Дата и час: 21 Яну 2026, 17:09

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 17:26 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Въоръжавам се до зъби и бой за предно място :lol: .

Сериозно ще се опитам да седна колкото се може по-напред,и някъде към средата.Дано се чува достатъчно добре,щом казвате ... :).
Дано да чете мъж.
А да и още нещо - надявам се нивото на четене на диктовка е много високо,всичко се произнася правилно,ами не като в УНСС да кажем ,където някои думи просто не знаеше как се произнасят.
Тези,които са се явявали може да ни успокоите с това,че човекът който чете диктовката ще знае езика достатъчно добре,за да произнася думите правилно,нали ;).

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 18:03 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Някой за 604 в химическия ?? :lol: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 18:09 
От дъжд на вятър
Аватар

Catherine написа:
Хехе, в 65 аудитория в Ректората провеждат ли се изпити? :lol: Това е кошмарната аудитория, честна дума. Гигантска е и се чува много зле. Едва ли са такива садисти, че да провеждат изпит по английски там. :wink:

Аз бях там на предварителния, залата е хубава но не е за диктовка :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 18:11 
Batcaver
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
heygod написа:
Дано да чете мъж.
А да и още нещо - надявам се нивото на четене на диктовка е много високо,всичко се произнася правилно,ами не като в УНСС да кажем ,където някои думи просто не знаеше как се произнасят.
Тези,които са се явявали може да ни успокоите с това,че човекът който чете диктовката ще знае езика достатъчно добре,за да произнася думите правилно,нал;).

Споко, в големите зали слагат мъже. Въпреки че на мен винаги ми е било по-лесно, когато ми чете жена. По има разбирам като че ли, щото са им по-тънки гласовете ли или и аз не знам защо..

А относно това как четат - на изпита както и по време на курсовете към ФУАА всички преподаватели (с изключение на една, която четеше доста бързо) си четяха като хората.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 18:33 
В началото бе словото
Аватар

Vaskes написа:
heygod написа:
Дано да чете мъж.
Тези,които са се явявали може да ни успокоите с това,че човекът който чете диктовката ще знае езика достатъчно добре,за да произнася думите правилно,нал;).

Споко, в големите зали слагат мъже. Въпреки че на мен винаги ми е било по-лесно, когато ми чете жена. По има разбирам като че ли, щото са им по-тънки гласовете ли или и аз не знам защо..

А относно това как четат - на изпита както и по време на курсовете към ФУАА всички преподаватели (с изключение на една, която четеше доста бързо) си четяха като хората.

Мога да кажа същото. На курсовете им се разбираше чудесно и казаха, че ще се чете нормално, но все пак голяма зала, много хора, мъж да чете, шаш и паника, ужас.... Хвана ме шубето.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 19:38 
В началото бе словото
Аватар

A nqkoi bil li e v 272 v rektorata? GLedam 4e e golqma (vse pak 208 4oveka trqbva da sybere), no dobre li se 4uva pone :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 20:32 
Драскач
Аватар

AnGie написа:
A nqkoi bil li e v 272 v rektorata? GLedam 4e e golqma (vse pak 208 4oveka trqbva da sybere), no dobre li se 4uva pone :?

Ами това е една от най-големите аудитории в Ректората...Повечето лекции там ни ги водят с микрофон, но за изпита не знам дали ще бъде осигурен такъв, затова- гледай да отидеш по-раничко и да седнеш на някой от първите редове. :wink: :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 20:42 
В началото бе словото

Аз съм в зала 25 души :D

Кеф ми е не толкова заради диктовката а защото в големите зали са ми разправяли че може да останеш още час-два след изпита докато предадеш - най-вече тия на първия ред защото се почва отзад напред. А тези които са в химическия факултет е много вероятно изпита да им почне в десет без нещо (както стана със сестра ми миналата година)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 20:46 
gatekeeper
Аватар

аз съм в ХФ. Има ли някой в 547?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 21:20 
От дъжд на вятър
Аватар

В 547 бях по литература:) Късмет!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 21:57 
gatekeeper
Аватар

мерси(=

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 22:01 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 2, зала 255
Моля ви, кажете ако някое знае дали е малка залата.., и.. има ли някой от вас с мене ;)

Аз съм там, аз съм там! :D Трябва да се запознаем с тебе най-накрая! И на националния кръг сме били заедно и пак не сме се запознали! :) Гадно е, че залата е за 70 души. :( Е, пак не са 200 и не-знам-колко, ама все пак са много! И баси, само аз ли смятам, че това разпределение не е честно?! Как може в една зала да има 18 души, а в друга 208?! И какво, предполага се, че всички кандидат-студенти са равнопоставени или нещо такова?! Естествено, че ако някой ти чете пред муцуната в малка стаичка, а не от десетки метри в огромна зала, ще чуваш много по-добре диктовката! Хъ, яд ме е... :x И все пак... дано се чува добре! :? Късмет на всички! На тези в огромните зали - стискам ви палци да чувате добре и да си направите диктовката!

П.П. BeTka`, в случай, че успееш да ме видиш в четвъртък - аз съм дребничка, около 1,55 м, с тъмноруса/светлокафява коса, зеленикави очи и вероятно ще съм с пола. :lol: Ако случайно видиш нещо, което ти заприлича на мен, обади се. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 22:22 
От дъжд на вятър

Литературата ми беше в 255- залата е нормална като големина. Мисля, че ако се седне в един от двата края на банките би се чувало по-добре, ако предните позиции са заети, но нямам представа. Не се притеснявайте, на изпит сме - всеки ще мълчи като риба и ще се чува, а и няма как да не чуеш мухата, която цъка карти с паяка в ъгъла на стаята. :lol:
Всеки ще е наострил уши за диктовката и ще чуем по нещо :arrow: късмет на всички, кандидастващи с английски.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2007, 23:56 
хромозоми XY
Аватар

kravhimikat написа:
Ректората, 246, северното крило. Забравил съм коя коя беше. :(

Имах редовно лекции в зала 245. Логично е 246 да е след нея. Северното крило, втория етаж, от стълбите наляво и чак в дъното. :)

ГГФ: Господи, Готин Факултет

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007, 01:30 
От дъжд на вятър

аз съм в 65 ...блазе ми , а
да ги ева ..трябва да сложат високоворители , брат4е!!
Диктовката само от човек най-отпред ли се чете или как?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща