Дата и час: 16 Яну 2026, 20:44

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 128 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 05:12 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
ХА! Вярно и аз си бях купила някакъв скъп гаден сладолед!!! Наистина си беше прецакващо!!! Пък то и аз на времето исках да отида в Англия, ама и това не стана, за сметка на това ходя там на гости, чат-пат. :) Се кефя на "природата" там. :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 05:21 
Вазов
Аватар

Това само в Италия го има. Еба си мишоците. В един крайпътен магазин доста от цените на етикетчетата на стойките не отговаряха на тези, след прочитане на БАР Кода. И българи - юнаци като заформихме един скандаал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Във Франция, Австрия всичко е коректно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 05:26 
В началото бе словото
Аватар

iliyan написа:
Да бе - на някакъв мухъл. И кое му е романтичното? Умрях от жега, купих си сладолед и взех, че се изръсих :evil: :evil: :evil: :evil:

аз бях там в началото на септември и не миришеше на никакъв мухъл !!! струва ми се ,че просто някой е бил отрицателно настроен :) !!!
(а това за жегата... :lol: ...имах приятелка,която твърдеше ,че мрази Италия защото е прекалено слънчева :lol: )
...освен това където и да отидеш ще ти се наложи да се изръсиш !!! иначе по-добре не тръгвай !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 05:34 
Драскач
Аватар

iliyan написа:
Това само в Италия го има. Еба си мишоците. В един крайпътен магазин доста от цените на етикетчетата на стойките не отговаряха на тези, след прочитане на БАР Кода. И българи - юнаци като заформихме един скандаал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Във Франция, Австрия всичко е коректно.

Да, Италия е малка циганийка, иначе Франция ме очарова!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 05:38 
Легендарен флуудър

Холандия... и Русия (заради рускините, разбира се :P :P )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 05:40 
В началото бе словото
Аватар

iliyan написа:
В един крайпътен магазин доста от цените на етикетчетата на стойките не отговаряха на тези, след прочитане на БАР Кода.

наистина ли ??? :shock: аз не съм имала подобни проблеми...
изобщо екскурзията ни беше незабравимо преживяване !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 05:47 
Вазов
Аватар

Beam написа:
Да, Италия е малка циганийка, иначе Франция ме очарова!!!

Само че италианската кухня ме кефи. Френската е боза. В Италия се започва както си казват "Паста" - това са макарони, спагети, даже и на закуските и хляба казват Паста, въобще тестените изделия. Манджите им са мазни, а готвят с лютив червен пипер. Магданоз не използват. Винцето им е хубаво...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 05:51 
Драскач
Аватар

Че то си зависи къде ядеш. Да ти призная аз най-много си харесвам българската кухня. Където и да ходя нищо особено не виждам, нито вкусвам. Макар че май в Италия ядох най-вкусната лазаня, някога. :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 06:04 
Вазов
Аватар

Beam написа:
Че то си зависи къде ядеш. Да ти призная аз най-много си харесвам българската кухня.

Да бе. Както едни мои приятели бяха скептични към местните кухни и яко си се бяха натоварили с бурканите с месо, някакви майонези, лютеници... С автобус на два пъти съм обикалял Западна Европа и на два пъти си беше цигания от наша страна. Най- се изкефих в едно хотелче в Париж, един си отваря бурканите. В стая бяхме по трима и гледаме сякаш някакви препарирани материали. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: А? Какво си правил? Той казва - не бе, това е месо. :lol: :lol: :lol: :lol: Интересно. Отваря - ехееее, така ферментирало, че няма накъде. Размириса се здраво. Понеже майка му беше казала да върне бурканите, той отиде в коридора. Видя някакви кофи и изля съдържанието там, изми си ги и след това си ги прибра. Еххх, като се понесе една миризма, онези не можаха да сварят да изхврърлят кофите навън. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 06:06 
Живее, за да пише
Аватар

Ужас! Добре, че не съм била с вас. :oops: А ти как се чустваше с тези типични представители на "Бай Ганьо"?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 06:09 
Драскач
Аватар

Да, това ми напомня на 1-вия ми път в Лондон, екскурзия. В някакъв много хубав хотел, закуска на блок-маса, нямаш си на идея, ама за какъв ужас ставаше дума, тия хора изяждаха повече храна, отколкото могат да изядат за цял ден защото нали е евтино. От горе на всичко едни хора си водеха внучката / която не беше от групата / и тя да яде с нас. Беше картинка, така гледаха сервитьорите, че срам да те хване. Като цяло нямах предвид, видиш ли нашата кухня е хубава да си носим замразена манджа от вкъщи, но все пак си мисля, че всяка държава има специфична кухня и не на всеки допада. Примерно няма почти нищо в Лондон, което да ми е харесало, но някои хора са си свикнали и си ядят с кеф там. :P :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 06:11 
Вазов
Аватар

fire написа:
Ужас! Добре, че не съм била с вас. :oops:

Е, щеше да бъдеш с мен. :idea: :lol: Аз си бях взел само вафлички и бисквити, защото първия път полагащата ни се храна не стигаше. Но втората година всичко беше предостатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 06:13 
Живее, за да пише
Аватар

Да, но и с тях. :( Което означава, че нямаше да мога да избегна срама. :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 06:23 
Вазов
Аватар

Няма проблеми. С тях бях само в автобуса. И на репетициите и концертите, естествено. Иначе бях в украинската група(руския ми е на високо ниво), мексиканската - лесно се интегрирах. Беше много готино. На един фестивал в Италия бяхме и имаше всякакви от целия свят. Имаше още две-три български групи, като дойдоха получих обриви. Събраха се с нашите и - оффффф. То не бяха заливания, оливания, мани... А пък да кажеш мазачи и зидари - не - всичките музиканти хора. А даскалите пукаха като за световно. Ама някои много носеха и не им личеше.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 06:32 
Живее, за да пише
Аватар

Ето защо някои екскурзии не ни харесват и даже и Хавайските острови могат да ни се сторят като "Факултето". Ние имаме такива колоритни сънародници, които по никакъв начин не могат да те оставят да забравиш с кого си дошъл и какво те чака през кратките дни извън България. Странното е че някои от тези екземпляри в българия при обикновени обстоятелства се държат напълно нормално, но когато напускат пределите на Родината си оставят и малкото сиво вещество вкъщи. :x

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 128 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. В кой град извън България бихте искали да живеете?

[ Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6 ]

в Хоби и Забавления

Ice_Spirit

86

2705

31 Авг 2006, 19:32

zaharinka Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Какво бихте искали да ви се случи през 2007ма...

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в Хоби и Забавления

Richard B. Riddick

38

1581

19 Май 2009, 04:10

pora_e_priqtel Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Какъв подарък бихте искали да получите за Коледа?

[ Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6 ]

в Хоби и Забавления

Richard B. Riddick

82

3045

17 Дек 2006, 11:47

pora_e_priqtel Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Кого бихте искали за ruler of the world??? :)

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ]

в Други

Berserker

71

3730

17 Май 2011, 18:21

Bragi Преглежда последните мнения