Облак Огненозелен написа:
И какво добро е това за "народа" и защо мислиш че Атака говори от името на народа?Атака говори от името на 10 процента от хората.Какво постига Атака с ова че отново е АНТИ?Какво ще постигне Атака-България на три морета ли?Българите да станат богати за 800 дни?Химна да го слушаме по всички радиа денонощно и по улиците да ходим въоръжени до зъби и чужденец да не смее да притъпи в България?
що се потите бе,пуснете една бомба над Факултето и Филиповци и взривете Кюстендилско и Родопите и само българи ще си останем.Пък тогава и внезапно ще настъпи един разцвет,баш като през Златния век
Aз не съм расист и никога не съм се имал за такъв. Един беден тур4ин , който работи на полето и си гледа тютюна (те май главно с това се занимават) ми е много по-мил, отколкото един самозабравил се , затънал в собствената си лой българин, спечелил парите си за сметка на бедните хора. Нямам нищо против турци да живеят в България. В историята България има славата на етни4ески толерантна държава. Но не мога да пренебрегна факта, че 5 столетия са правени опити да се асимилира нашата държава, били са избивани и ограбвани нашите прадеди. Ето защо си го имам този исторически страх, който не ми позволява да приема, че всички останали споделят идеята да живеем щастливо в мир....
Атака не говори от името на 10% процента от народа.... Все пак предаването на Волен Сидеров се излъчва по кабелна телевизия, а много малко хора могат да си позволят този лукс. Сигурен съм, че при следващите избори Атака ще получи много повече гласове....