Дата и час: 21 Яну 2026, 14:48

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1683 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 113  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 13:43 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Но и обема е от значение. И околната повърхнина, и всичко!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
dReam*catcher
Аватар

Я кажете кога се очакват резултатите? Нали до седмица трябвало да излязат?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Я съм дълбоко заинтересуван hypnossa какво е направила. Или не ходи на изпит?

Мойте впечатления - бях в най-голямата зала (аудитория нумер 272). В началото вляво от мен имаше някакви индивиди дето едва ли не изпуснаха закуската през задния двор от радост, аз се усмихнах и почнах да пиша. Резултата може да ви се стори патетичен - 15 страници, едва ли има смисъл да ви обяснявам как не обичам да пиша с ЕЙ такива букви и да оставям по 2 санта разстояние между редовете. Нейсе.
Като излизащи хора, такива в залата почти нямаше. Към края (сиреч 12 и малко) бяхме над половината, в баш края (ест, че ще остана last man standing) бяхме поне 30. Квесторите бяха поне едно 20тина души, за преписване не можеше да става и дума.
Не такова беше положението в кенефите. Влизам си аз, гледам по пода пръснати цифра листчета, с ръкописен и напечатан текст. Жалко, че ме беше гнус да пипам по мокрия под, белким да бях хванал нещо, дето не го знаех.
Като цяло темата е piece o' cake - праволинейна, знаеш ли фактологията и не си имбецил, правиш нещо хубаво.
Имаше и една готина квесторка, а момичета седящо през един ред от мен ми направи егати услугата - викна нещо да разпита въпросната квесторка, и тя застана точно пред мен и се наклони да я чуе. С къса рокличка беше... mmm
В рейса на връщане беше фън, имаше бая фенове от провинцията, стана некъв готин лаф.
Доволен съм от изпита по история, най-вече с това, че ще си разкарам темите от бюрото, да направя малко място за руския език :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 13:45 
егати тъпото, сега всички ще изкарат високи оценки :lol:

Някой знае ли една сгрешена година как се "таксува" :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 13:45 
В началото бе словото
Аватар

reni.misskiss написа:
Темата не обхваща само Крум, а Омуртаг, Маламир, Персиян, та даже и Борис. Темата ме изкефи максимално, написах 7 страници, може и малко да ви се вижда, но съм написала най-важното. Ще видим оценката на края на юли.

Sorry нищо лично ама като почнат да ми разправят как в 5 или 7 стр. са написали най важното и почнат да изкарват некви 5.50 откачам напрао. Даже на предварителния имаше некъв пич дето обясняше че в 4 стр. е на писал "най-важното" и има 4.78 тииии луд ли си? Колко може да се напише в толкова стр. като се има предвид че треа да напишеш увод заключение и извори което в най добрия случай ти излиза поне 1,5 стр.? БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 13:46 
В началото бе словото
Аватар

hypnosssa написа:
Разбира се,че обема няма чак толкова голямо значение...важно е качеството!

Не го казвам с лошо, просто чета как някои казват, е ти с 8 листа да имаш 2, а аз с 6 колко ще имам - ми може да имаш много повече и от хора с 20 страници.. То зависи от стил, правопис и др. И 50 листа да напишеш не означава, че имаш 6, и 4 листа да напишеш не означава, че ще имаш 2.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 13:46 
Е представи си, че пише сбито и без да оставя пространство между редовете, мисля, че се получава.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 13:48 
Fortes fortuna adiuvat
Аватар

Еми тва е щото редовния въпрос е "колко написа?" след такива изпити. Общо взето какво друго можеш да питаш...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 13:48 
От дъжд на вятър

много скоро, след около 10 дни ще се разбере кой, кога и колко е написал....поне се успокоявам, че не съм валат...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 13:49 
В началото бе словото
Аватар

Абе не знам странна работа не мога да си представя да развиеш тема в 5 6 стр. а тва че откачам не го глейте то е щот се сетих за ония от предварителния с 4те стр. :roll: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 13:49 
Плиний Стари
Аватар

Цитат:
Я съм дълбоко заинтересуван hypnossa какво е направила. Или не ходи на изпит?

