Дата и час: 22 Яну 2026, 19:09

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 430 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 17:38 
Resurrected
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
plioki написа:
Blood Countess написа:
Аз съм с 29.08, ама не стигнах до Политологията. Тъй че- директно на второ!!

трябва да си оставиш дипломата и да заявиш, че искаш да отидеш на 2-ро, но така си пропиляваш шансовете за СУ. Според мен изчакай класирането в СУ, може пък не всички да са писали журнал. на 1во място.

Това ли значи "депозиране на диплома-оригинал"? Защото ако е така- директно го зарязвам това УНСС!

I swear I'm not the devil though you think I am...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 17:40 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Blood Countess написа:
plioki написа:
Blood Countess написа:
Аз съм с 29.08, ама не стигнах до Политологията. Тъй че- директно на второ!!

трябва да си оставиш дипломата и да заявиш, че искаш да отидеш на 2-ро, но така си пропиляваш шансовете за СУ. Според мен изчакай класирането в СУ, може пък не всички да са писали журнал. на 1во място.

Това ли значи "депозиране на диплома-оригинал"? Защото ако е така- директно го зарязвам това УНСС!

да, това значи-системата е измислена, за да не можеш да стигнеш до 2ро класиране в 2 унита. Но не съжалявай-добре ще направиш, ако зарежеш УНСС- не си струва!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 17:41 
Resurrected
Аватар

Оф, нещастниците! Ама аз така и така ще вляза в СУ- предпочитам трето желание там, отколкото второ в УНСС.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 17:44 
В началото бе словото

и аз това се чудя сега- дали да вляза в СУ Славянски филологии или в УНСС журналистика. Знам, че в УНСС не се учи и се плаща яко, но ме утешава мисълта, че преподавателите са същите като в СУ и нали СУ ме отряза, а много искам да следвам йурналистика, смешно е, но може би от 4ти клас... :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 17:48 
Resurrected
Аватар

plioki написа:
и аз това се чудя сега- дали да вляза в СУ Славянски филологии или в УНСС журналистика. Знам, че в УНСС не се учи и се плаща яко, но ме утешава мисълта, че преподавателите са същите като в СУ и нали СУ ме отряза, а много искам да следвам йурналистика, смешно е, но може би от 4ти клас... :(

С една магистратура в СУ ще станеш много по-добър журналист, отколкото с четирите години в УНСС!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 17:51 
В началото бе словото

и аз така мисля, но незнам дали ще издържа на тия Славянски, много е тежко и дори и да искам да се преместя едва ли ще успея- иска се над 5.50 успех
абе кофти работа, журналистиката си беше цаката, ама... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: няма кого да попитам
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 18:01 
В началото бе словото

Извинявайте за притеснението, токущо се регистрирах специално да ви попитам... за УНСС. Имам 5.78 по литетатура, 4.00 на есето и 6.00 на устния....на първо желание бях написала журналистика... сега излиза класирането и ми пише "НЕ Е КЛАСИРАН" що за щуротия е това....и дори и да не се класирам за журналистика.... оценката ми от модул 1+2+3 с литература пак е висока- 5.53.... дипломата ми е 5.95......е КАЖЕТЕ МИ МОЖЕ ЛИ ДА НЕ СЕ КЛАСИРАМ В НИТО ЕДНА ОТ 24 написани специалности.... Първото което ми дойде наум е че просто не съм наясно с "правилата за класиране",.... но ако действително не ме взимат с тези оценки.... ще си тегля ножа...незнам.... :( помогнете ако някой знае нещо моляяя... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 18:02 
От дъжд на вятър
Аватар

Кофти е това за над 5.50!ако не ме приемат на 1 желание журналистика,а ти не се запишеш в Унсс,най-вероятно е да сме колежки (славянска филология)!Не знам,може би трябва да решиш,какво и къде ти се учи повече...обаче наистина е гадна дилемата...пфууууу!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: няма кого да попитам
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 18:04 
Да живей словото
Аватар

CaHq написа:
Извинявайте за притеснението, токущо се регистрирах специално да ви попитам... за УНСС. Имам 5.78 по литетатура, 4.00 на есето и 6.00 на устния....на първо желание бях написала журналистика... сега излиза класирането и ми пише "НЕ Е КЛАСИРАН" що за щуротия е това....и дори и да не се класирам за журналистика.... оценката ми от модул 1+2+3 с литература пак е висока- 5.53.... дипломата ми е 5.95......е КАЖЕТЕ МИ МОЖЕ ЛИ ДА НЕ СЕ КЛАСИРАМ В НИТО ЕДНА ОТ 24 написани специалности.... Първото което ми дойде наум е че просто не съм наясно с "правилата за класиране",.... но ако действително не ме взимат с тези оценки.... ще си тегля ножа...незнам.... :( помогнете ако някой знае нещо моляяя... :cry:

Влез в сайта и виж минималните балове, за да се ориентираш. Зависи и какви специалности си писала. За повечето мин. бал за момиче е над 29

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 18:06 
От дъжд на вятър
Аватар

CaNq,предполагам че не ти е достигнал бал,защото минималният е 28.61,а ти имаш 28.03(не съм сигурна,ти си го знаеш точно)....абе кофти е!Порязаха ни от всякъде!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: няма кого да попитам
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 18:08 
В началото бе словото

CaHq написа:

проблемът не е в теб, а в УНСС- надуха оценките супер яко, а изобщо не са реални! така влизат само повечето, които са им ходили на уроците!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 19:07 
Пишете, о, братя
Аватар

Шепот написа:
А как се състои влизането? В смисъл, затварят ни в една зала и чакаме, това го знам. Но как ни редят кой след кого да мине?

На абсолютно случаен принцип, определян от ръката на квестора.
Още за протичането на изпита тук

УСПЕХ НА ВСИЧКИ УТРЕ :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007, 20:48 
Пишеща машина
Аватар

тия олигофрени от УНСС няма ли да си оправят сайта най-после! :idea: баси човек дори не може да види как не е приет :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 16:52 
От дъжд на вятър
Аватар

Какво ще кажете за устния?Кога ще има резултати...?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 16:55 
Пишете, о, братя
Аватар

Утре

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 430 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Следваща