Светуващият написа:
hypnosssa написа:
Тва,че си участвал в Нац.кръг е яко,ама не те класифицира като Гений..аз познавам човек,който има 10тина приза от литературни конкурси,пък на изпита изкара 2.00..защо?Защото писа по есето...Тоя човек нито е тъп,нито мързелив(има диплома 6.00)...така че,никой не е застрахован от гадна оценка,не мисли,че ти си...
П.С.: А това,че наричаш някой,който не познаваш "подметка" не говори мн добре за възпитанието ти
Благодаря ти за коментара.
Ииибах го, няма ли и тая тъпа крава да насереш, като я срещнеш на живо? Изобщо, какво ти дава право да обиждаш някого, задето изказва мнението си? Един ти коментира нещата като човек, ти го наричаш мързеливец и некадърник? А защо не си ебеш путката майчина те питам аз в този момент? Ей такива наперени лайненца най-много ме нервират- препоръчвам ти да бъдеш по-културен, защото някой ден ще изядеш големите тупалки (не от мене; няма да падна толкоз ниско, че да заплашвам някого по интернет, понеже това е жалко). Макар че ако някой по-голям те заплаши, ще си оставиш големия литературен талант и нестандартност в джоба и ще си замълчиш, ама някое момиче по интернет спокойно можеш да заплашиш, нали?
Светуващият написа:
Това е последният ми пост, който те коментира. Повече не се занимавам с олигофрени.
Тогава спри да влизаш в този форум (не за друго, ами за да не си гледаш ника и аватара, щом "не ти се занимава с олигофрени).