Дата и час: 02 Апр 2026, 00:49

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 430 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:25 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
ами аз съм с 3.50 :( и ми пише,че пред мене има 154 ( 53.7 %) с по-висока оценка.по литература съм с 4,50...вече не знам имам ли някакви щансове,или не.стращно объркана съм :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:27 
Resurrected
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
Май няма нито един доволен от оценката си във форума- не чух нищо над 4...

I swear I'm not the devil though you think I am...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:29 
В началото бе словото
Аватар

Blood Countess написа:
Май няма нито един доволен от оценката си във форума- не чух нищо над 4...

за мене това е някаква абсолютна гавра със всички желаещи... и за журналистика и за PR

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:31 
В началото бе словото
Аватар

Blood Countess написа:
Вие поне сте момчета. Ние какво да кажем?! Въпреки това 5.50 на БЕЛ-а, на журналистиката пред мен има 201 момичета, борещи се за 90 места общо в двете специалности!! А аз съм само за връзки или журналистика- книгоиздаването ми е чак на 10-о място! Вече май трябва да се примиря с мисълта, че ще ставам психоложка :cry: ... Няма по-гаден ден от този! Дори и 7 да имам на устния, пак няма да успея да вляза!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Кога ще може да си видим работите? Ще трябва да ми се даде хубавичко обяснение за тази гавра!!

И аз съм в подобно положение и се чудя дали въобще си заслужава да ходя!Точно тази оценка се удвоява и 6 да изкарам на устния пак няма да вляза!

Последна промяна fiorre на 01 Авг 2007, 18:31, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:31 
Resurrected
Аватар

Гавра не, ами направо ни скъсаха дупарите, ще ме прощавате за циничния език. В това ме превърна кандидатстването- в саркастичен циник-песимист! Sweet! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:33 
В началото бе словото
Аватар

ще се готвя цяла година...имам мнение по всички въпроси..самоте проподаватели не са на едно мнение какво искат в едно ЕСЕ...и накрая.. 3.50..сега няма да с е очудя ако кажат,че не може с по-ниска оценка от 4 ! :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:35 
Resurrected
Аватар

Аз се готвих само за изпита по БЕЛ. За журналистиката- след излизането на резултатите от литературата- четене на вестници предимно. Няма какво да се чудя на оценката си, но си ми беше мечта, която се изпари... ЖИВОТЪТ Е ГАДЕН!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:35 
В началото бе словото
Аватар

Всеки от нас 100% е очаквал по-висока оценка,но просто са си спестили главоболията за устния!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:37 
В началото бе словото
Аватар

fiorre написа:
Всеки от нас 100% е очаквал по-висока оценка,но просто са си спестили главоболията за устния!

аз не си ги пестих,знаех че за този изпит трябва да изкарам повече,но както казваш ти-НЕ СЪМ И ОЧАКВАЛА ПРЕЗ ЦЯЛАТА КАМПАНИЯ ПО КОЙТО И ДА Е БИЛО ИЗПИТ ТОЛКОВ АНИСКА ОЦЕНКА!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:42 
В началото бе словото
Аватар

desitkata написа:
fiorre написа:

аз не си ги пестих,знаех че за този изпит трябва да изкарам повече,но както казваш ти-НЕ СЪМ И ОЧАКВАЛА ПРЕЗ ЦЯЛАТА КАМПАНИЯ ПО КОЙТО И ДА Е БИЛО ИЗПИТ ТОЛКОВ АНИСКА ОЦЕНКА!!!!!!

Имах предвид,че проверяващите са си спестили главоболия за устния като са орязали много на писмения!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:43 
В началото бе словото
Аватар

[quote="fiorre"][quote="desitkata"][quote="fiorre"]Всеки от нас 100% е очаквал по-висока оценка,но просто са си спестили главоболията за устния![/quote]

аз не си ги пестих,знаех че за този изпит трябва да изкарам повече,но както казваш ти-НЕ СЪМ И ОЧАКВАЛА ПРЕЗ ЦЯЛАТА КАМПАНИЯ ПО КОЙТО И ДА Е БИЛО ИЗПИТ ТОЛКОВ АНИСКА ОЦЕНКА!!!!!![/quote]
[b]Имах предвид,че проверяващите са си спестили главоболия за устния като са орязали много на писмения![/b][/quote]

аа ясно... е ок.. д са отрязали 50 човека.... защото нали н аустен отиват всички с над 3.50... аз лично в момента съм в шок...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:44 
Resurrected
Аватар

Над 3.00 отиват!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 18:45 
От дъжд на вятър
Аватар

Хей,здравейте и аз хич не съм доволна от оценката си!Паднах с цяла единица(УНСС-4.75,СУ-3.75)!Какво им става на тези хора,оценяването е не само субективно,ами и аз не знам какво...и сега на устния ще ни срежат половината..Усещам че бг филология ме зове... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 19:03 
В началото бе словото

аз просто съм speechless.цялата кандидатстудентска кампания ме изненадва.просто не знам как да коментирам - или високи оценки, които не съм очаквала; или пък ниски, които още по-малко съм очаквала... направо съм в шок от една седмица още.не знам каква е целта на тези оценки,смаяна съм и се чудя в момента .. само си представям как гадно ще ме погледнат на устния като ми видя оценките и как директно ще ми кажат:" бе ти кво правиш на тоя изпит бе?" ... чувствам се като абсолютен идиот. в су ли е проблем, в мен ли е ,не знам и вече почва да ме хваща апатията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007, 19:10 
Resurrected
Аватар

И на мен вече ми е все едно. И да роптая- няма нищо да променя. Отивам да гледам "Монк", че ако постоя още малко в този форум, ще вземе да ми дойде музата да отида да гръмна/ разпарчетя/ заколя/ обеся/ подпаля проверяващите!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 430 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Следваща