[quote="Himera"][quote="STRANGER-F"]Искам да ви питам,приятели.Нещо на мене ли не ми е наред или хората около мене са смахнати........Не пия,не пуша,не се дрогирам,не слушам музика или ако слушам-ще е много рядко.Обичам да съм сама,да мечтая много,е-и да се събирам с приятелки,но много трудно се доверявам на някого.Не ходя на дискотеки,мразя да ходя на кафе,защото се чувствам ограничена......Е-чакам мнението ви-НАРЕД ЛИ СЪМ?И ако ви се струва скучен животът ми-помогнете ми да живея по-пълноценно.....10х

[/quote]
Понякога хората се мислят за различни, но коагто открият такива като себе си,разбират,че не е така... Споко, аз почти не излизам от нас, понякога не искамда гледам свта на вън,а като изляза мус е възхищавам. Един вид проявавам лек мазохизъм

И аз не пуша, не пия, почти не лъжа, не се дрогирам, понякога забравямд а слушам музика, но все пак слушам,защото ме успокоява. О,аз и кафе не пия. хайде клубчето да го наречете 3 в 1, че до колкото разбрах и Жорко и файър го обичат като мен
Пък ходенето на дискотеки и кафета понякога създава удоволствие. Трябва да знаеш, че не всички, които ходят по такива места са ограничени! Животът ни не може нон стоп да бъде разнообразен и красив, че и пълноценен!
Мен ако питаш,дали си нормална или различна, ще ти отговоря по този начин - всички малко или много сме луди сами по себе си! За един може да сме нормални, но за друг да сме напълно сдухани... Все пак всеки мисли различно... ! Знаеш ли на колко хора съм им странна от форума и то само,защото съм с променливи настроениея! Но пък като гледам им харесва хихихихи! Дори и майка ми понякога мис е чуди на характерът ми! Споко! Нормална си...! Само не се мисли за изключителна и не взимай другите за по-прости от тебе,защото тогава ще продължиш да се питаш,какво ти е,без да забелязваш колко високомерно и надуто изглждаш отстрани... Да, точно така - душата ни придава различни лица на тялото ни! НИе може да не го забелязваме, но това ен означава,че и другите са слепи![/quote]
благодаря ти за мнението:) ценя всяка дума на всеки,който ми е отговорил.Споко-изобщо не съм надута.Даже напротив-свила съм се в черупката си и почти винаги гледам надолу,а не в очите на хората-срам ме е(колкото и странно да звучи)Едни приятелки се опитаха да ме научат как да гледам хората в очите,ама пуста му работа-не става и не става......