бал за момчета беше до преди 2 години, когато бройката за момчета и момичета беше равна. Миналата година бяха 1:2 и момчетата и момичетата бяха с еднакъв минимален бал, а тази година, като са орязали мместата за момчета още повече, нищо чудно моичетата да влезнат с по-нисък бал :lol:
А иначе темите за писмен изпит ги мислят почти преди самия изпит и никой не ги знае със сигурност. Какво трябва да пишете завис от формулировката на темата, може да пишете за общестевно политическия живот - може и да не пишете, но второто е по-сложно, тъй като това е животът все пак :lol:
За устния изпит - търпение. Като почакате 3-4-5 часа вече хич няма да се притеснявате от нищо и ще ви е все тая, отивате, казвате каквото знаете и си отивате. И там темите ги формулират в деня на изпита. Има няколко тройки въпроси, комисията си тегли една и тя е обща за всички.
Успех!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2007, 11:37 
От дъжд на вятър

да попитам ббз (или който знае) - едно момиче ми каза, че имало три вида есета за журналистика и ако не разбереш по кой вид трябва да пишеш, едва ли не ти пишат 2... за мен това е много глупаво и не смятам, че е вярно. вие как мислите?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2007, 11:38 
най-голем
Аватар

Пълна глупост е.

Пиши каквото ти блика от душата!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2007, 16:16 
От дъжд на вятър
Аватар

И за мен е така! А и все пак трябва да си оригинален, а не да спазваш някакви дадени критерии, за да те оценят! Аз си мисля, че под какъвто и вид да е написано , оригинално ли е те ще го оценят добре! Незнам за никакви три вида есета и не мисля, че трябва да се пише под формата на ЕСЕ! Пиши каквото си поискаш и под каквато си форма поискаш!
А за местата, в УНСС 601 са писали журналистика, от които 420 са я сложили на първо място! Според мен ще е същия брой и в СУ + - някоя бройка! Но всичко ще се разбере съвсем скоро и темите, и кандидатите, и резултатите! Успех !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2007, 21:27 
В началото бе словото
Аватар

точно така - никой не е казал, че задължително трябва да е есе. хората искат да проверят дали може да мислим оригиналнп

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. време за журналистика-устен..помагайте добри хора

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2004-05-06

marasiemara

20

2246

05 Авг 2006, 00:32

Ef Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Среща преди изпита по журналистика - Устен.

в КСК 2008-2009

Fifoza

29

2267

30 Юли 2008, 21:13

Бавария Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Устен изпит-Журналистика(УНСС)

в КСК 2009-2010

Mermay

26

4999

28 Юли 2008, 16:13

pSy_ZeRo Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Устен изпит журналистика 2009

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в КСК 2009-2010

mihaelka

57

4245

25 Юли 2009, 12:11

Jorkataa Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Устен изпит по журналистика - 03.08.2007

[ Отиди на страница: 1 ... 19, 20, 21 ]

в КСК 2007-08

Page_B

309

18245

14 Авг 2007, 11:26

tsonchev Преглежда последните мнения