Nattefrost написа:
Ще оживеете при него, въпросът е да сте много редовни на упражнения, да взимате активно участие, ВСЕКИ ПЪТ да сте си чели нещата, които ви е дал. Хубавото е, че той обяснява много системно, подредено, и ако се слуша внимателно, няма да има неразбрали. Друг е въпросът, че накрая на изпита, дори и да си мислите, че всичко знаете и че сте изчели всичко възможно, ще има сеч, и то каква, хихихи
galkataa написа:
Това ми напомня за семинарите при Стойчева по Култура и Общество на В-я.......1 към 1

при нея смея да кажа 4е не съм изтървавала нито една лекция и на всички семинари ходих без 2...зна4и на около 12 някаде......и всичко бях изяла от лекции и хендаути...даже на изпита бях учудена как всичко така добре си написах..и с кеф излязох от залата...и накрая кво...4!!!...както и да е...факт е 4е има6е към 60% двойки...и това не ми дава право да се оплаквам...ама сигам до извода че Historical Linguistics ще е продължението на това....we'll see:P
При някои преподаватели оценката зависи от моментното им настроение. Аз бях също отлично подготвена по историческа, но при Мира Ковачева това не е най-важната предпоставка. Митко Събев, обаче, оценява изключително обективно и според заслугите. Така, че там е до късмет кой ще ти проверява работите.
Иначе за 3ти курс какво да кажа, аз лично забравих що е то живот(ама това аз, някои не си даваха особен зор, и сега са си уплътнили първата половина на септември).
Обобщение: най-важно е участието в семинари(трябва преподавателите да ви забележат, да им направите впечатление, не се притеснявайте от грешки, сега им е времето

), много е важно и присъствието.