Дата и час: 20 Яну 2026, 20:24

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 104 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2007, 11:31 
най-голем
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Circle Line написа:
отклонение от темата :idea:
:thumbleft: ----> thumbleft (естествено, че ще е ляв палец) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2007, 15:22 
Постоянно присъствие
Аватар

одеве прочетох, че BMC-тата са турски, а си мислех, че са някъде от Германия, много съм зле :oops: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2007, 00:40 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Германия на най си. Турско батка.

Мановете и Мерцедесите са немски. А пък частите, които сега докарват... ако им хванеш произхода :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007, 23:00 
Europa League
Аватар

Аха. Изнамерих темата. Поста ми е свързан и с контролите.
Днес имах работа в Малинова долина. И реших да съм редовен тоя път в автобусите от Дървеница, като просто не се качих :lol: и тръгнах пеш към Околовръстното в 1 и нещо по обед. Една баба ме среща и ме пита - "На къде така в тая жега". Аз - към Малинова долина. Тя - "Ами вземи автобус". Аз размислих и тъкмо 123 наближаваше. Качих се, разбира се гратис пътувах. За какво да дупча билет до Околовръстното? В Икаруса бехме само 5 човека. И тоя не спря на Околовръстното и си казах - "ае на следващата слизам". Следващата е - Лифт Симеоново. Слязох. И тъкмо реших да се връщам, гледам лифта бачка :D Започнаха да ми минават разни мисли през главата. Защо да не се поразходя около Алеко??? Имах няколко лева в джоба. 5 минути мислих и отидох на лифта. Взех си билет за отиване и връщане - 6 лв. Питах до кога работи. Тая - амиии до 6 часа. Качих се и тръгнах нагоре. По едно време започнаха да ми идват апетите за Черни връх. :D Слезнах си на горната станция до хижа Алеко. Там живота кипи. По заведения, на поляните... хората се веселят. Тръгнах по една пътека, по която доста хора вървяха. Стигам до една табела. Надолу - Бистрица 2ч. 40мин., нагоре - Железница 3ч. Аааа. Явно бях объркал пътя към върха. Доста равна е за към върха. Питам едни бабички - нагоре отива ли се към Черни връх? Те - да, но има много път. По-прекия е, от станцията на лифта и нагоре. Едната започна да коментира - "Ама не знам дали ще свариш за лифта. Той е до пет и половина. А има 2 часа път само нагоре" :shock: :shock: :shock: Другата - "Пътя е стръмен, ама ти си младо момче." Аз спрях да им слушам коментарите, благодарих и веднага се засилих към станцията и после нагоре. Чух ги запоследно отзаде ми - "Ааа, няма да може да отиде и да се върне". Включих турбото и газ нагоре в 14.40. Пътя наистина не беше полегат. Стръмничък си беше. След 10 минути питам едни колко има до върха. Те - "Ооо, ти си в началото. Има още 1 час." Нещо ме караше да не им се връзвам за времето, особено като ги гледах как се мъкнат едва-едва. След още 10 минути стигам една станция на седалков лифт, който не работи. За щастие там имаше чешма. Пих вода, измих се. Едни ме питаха до върха ли отивам, аз - да. И се двоумили дали да се качат. Аз им казах, че не се нагърбвам с прогнози, дотука чух доста различни времена. И излезнах на "кръстовището" за Драгалевския лифт. ООоо, тука ми е ясно, има още малко. А пътя доста се различаваше от зимния вариант. Минава през грамадни камъни. И там скачах от камък на камък :D И на 40-тата минута вече бях горе. Точно в 15.20. Събрах си стотинки (лев и 90) за една бира и си я изпих с кеф. Едвам седях на краката си. Горе жега нямаше. 25 градуса, докато долу в София - над 35 градуса. За 25 минути релаксирах и в 15.45 обратно надолу. Реших да подобрявам рекорда. Потичах надолу. До оная чешма направих 16 минути, като леко се обърках на кръстовището за драгалевци и симеоново. Тръгнах по най-дясната пътека, която и аз не знам за къде е. Ама се сетих на време, че на идване не бях минал оттам. Отново пийнах малко вода. Само че надолу по стръмнината не успях да смъкна никакво време. Страшно пресечен беше терена. Голям кеф. Само скокове, колкото и да избирах най-полегатото. В 16.21 бях на станцията на лифта. (36 минути надолу). Същите онея бабички ме гледат, сякаш съм паднал от Марс. Питат ме, докъде съм се поразходил. Аз - до Черни връх. Те :shock: :shock: :shock: И им казах, че си е с нормално ходене :lol: :lol: :lol: :lol: А по пътя за нагоре изпреварих хора, които ги задминах, когато слизах. А когато се качвах задминах хора, които после ги изпреварих, когато слизах :lol: :lol: Добра тренировка си направих. И не бях кой знае колко екипиран - с витошките си кецове, а предиобед въобще нямах нагласа да качам върхоре.(всъщност бях станал в 12 по обед :lol: :lol: :lol: ) Нямам търпение да идва зимата, че тогава да останем само професионалистите 8) че сега през лятото некви аматьори са плъзнали. И тъкмо се качам на лифта, гледам едни мацки. Пфу, не можах да ги стигна да се кача в тяхната кабина, че да не пътувам надолу сам. Както и да е, пътувах сам. Обаче долу на станцията ги заговорих 8) И те бяха за 123 :D Разбира се, не дупчих билет. Епа немах никакви пари - само жълти стотинки. Всичко бях изхарчил. А пък каква контрола ще се качи точно в 123??? Докато ги зарибявах на това романтично место - яката унгарска машина "Икарус", тъкмо щях да им вземам телефоните, по едно време погледът ми се отклонява от планинските им вериги със всичките върхове :D и гледам контрольори. :shock: :shock: :shock: На глас пуснах благословия - "Деба шибаните контрольори". Тъкмо се отварят вратите, Икаруса още не беше спрял, скачам в движение. Единия шибаняк - "Алооо, билета". Аз му правя характерен жест с юмрук, придружен с коментар - "ела ме глоби, *********" И си продължих пеш. Че имаше не малко път до Дървеница. А Слънцето пече ли, пече. Лелеее. Какъв як следобед си изкарах, очертаваше се и нощта да беше яка :twisted: , ама на - сега само драскам във форума. Супер изпаднала прослойка на обществото са. Сред 50 човека ми смесете един контрольор, ще го позная, а на 50 метра от мене ще позная, че чакалеят контроли.
Сега си мисля, че не трябваше да слизам, а да се направя на идиот. Какво щяха да измъкнат от мене? Няколко стотинки? Некъв насран акт да ми беха написали само. Тъкмо ги бях забил онея пичета. Явно днес нямах късмет. :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 00:06 
хромозоми XY
Аватар

