Reflection написа:
Никинце,
1. Много ли са пловдивчаните във Вашия курс? А във факултета Ви? Знаеш ли за преподаватели от Пловдив?
2. Кое е най-важното нещо, което научи през последната година в ИФ?
3. Като каква се виждаш след 5 години? А след 15?
4. Ако можеш да върнеш времето, в коя епоха би искала да идеш? Защо? Имаш право само на един отговор!
5. Ако има прераждане - като какъв по-раншен живот мислиш, че си живяла?
6. Коя е онази единствена книга, която би ми препоръчала да прочета?
Радвам се, че си на горещия стол...

Аз все още съм на море и нямам много време за ..форума..но хайде да ти отговоря
1. В курса ми майните сме 2

И все женски

От факултета, да си призная, познавам доста пловдивчани,но дали са много, не съм правила статистики и не знам
Преподаватели от Пловдив знам, но много от тях сварзани с работа и т.н са се изнесли кам София. Сещам се веднага за едно име Проф. д-р Емилия Къндева
2. Какво научих? Да си призная МНОГО неща. Научих се на търпение. Научих се че историята може да бъде и нещо страхотно ( в училище не я харесвах

). И благодарение на страхотния ми курс......научих се да се чувствам с тях като Едно голямо семейство...което обичам адски много:)
3. Има една фраза много хубава... Животът е това, което ни се случва, докато ние си правим планове за него...тъй че е много трудно да кажа как се виждам.
Но надявам се, успяла в професионален аспект. Да имам добро семейство. Но от всичко най-вече си пожелавам всички да са здрави! Другото може да си го купим с пари:)
4. Да си призная, не искам да връщам времето! Тук ми е добре

Щастлива съм. НО ако можех, бих искала да надникна в бъдещето... някак си не обичам то да ме изненадва..
5. Не вярвам в преражданията.Но ми се иска да съм била принцеска...поне ако бях с 10 години, по-малка и някой ме беше попитал това, щях да отговоря по този начин
6. Виж малко е трудно, защото стиловете книги за безброй много. И във всеки един има класики. Но на скоро препрочетох една книга на Свобода Бъчварова....Земя на прицел. И най-горещо ти е препоръчвам

А после чакам, ЛС с отзивите за книгата;)НО са 5 части