Дата и час: 23 Яну 2026, 01:03

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2007, 23:24 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Ядосвали са ме понякога,но никога не са ме предавали.За годините,които имах с моите приятели се убедих в тяхната лоялност.И аз съм ги ядосвал понякога,но в рамките на нормата.Да живее приятелството! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 00:12 
Паисий
Аватар

Нищо сериозно.

Предателството е нещо, което не се прощава, апропо. Никога.

Fcuk you, I won't do what you tell me

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 00:16 
Пишете, о, братя
Аватар

Нямам близък човек, който да не ме е разочаровал, някои дори неведнъж. Като се започне от родителите, та се стигне до приятелите.
Предателството е прекалено силно, засега не се е случвало някой да ме предаде.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 09:27 
Легендарен флуудър
Аватар

Не са ме предавали. Явно много добре подбирам "добрите" си приятели. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 17:06 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
Хубава тема ! Тъкмо напоследък си мислех относно това защо човек умишлено или не винаги наранява жестоко хората на които най-много държи, тъжно но факт :roll: та по същия начин и с приятелството и предателството,когато нещата се разминат ,винаги се намира някой който ужким ти се пише за приятел, но всъшност само те използва и хоп ето ти едно предателство спрямо теб самия.Както каза Стрийт Спирит, предателството от приятел е може би това чувство което ти причинява най-много болка и не може да бъде забравено лесно,винаги тегне някаква сянка :? Самата аз съм имала доста мними приятели в детските години, но си мисля че това е нормално за тази възраст.Лошото обаче е когато един човек когото смятах за истински приятел предаде доверието ми , защото едно е да казваш някакви неща, но съвсем друго е да ги изпълниш напрактика.не съм злопаметна, нека си бъдат жимви и здрави и дано се поучат от грешките си и живота! Та така в момента смятам че имам само няколко истински приятели на които знам че мога да разчитам и вероятно това никога няма да се промени :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 20:13 
Постоянно присъствие
Аватар

Сиентело, чета всеки следващ твой пост и все нови и нови неща откривам. :lol:

Иначе по темата: и на мене ми се случи преди около 5-6 години класиката, за която спомена Кастело, но това беше и Е положението. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 20:25 
princess in love
Аватар

don_angelitto написа:
Сиентело, чета всеки следващ твой пост и все нови и нови неща откривам. :lol:

Иначе по темата: и на мене ми се случи преди около 5-6 години класиката, за която спомена Кастело, но това беше и Е положението. :)

Абе аз какво да направя като форума се бъгна точно тогава :lol:
П.С. Модераторите ако могат да ги изтрият излишните постове, защото аз не мога :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 20:44 
Легендарен флуудър

Да се изстъпя още веднъж, но е важно да правим разлика между неоправданите наши очаквания и истинското предателство, когато ти е казвано едно нещо, а се прави обратното. Първото си е наш проблем, но другото - не! :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 21:42 
princess in love
Аватар

Joker написа:
Да се изстъпя още веднъж, но е важно да правим разлика между неоправданите наши очаквания и истинското предателство, когато ти е казвано едно нещо, а се прави обратното. Първото си е наш проблем, но другото - не! :twisted:

В известна степен и ти си прав, но аз съдя по поведението на хората и в крайна сметка май за всеки предателството като вложен смисъл в него може да бъде равносилно на различни неща :wink: което от своя страна сега поражда в мене въпроса какво разбираме точно под "предателство", но това е друга тема :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 21:53 
Легендарен флуудър
Аватар

Joker написа:
Да ти кажа имаш право.Човек понякога си гради грешно впечатление за познатите си и после когато не оправдаят очакванията му се разочарова.А всъщност той си е виновен. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 22:11 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Мииии... да започна с това, че май нямам особено много приятели (и особено пък, приятелки)...

Не са ме предавали. Разочаровали са ме, а това е по-лошо!
Веднъж, ама бях малка и отдавна ми мина 8)
(От случая научих, че е безсмислено да се измъчвам аз заради несъвършенствата на нечия друга (човешка) природа)...

Наранявало ме е отношението на един приятел, и продълава да ме наранява, всъщност. Беше фин и изтънчен, очарователен и интригуващ; но претърпя една странна и досадна трансформация, в следствие на която се превърна в псуващо, безразлично, грубо и нервирано, песимистично същество. Прилагателните станаха объркващо много, спирам. Пък и то.. не е точно предателтво, нали???... Освен че е 'предал' романтичния образ, който имам АЗ за него в СОБСТВЕНОТО си съзнание, той друга вина няма :)

Истинските приятелства ме плашат. Дълготрайните 'връзки', породени още от детските игри. Добре де, имат си позитивни страни: не губиш време в опознаването на някой; споделенято, интимниченето, казват, безценно било :)

Но аз си предпочитам новото -да любопитстваш и научаваш, да трупаш впечатления, да оставяш такива ;) Може би затова ми трябва мноооого малко време, за да се доверя на някой; бързо я прескачам тая граница, от непознат на близък :)

А близките... те не те предават :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2007, 09:42 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Много пъти. Все за дребни неща. Не прощавам, отрязвам от раз. Има само две момичета, с които съм запазвала отношения след разочароване...Но определено по-студени отношения от преди. Не знам дали го усещат така...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2007, 10:00 
Живее, за да пише
Аватар

Има само един човек на когото държа истински и мога да простя, както дребните, така и по-сериозните прегрешения. Никой не е идеален, а ако има такива хора трябва да ги забранят със закон, ако хората около мен бяха непогрешими само бих се чувствала гадно щото аз не съм и със сигурност мога да кажа, че не винаги съм била "най-добрия приятел".
За изграждането на едно приятелство са необходими много грижи и една от тях е да можеш и да прощаваш, хората понякога твърде много се оплитаме в принципни пизиции, а на практика живота е друг и често нещата се свеждат до ситуации, и все пак: като не възлагаш големи надежди за хората няма опасност да се разочароваш - принципна позиция :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2007, 11:39 
спамероинтелигент
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Цитат:
За изграждането на едно приятелство са необходими много грижи и една от тях е да можеш и да прощаваш

Нали? :) Дали? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2007, 11:46 
Легендарен флуудър

MZ4 написа:
и все пак: като не възлагаш големи надежди за хората няма опасност да се разочароваш[/b] - принципна позиция :)

Напълно принципен може да бъде само страничният наблюдател, е казал някакъв умен човек, не аз... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща