Дата и час: 31 Мар 2026, 22:13

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 283 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007, 21:25 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
:roll: ..."za ni6to ne stavat!"..., а той - става! И може да прецени два университета наведнъж... Някои, не аз, биха казали.... Хайде да замълча точно сега! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007, 21:48 
В началото бе словото

"2та университета супер много се излагат"-като старничен наблюдател и невземаща крайна позиция и изявено участие в дискусии от рода на "НБУ с/у СУ" бих отбелязала,че не уни-тата се излагат ами студентите ,които следват в тях.И дано да не засегна някой,но досега не съм прочела,някой студент от НБУ да е седнал да плюе името на СУ-и не,не защото СУ си няма недостатъци(няма идеални дори и в това отношение :roll: )ами просто,защото на никого не му е работа да "гледа в чуждата паничка".Това е една много лоща черта у българина...за съжаление :( А пък и никой май не си дава сметка,че във всеки университет си има специалности и специалности- право в НБу не бих записала,но пък Визуални изкуства или Компютърни медийни технологии...там е мястото.Медицината си е за следване в Медицинска(макар,че разбрах че и СУ напредва),Стопанство и тем подобни-УНСС-място има за всички на тая земя-да не се излагаме с излишни нападки...просто е смешно и жалко най-вече

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007, 09:59 
Легендарен флуудър

Това е най-смисленото мнение по тази тема! :thumbright:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2007, 00:44 
Пишеща машина
Аватар

lokiju написа:
"2та университета супер много се излагат"-като старничен наблюдател и невземаща крайна позиция и изявено участие в дискусии от рода на "НБУ с/у СУ" бих отбелязала,че не уни-тата се излагат ами студентите ,които следват в тях.И дано да не засегна някой,но досега не съм прочела,някой студент от НБУ да е седнал да плюе името на СУ-и не,не защото СУ си няма недостатъци(няма идеални дори и в това отношение :roll: )ами просто,защото на никого не му е работа да "гледа в чуждата паничка".Това е една много лоща черта у българина...за съжаление :( А пък и никой май не си дава сметка,че във всеки университет си има специалности и специалности- право в НБу не бих записала,но пък Визуални изкуства или Компютърни медийни технологии...там е мястото.Медицината си е за следване в Медицинска(макар,че разбрах че и СУ напредва),Стопанство и тем подобни-УНСС-място има за всички на тая земя-да не се излагаме с излишни нападки...просто е смешно и жалко най-вече

Евала...айде стига злоба...кой където иска, може, предпочита да учи.
За всеки си е различно положението!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2007, 01:01 
Летописец Виртуоз
Аватар

Е извинявайте, ама целта е да се представи ясна картина и за двете, за да бъде направен избор. В случая не става въпрос за чужда паница, а за твоята бъдеща паница.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2007, 01:04 
Легендарен флуудър
Аватар

Айде, айде, в НБУ се изкарва, ако имаш пари.
Ако повече хора имаха пари, те щяха да са в НБУ.
Точка по въпроса.

Аз - По-груб и по-брутален от преди!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2007, 11:36 
В началото бе словото

Паган,не съм съгласна донякъде с теб-може би аз съм единствената (а може и други ентусиасти като мен да има,не го изключвам и това като вариант),но аз например се надявам на стипендия адски много-защото съм на мнение,че парите които се вкарват в това уни са страшно много.И все пак остава надеждата,че с времето ще са си заслужавали :) :) :) и мисля,че си заслужават-познавам страшно много хора,които вече се издигат в йерархията на различни фирми с диплома от НБУ.А и съм на мнението,че в крайна сметка университета ни дава 30 % ,останалите 70 % изцяло зависят от нас самите- трябва да си креативен,напорист,тук таме с връзки (разбира се и за съжаление) и най-вече позитивно настроен млад човек и сам да си отваряш вратите към света-никой в днешно време няма да ти се обади да те покани на интервю за работа без дори да си пуснал CV за длъжността ;).Университета ти дава основа и посоки,а дали ние ще градим и ще изберем правилната-нито СУ нито НБУ ще са отговорни за успеха или провала ни...
А за ясната картина-такава няма скоро да има-всеки има своите предпочитания за университет.Темата на този форум е "Относно НБУ..."ама нещо ние я размихме тая тема-вече тук не се говори за НБУ а се спори кой университет е по-добър-е,съжалявам,че ще разочаровам някои от вас,но по мое мнение до такъв извод няма да се стигне в близките седмици...месеци...да не кажа годинки :) просто всеки е заел ясна позиция по въпроса,но жалкото в случая е,че никой не позволява да прочете и две думи навъпреки без после да се опита да го обори и то с нападки...няма по-добър от двата-СУ има своите традиции,името му е изградено и сега просто славата му се поддържа,докато НБУ тепърва поема по този път-просто стряскащото за повечето,които определено предпочитат класиката е,че НБУ напредва с голяма скорост,в което няма нищо лошо-само,че СУ не прави нио по въпроса-правят го само студентите,които следват там-но не по качествения и достоен начин,а с груби нападки към останалите университети.И се питам защо?-за да бъдат верни на уни-то си или за да се самоубедят,че те самите са направили правилния избор?Загадка,а?:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 13:41 
От дъжд на вятър
Аватар

Набор 89 съм,другото лято ще кандидатствам.
Всички мнения,съпоставящи двата университета,направо ме побъркват и тоталнто объркват...
С ръка на сърцето си казвам,че специалностите в НБУ ми допадат повече.
Интересът ми е към визуалните изкуства,историята и психологията.
Притеснението ми е,обаче,именно сравненията,които се правят между двата университета.
Имам познати,които ми казаха,че очакванията им за обучението в Софийския не са оправдани,докато тези в НБУ - даже неочаквано оправдани.
Смятам да запиша курсове в Софийския тази година,но ще кандидатсвам и за НБУ.

Прочетох за + и - , но нека хората,които учат в НБУ да кажат по-конкретно,доволни ли са от обучението,специалностите,да препоръчат туй онуй :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 13:54 
Нали се сещаш, за повече инфо - форумът на НБУ

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 14:32 
От дъжд на вятър
Аватар

...ако имат такъв :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 14:45 
Имат доста по-модерен сайт от този на СУ (защо ли не се учудвам), редно е да имат и форум.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 14:59 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Обаче - нямат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 15:07 
В началото бе словото

къде ги видя тия класирания бре :shock:
В персоналната информация нищо не пише :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 15:26 
phoebe написа:
Обаче - нямат.

Шанс. Не са се сетили, не са направили. Поправимо.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007, 19:20 
Владимир Владимирович Путин
Аватар

Да, мн странно че нямат форум. Те са най-компютъризираният университет в страната, там дори записванията стават по електронен път.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 283 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Следваща