Дата и час: 03 Апр 2026, 19:11

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 133  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 09:26 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Наистина няма да е зле да излезе химия 2, въпреки че не ми пука особено. Някой знае ли от кога до кога ще е записването след 1 класиране.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 09:32 
Пишете, о, братя
Аватар

Класиране на кандидат-студентите написа:
Чл.33. (1) Първият етап на класирането се обявява на 6 август.
(2) В този етап на класиране за специалностите от Физическия факултет участват само кандидати с успешно положен конкурсен изпит по физика. При наличие на свободни места, те се попълват от кандидати, посочили тези специалности и положили успешно алтернативен изпит по математика.

Чл.34. Класираните кандидат-студенти от първия етап от 7 до 9 август включително имат възможност:
1. Да се запишат в специалността, в която са класирани, като не участват в следващите етапи.
2. Да потвърдят желанието си да се обучават в СУ “Св. Климент Охридски” като попълнят декларация и депозират диплома-оригинал за средно или колежанско образование, с което запазват правото си да участват в следващите етапи на класиране.
3. Да не потвърдят или да не се запишат. В тези случаи те отпадат от всички класирания.

Чл.35. След първото класиране кандидатстващите с конкурсен изпит по химия, физика и математика имат следната възможност:
1. Посочилите в кандидатстудентския картон специалностите: Химия, Химия и физика, Химия и информатика, Компютърна химия, Ядрена химия и Екохимия да представят служебна бележка с оценка от конкурсен изпит по химия, положен в Медицинските висши училища в София, Стара Загора, Пловдив, Плевен и Варна.
2. Посочилите в кандидатстудентския картон специалностите: Физика, Инженерна физика, Ядрена техника и ядрена енергетика, Физика и математика и Астрофизика, Метеорология и геофизика да представят служебна бележка с оценка от конкурсен изпит по физика или математика, положен в друго държавно висше училище.
3. Кандидатите представят служебната бележка с оценка от съответния конкурсен изпит до 10 август.

Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 14 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 15 до 17 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.

Чл.37. Третият етап на класиране се обявява на 21 август. Срок за записване – от 22 до 24 август. Резултатите от това класиране са окончателни.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 09:38 
Драскач
Аватар

УУ много малко време, аз се надявах да дочакам 3то класиране във Варна

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 10:12 
От дъжд на вятър
Аватар

A да бе малко :) Някой знаеш ли от кога го чакаме ... направо нямаме нерви вече :roll:

абе имам един въпрос.кога и къде ще излязат тия минимални балове за тая година.навсякъде в почти всички университети преди класирванията за излезли обаче в СУ и ПУ няма нищо ?! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 10:35 
От дъжд на вятър
Аватар

fosilka написа:
A да бе малко :) Някой знаеш ли от кога го чакаме ... направо нямаме нерви вече :roll:

абе имам един въпрос.кога и къде ще излязат тия минимални балове за тая година.навсякъде в почти всички университети преди класирванията за излезли обаче в СУ и ПУ няма нищо ?! :roll:

Е те не се ли определят след последното класиране :? Нали тея балове във връзка с последните успели да се мушнат в някоя специалност.Как преди 1-во класиране може да се определят минималните балове...охх нещо изперквам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 10:44 
От дъжд на вятър
Аватар

И аз тва се чудя,ама ся говорих с една позната техните балове излезли преди класирането та се чудя ... :roll: ух май и аз се сбърках вече :evil:

вижте ква статистика на минимални балове на първо класиране изкарали ИУ

http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=5050

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 11:46 
Драскач
Аватар

За архитектура се знаеше минималния бал преди класирането...
фосилка иначе и аз чакам от сто години...и най-гадното е че нищо не мога да направя, нито да отида на море, нито нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 14:13 
В началото бе словото

излезли са оценките от Химия 2! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 15:33 
В началото бе словото

имам 5.5 по биология и 5.38 по химия-бала ми е 33.76 как мислите дали ще ми стигне за медицината в СУ или с тия осем места нямам никакви шансове :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 15:39 
От дъжд на вятър
Аватар

Струва ми се,че медицина в СУ ще приемат с по-висок бал но все пак зависи от общите оценки на всички.При ниски резултати и тоя бал ще ти стигне. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 18:44 
Драскач
Аватар

аз имам 4.63 ...тая оценка ме преследва ...доста слабичко

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 22:33 
В началото бе словото

samo 6te izpsuvam po adres na uniersiteta i maikite na vsi4ki s po visoki ocenki i nai ve4e po tezi na oniq koito 6te gi priemat.kajete 4e sum gadna ama ako i taq godina ne me priemat medicina 6te izkolq si4ki prieti.
V rezultat moje da padnat kvotite.zaglaviqta po vesnicite "neprieta kandidastudentka ubi 120 4oveka" mnogo 6te e zabavn. Pone 6te uda izvestna;)e ne kato lekar

P.S. sorry za latinica

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 22:34 
В началото бе словото

po dqvolite i za da e pulno ne6tastieto izgorqlo mi e 4eloto :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 22:40 
Драскач
Аватар

Za-Zaa-Zou написа:
po dqvolite i za da e pulno ne6tastieto izgorqlo mi e 4eloto :x

И моито бели се....ужасно е... :) плюс това покрай изпитите надебелях и сега не мога да отслабна..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 22:55 
В началото бе словото
Аватар

Хей искам да ви попитам когато се записваш (ако си приет де) в СУ искат ли медицинско (т.е. че не се водиш на отчет в психото)??Питам защото в ПУ искат такъв документ...а за СУ незнам...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 133  Следваща