Добре си се разходил
Изображение

ГГФ: Господи, Готин Факултет

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 00:28 
Europa League
Аватар

Супер яко си беше 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 16:31 
Легендарен флуудър

Градският транспорт в София си ебало майката, брато.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 16:32 
Легендарен флуудър
Аватар

Градския транспорт е десетия кръг на Ада,братоци :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 19:56 
Живее, за да пише
Аватар

Кофти. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 20:01 
Владимир Владимирович Путин
Аватар

Люлинци, ко шъ кажете за метрото? Аз лично много му се кефя, аз за 7 минути съм у центъра. И нема задръствания.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 20:04 
хромозоми XY
Аватар

От тази гледна точка и аз съм много доволен от метрото. Но трябва да пуснат повече влакчета в определени часове, че хората се гъчкат като сардини в консерва.

ГГФ: Господи, Готин Факултет

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 20:05 
sea nymph
Аватар

Xenon написа:
Люлинци, ко шъ кажете за метрото? Аз лично много му се кефя, аз за 7 минути съм у центъра. И нема задръствания.

блазе ти! когато съм в Сф, ми трябват 30 мин да се добера до центъра с консерва №7

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 20:09 
(U+2205,∅)
Аватар

искам денонощен транспорт и в частност метро, може да е на по-големи интервали, но нека да има някакви влакове и след 23:30... едва ли ще е огромна загуба, ако подкарват на по половин час! :evil:

няколко пъти съм го изпускал и без кинти за такси, кво друго, пеша... от сердика до люлин е около 2 часа, лично съм го извървявал! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 20:10 
Владимир Владимирович Путин
Аватар

castelo написа:
От тази гледна точка и аз съм много доволен от метрото. Но трябва да пуснат повече влакчета в определени часове, че хората се гъчкат като сардини в консерва.

Кат' го разширят СУ -> Левски -> Интерпред -> Младост със сигурност и разписанието ще се промени, ще се движат по-често.

Цитат:
блазе ти! когато съм в Сф, ми трябват 30 мин да се добера до центъра с консерва №7

Мда, не ти завиждам... Засега метро в района на Надежда и Бокар не се очаква... :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007, 20:17 
Batcaver
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Добре де, какво й има на 7-цата? От един месец някъде ми се налага да пътувам до Надежда и от 1, 6 и 7 съм доволен. Кофти беше само като ремонтираха линиите при Централна Гара, но иначе всичко е ОК и се движат бързо. С 1-цата ходя и до Иван Вазов от време на време и пак нямам оплаквания. Въобще трамвайте колкото и да са раздрусани ме кефят, защото рядко попадат в задръствания; адът е ако зациклиш на Евлоги Георгиев, Сточна Гара или СУ в някой автобус...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 104 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Градски транспорт София - билетче за куфар???!!

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в България

ven

20

3319

11 Яну 2009, 05:14

camel Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. София - Транспорт.

[ Отиди на страница: 1 ... 52, 53, 54 ]

в Студенти - общ форум

Ураган от Кирки

802

26981

25 Сеп 2013, 14:27

Faith_no_more Преглежда последните мнения