Първо, забелязах че от 30 страници писане - говорите едни и същи неща.. за някой неща, ми идеше да споря.. но няма да го направя. И сега се чудя, да се направя на "развей ми шапката" и да кажа "я стига сте се карали деца" или да си защитя позицията, което от своя страна изисква енергия, а моята хвръкна преди няколко дни, по необясними причини. Като че ли ми се изка да изхарча малко енергия. Значи погледнато реално всяка година се спори за това - редно ли е не е ли?!? Ми щом е така, така са преценили мъдрите господа от заседателната зала в parliament`a. ОК, на дамите не им изнася, е да ама и на мене не ми се нравят милите очички които кифличките от класа ми правеха пред учителките и има пишеха 6чки, пък на мен не защото се ВДИГАХ на БУНТ всеки път когато на същите кифлички им задаваха кифленски въпросчета и без видим отговор получаваха nice results пък моите другари "за по бира" им трошеха ass`четата с въпроси и колкото и добър да беше отговора - резултата беше: "май си чуил. Сядай 4!" По някога човешките нерви ИМАТ граници, и какво излезе че аз съм най-зле по литература, пък учителчицата най-доволна от моите разсъждения - PARADOX ще си помислите, НЕ чиста проба женска солидарност!. УСФЕН това четох мнение че жените помнят, мъжете мислят - имаше след това допълнение "е да и у едните има и у другите има".... има частица истина, но
ТУК си е казано - СТРУКТУРАТА на мозъците е различна, и да сравнявате двете неща е като да сравнявате, Шелби 68 с S 500 2007ма... Там си пише кратко и ясно: дамите са по емоционални даже ще си позволя да цитирам: “Women have an eight-lane superhighway for processing emotion, while men have a small country road,”.. от това може да ви стане ясно ВСИЧКО... къде е здравия разум?!??!? Темата като че ли се изчерпа. Както решат така ще бъде. (отностно квотите).