Дата и час: 03 Апр 2026, 14:18

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 664 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:12 
Cthulhu fhtagn
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Да правиш секс нощта преди изпита! Помага! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:12 
Пишете, о, братя
Аватар

[quote="Methuselah"]Да - дразнят ме хора като теб, които определят дали другите знаят нещо или не. Колкото и да съм бос по психология мога да заключа че си самовлюбен и комплексиран... Както и да е - не ми се занимава с теб вече - като теб бол![/quote]
Първо нека ти кажа, че всички хора са до някаква степен коплексирани.Въпроса е как се справят с комплексите си(а не да ги пренебрегват). Колкото до изказването ти кои хора те дразнели...ще имаш сериооозни проблеми за в бъдеще.Толко по-лошо за теб:Д До колкото си спомням аз не съм се изтъквал с нищо.Зададох въпроси по дадена тема...кое не му е редното.Щях да се правя на знаещ ако бях почнал да се изтъквам и да говоря конкретно за знанията на някои.В случая аз зададох въпрос:Д Айде нерви си се:Д

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:13 
В началото бе словото
Аватар

abstract написа:
LFirestorm , btw. пробвах го този Mac X tiger 10.xx нещо си красив е на графика но не може да се сравнява с Linux Debian.Иначе както кажеш важното е код да има :P :)

Аз само в магазин съм го пробвал(разглеждал графично) - тия макове са безумно скъпи в БГ, а в чужбина особено ако си студент правят много добри отстъпки ...

ПС: Дебиан Руллз... (от една година обаче не съм го пускал - имах си друга работа, а и учене за изпити треаше по едно време )

ПС: Нещо стана късно ... Айде лека :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:14 
Пишете, о, братя

няма да съм с нея : D(Az(в София),tq(Севлиево))=188 km :) как да е това не е важно :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:15 
Cthulhu fhtagn
Аватар

petio написа:
Methuselah написа:
Да - дразнят ме хора като теб, които определят дали другите знаят нещо или не. Колкото и да съм бос по психология мога да заключа че си самовлюбен и комплексиран... Както и да е - не ми се занимава с теб вече - като теб бол!

Първо нека ти кажа, че всички хора са до някаква степен коплексирани.Въпроса е как се справят с комплексите си(а не да ги пренебрегват). Колкото до изказването ти кои хора те дразнели...ще имаш сериооозни проблеми за в бъдеще.Толко по-лошо за теб:Д До колкото си спомням аз не съм се изтъквал с нищо.Зададох въпроси по дадена тема...кое не му е редното.Щях да се правя на знаещ ако бях почнал да се изтъквам и да говоря конкретно за знанията на някои.В случая аз зададох въпрос:Д Айде нерви си се:Д

Ето веднага друго нещо което ме дразни: кое ти дава право да взимаш някой за "програмист-самозванец"? Какъв си ти че да определяш хората в някакъв форум колко разбират?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:18 
Пишете, о, братя
Аватар

[quote="Methuselah"]Ето веднага друго нещо което ме дразни: кое ти дава право да взимаш някой за "програмист-самозванец"? Какъв си ти че да определяш хората в някакъв форум колко разбират?[/quote]
Ми аз съм Петьо от Перник :Д Право ми дава това, че ми омръзна от програмисти-самозванци:Д

abstract кофти че няма да си с половинката си.Предполагам обаче след изпита...като изкараш и 6.00 трее си те възнагради :Д

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:18 
Пишете, о, братя

Колеги айде лека , че от 00:00 до 02:00 някъде се образува хормон на разтежа и няма да порасна :( hihik :) лека и peace

П.П. Има две житейски правила:
1.Не обръсщаи внимание на дреболии!
2.Всичко е дреболии!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:21 
Пишете, о, братя
Аватар

лека abstract

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:22 
Cthulhu fhtagn
Аватар

petio написа:
Methuselah написа:
Ето веднага друго нещо което ме дразни: кое ти дава право да взимаш някой за "програмист-самозванец"? Какъв си ти че да определяш хората в някакъв форум колко разбират?

Ми аз съм Петьо от Перник :Д Право ми дава това, че ми омръзна от програмисти-самозванци:Д

Перник!? Ясен си ми :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ххххахахахахахахха що не каза отначало бе?
Цитат:
Право ми дава това, че ми омръзна от програмисти-самозванци

ХАХАХАХ ти си някъв пълен loser
Ти пък какъв програмист си?! Колко ти плащат? Къде работиш? Каква тапия имаш?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:28 
Пишете, о, братя
Аватар

[quote="Methuselah"]Перник!? Ясен си ми :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ххххахахахахахахха що не каза отначало бе?
[quote]Право ми дава това, че ми омръзна от програмисти-самозванци[/quote]
ХАХАХАХ ти си някъв пълен loser
Ти пък какъв програмист си?! Колко ти плащат? Къде работиш? Каква тапия имаш?[/quote]

тапии си имам достатъчно :Д Но нещо повече...Аз ако вече имам достатъчно тапии за кво да уча в СУ-ми освен за знания и за тапия.Доста логично е мисля... Кво ти е ясно че съм от Перник. Такова изказване приляга само на някои заблудени зубарчета:Д БТВ аз си нямам голф:Д
Последния ми проект беше информационна система за една фирма в сф занимаваща се с вентилация, отопление и климатизация.В момента не се занимавам със странични неща щото както казах уча!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:29 
Пишете, о, братя
Аватар

БТВ мислех да почна да се занимавам и с мрежи, че изкарах cisco. Взех си и ваучер екзама са само трее се явя за главната тапийка ама след изпитите:Д

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:31 
В началото бе словото
Аватар

Тц тц какъв е тоя офтопик в темата за изпита?
Не можете ли да си мерите пи*шките другаде? Какви ли не глупости не прочетох в последните страници...

П.П И ако си мислите, че една Линукс дистрибуция е добра, само защото и тръгва последната версия на KDE.. :shock: :shock:

КИМИ РАЙКОНЕН ФЕН ОТ 2001-ва!!!
КИМИСТ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:33 
Пишете, о, братя
Аватар

[quote="pnikolov"]Тц тц какъв е тоя офтопик в темата за изпита?
Не можете ли да си мерите пи*шките другаде? Какви ли не глупости не прочетох в последните страници...

П.П И ако си мислите, че една Линукс дистрибуция е добра, само защото и тръгва последната версия на KDE.. :shock: :shock:[/quote]

Напълно прав си...ма се разлигавих и реших да си попиша с Mathu. Спирам че наистина стана много оффтопик.Да не говорим и че Mathu само се заяжда и не е показал п... та да си ги мерим :Д

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:35 
Cthulhu fhtagn
Аватар

Какви зубърчета те преследват бе?
Един съвет: намери си женско.
Ае чао че се изморих от ограничеността ти (и от неграмотността ти но това няма значение)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007, 00:37 
Пишете, о, братя
Аватар

[quote="Methuselah"]Какви зубърчета те преследват бе?
Един съвет: намери си женско.
Ае чао че се изморих от ограничеността ти (и от неграмотността ти но това няма значение)[/quote]

Търся си приятелка а не женско:Д БТВ някои знае ли кога излиза разпределението за Мат2?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 664 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Следваща