Дата и час: 19 Яну 2026, 22:44

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: "Няма заявени изпити"
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 13:08 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Хора ...нещо супер странно се получава , в персоналната ми информация пише ,че "Не сте заявили изпити" и не ми изписва изпитите на които искам да се явя - География и Английски ! Отидох на изпитите и се оказва ,че в стаите където трябва да бъда не съм записан и трябваше да ме дописват и на двата изпита . Звънях 2 -3 пъти до СУ ,ходих дори 1 -2 пъти и ми казваха ,че работят по въпроса ,та да ви питам , нормално ли е това безхаберие или просто аз съм проблема!?Честно казано живея на майната си от Химическия факултет и не ми е детската мечта да седя и да си бода очите за да се търся на стената на плача ,след като мога да се видя по интернет ,като бял човек !!!! ТОва е просто нелепо ! За жалост им изгубих и телефоните на тея МЪРДИ ... ,някой....някаква идея въобще ?!Въобще не знам какво да правя !

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 13:12 
Master Of Puppets
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
В персоналната информация често се появяват подобни технически грешки, които скоро след това биват отстранени.

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2 мнения ]