Дата и час: 03 Апр 2026, 16:33

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 537 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Следваща

За или против половото разделение и определените борйки
За 47%  47%  [ 320 ]
Против 53%  53%  [ 356 ]
Общо гласове : 676
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007, 18:04 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 0 пъти.
Шепот написа:
Тези квоти са измислени за разни като тебе, които се занимават само с такива сайтове и само секс им е вглавата, за да можете въобще да се доберете до някакво образование. 8) :lol:

Цитат:
Тази страница изградих, за да може всички жени да обменим опит, да споделим нашите преживявания
нашите надежди, радости, терзания и мечти. Искам да изградя постепенно едно място, в което жените
да могат да бъдат естествени.

http://www.bg-lesbian.com/enter.htm

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007, 18:04 
От дъжд на вятър

Шепот написа:
Тези квоти са измислени за разни като тебе, които се занимават само с такива сайтове и само секс им е вглавата, за да можете въобще да се доберете до някакво образование. 8) :lol:

Цитат:
Тази страница изградих, за да може всички жени да обменим опит, да споделим нашите преживявания
нашите надежди, радости, терзания и мечти. Искам да изградя постепенно едно място, в което жените
да могат да бъдат естествени.

http://www.bg-lesbian.com/enter.htm

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007, 18:07 
:) !
Аватар

Благодарил (а): 148 пъти.
Бас ловя, че докато си отварял линка не си го правил с желанието да четеш обменянето на надежди, радости и терзания, нали. ;) Ако тази страница наистина съдържа само това, си представям разочарованата ти физиономия. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007, 18:10 
От дъжд на вятър

Шепот написа:
Бас ловя, че докато си отварял линка не си го правил с желанието да четеш обменянето на надежди, радости и терзания, нали. ;) Ако тази страница наистина съдържа само това, си представям разочарованата ти физиономия. :lol:

Опитах се да ти помогна, обаче май отговор на проблемите ти трябва да се търси тук http://www.youtube.com/watch?v=Wp3Eam5FX58

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007, 18:15 
Аватар

Ти наистина си болен мозък. :lol: Ако ще дирим клипчета, аз също мога да те "замеря" с разни образователни, но не ми се занимава. Айде, живуркай си със здраве^^

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007, 18:26 
От дъжд на вятър

Шепот написа:
Ти наистина си болен мозък. :lol: Ако ще дирим клипчета, аз също мога да те "замеря" с разни образователни, но не ми се занимава. Айде, живуркай си със здраве^^

Адски тъпа овца.
За да ммислиш, че мъжете се интересуват "само от секс" то явно такава ти е средата. Обзалагам се, че не мислят само за това, а просто виждат колко си лесна :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007, 19:31 
Постоянно присъствие
Аватар

AlexLevit написа:
Circle Line написа:
AlexLevit написа:

Мисля, че за мъжете все още е в сила
оф, що не си update-ваш информацията :evil: :evil:

Наборната военна служба приключва до 1 декември 2007 година
http://bulgaria.actualno.com/news_113437.html
Т.е юридически в рамките на тази кампания все още съществува или е съществувала
не съществува в тази кампания, защото са с няколко набора назад

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007, 20:03 
От дъжд на вятър

Circle Line написа:
AlexLevit написа:
Circle Line написа:
AlexLevit написа:

Мисля, че за мъжете все още е в сила
оф, що не си update-ваш информацията :evil: :evil:

Наборната военна служба приключва до 1 декември 2007 година
http://bulgaria.actualno.com/news_113437.html
Т.е юридически в рамките на тази кампания все още съществува или е съществувала
не съществува в тази кампания, защото са с няколко набора назад

В какъв смисъл назад? Зависи от какво гледище - ако за чиновниците от СУ всяка кандидат-студентска кампания се свързва с конкретния набор -може да е така. При това положение обаче, се дискриминират предишните(завършилите примерно миналата или по-миналата година), тъй като са загубили една година в армията и това време никой няма да компенсира. В крайна сметка, всеки е в състояние да вижда през призмата на собствените си интереси дискриминация - неуспялата да зазубри Йовков нагла фуста, избляла няколко постинга по-горе от кравефермата, е жертва на "мъжкия свят", изкаралият 5 по математика индивид от мъжки пол е недоволен от факта, че е изкарал по-висока оценка от най-високата при жените и пак е останал извън

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 09:37 
Летописец Виртуоз
Аватар

Шепот, AlexLevit е напълно прав, само дето го е представил малко по-пряко, с което е ранил нежната ти душа... Ама това е истината - приеми го! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007, 17:40 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Хора,седя, гледам ви мненията и все по-силно започвам да се питам дали съм постъпил правилно като съм избрал СУ за моето образование...
Вие трябва да сте елитът на нацията, най-интелегентините сред българската младеж, но вместо това се плюете по-добре да не илюстрирам как. Слагаме настрани позициите ви, но самият начин, по който ги защитавате е отблъскващ. В крайна сметка всички участващи се превръщат в дишащо доказателство за правотата на противната страна.

And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007, 21:44 
aahz написа:
Хора,седя, гледам ви мненията и все по-силно започвам да се питам дали съм постъпил правилно като съм избрал СУ за моето образование...
Вие трябва да сте елитът на нацията, най-интелегентините сред българската младеж, но вместо това се плюете по-добре да не илюстрирам как. Слагаме настрани позициите ви, но самият начин, по който ги защитавате е отблъскващ. В крайна сметка всички участващи се превръщат в дишащо доказателство за правотата на противната страна.

Абе ти нормален ли си

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 00:00 
От дъжд на вятър

aahz написа:
.

Нали и аз такаааааааааааа!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 01:26 
От дъжд на вятър
Аватар

aahz написа:
Вие трябва да сте елитът на нацията, най-интелегентините сред българската младеж, но вместо това се плюете по-добре да не илюстрирам как.

Това изречение дълго ще го помня и вече ще знам, че всемогъщий потребител aahz рече, че в СУ са интелигентните хора на нацията. В другите университети остава да сме само измет, а :lol: Но, не се притеснявай, като в влезеш в СУ, и ти автоматично ще станеш интелигентен човек от елита!

А по въпроса за квотите - ми честно казано и аз не знам какво да мисля. Ако ги махнат, ще станат едни девически университети, мъжкото ще избяга :lol: Тва беше в кръга на шегата разбира се. В моя университет официално няма квоти, поне аз никъде не съм видяла да пише за квоти - нито на сайта му, нито в справочника. Като цяло момичетата са повече, в моята специалност сме общо 28 човека и от тях 10 са момчета. Така, тук е мястото да спомена, че въпросният университет е Химико-технологичният, това е технически университет, в който се учат технически специалности, няма никакво зубрене, има само решаване на задачи. От моите колеги на поправка за математика 1 останаха само момчета. Правете си сами изводите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 07:00 
Аватар

:D
Ами аз като говоря, че тия неща зависят не от пол, а от акъл и мързел кой ме слуша. :P Добре казано, Morning Star^^
А колкото до това с елита... малко тъпо прозвуча наистина. Няма привилегировани, само защото човек е в СУ да е някакво генийче пет нива над другите. Не ставайте смешни. ;)

Последна промяна Шепот на 06 Авг 2007, 07:02, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 07:00 
Аватар

(кликнах два пъти на Прати попогрешка, извинете :oops:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 537 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Следваща