Ооо аз мойте теми вече ги скрих на сигурно място до деня,в който ще имам достатъчно енергия да им направя ауто дафе.

Иначе за изпита...ами от кур(с)а на СУ нали имахме право да си предадем няколко теми за проверка...и аз тази я бях предала и ми я бяха оценили за 5.50
На изпита днес я пресъздадох 1:1,само сгреших и вместо крайна година на управление на Телериг 777 написах 775,но мисля,че не е толкова фатално
Като цяло мисля,че ТОЗИ ПЪТ ще имам хубава оценка.Ама то с тая лесна тема,сигурно повечето ще изкарат високи оценки и баловете ще хвръкнат
абе...с две думи: се в гъз :wink:

Последна промяна hypnosssa на 17 Юли 2007, 13:52, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 13:51 
В началото бе словото
Аватар

ballbi написа:
reni.misskiss написа:
Темата не обхваща само Крум, а Омуртаг, Маламир, Персиян, та даже и Борис. Темата ме изкефи максимално, написах 7 страници, може и малко да ви се вижда, но съм написала най-важното. Ще видим оценката на края на юли.

Sorry нищо лично ама като почнат да ми разправят как в 5 или 7 стр. са написали най важното и почнат да изкарват некви 5.50 откачам напрао. Даже на предварителния имаше некъв пич дето обясняше че в 4 стр. е на писал "най-важното" и има 4.78 тииии луд ли си? Колко може да се напише в толкова стр. като се има предвид че треа да напишеш увод заключение и извори което в най добрия случай ти излиза поне 1,5 стр.? БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО :roll:

Ами има хора, които могат да отбират кое е важно и кое най-важно ( не съм от тези ), но има. Защо не? Пак - количество не значи качество. Написала съм всичко, което съм сметнала за наистина важно, пък ще кажа каква ми е оценката като излезнат резултатите. Успех на всички и най-много на мен :) и най-добрата ми приятелка.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Не е сигурно, че баловете ще хвръкнат много, все пак - темата се знае от много хора, най-обемните и добре написани, детайлни теми ще бъдат оценени най-високо. Останали ще го смукнат както винаги. Шанс.

Върнете се в началото

Заглавие:
Fortes fortuna adiuvat
Аватар

Това са многото високи оценки нещо не виждам как ще стане. Погледнете статистики от предишни години. Каквото и да се падне-винаги има едно 40% и отгоре двойки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 13:53 
В началото бе словото
Аватар

hypnosssa написа:
Ооо аз мойте теми вече ги скрих на сигурно място до деня,в който ще имам достатъчно енергия да им направя ауто дафе.

Иначе за изпита...ами от кур(с)а на СУ нали имахме право да си предадем няколко теми за проверка...и аз тази я бях предала и ми я бяха оценили за 5.50
На изпита днес я пресъздадох 1:1,само сгреших и вместо крайна година на управление на Телериг 777 написах 775,но мисля,че не е толкова фатално
Като цяло мисля,че ТОЗИ ПЪТ ще имам хубава оценка.Ама то с тая лесна тема,сигурно повечето ще изкарат високи оценки и баловете ще хвръкнат
абе...с две думи: се в гъз :wink:

да те вкарвам в некви филми ама мин. година също бях ходил в СУ на курс бях писал там Аспарух оценен за пове от 5 и после както теб на редовния се падна и колко ми писаха .......4.13 F...K history

Последна промяна ballbi на 17 Юли 2007, 13:54, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1683 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 113  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Отзиви от изпита по Римско право

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Студенти - общ форум

Muskusa

19

2455

28 Фев 2007, 12:51

Josefinne Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Отзиви за изпита по химия 1

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

zaHimiqta

25

4026

27 Юли 2007, 18:25

Atlantida Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Английски език-19.07.2007-отзиви

[ Отиди на страница: 1 ... 20, 21, 22 ]

в КСК 2007-08

lo_flo

323

18636

22 Юли 2007, 00:40

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007

[ Отиди на страница: 1 ... 65, 66, 67 ]

в КСК 2007-08

Page_B

996

44013

24 Юли 2007, 15:13

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Денят на страшния съд

в ФЖМК

Infarct

0

975