Цитат:
Това, което знам е, че грешките "който-които" и "незнам" не са от бързане, а от незнание. Фактът, че подсъзнателно не ги елиминираш, като пишеш текст, говори, че подсъзнателно не можеш да напишеш правилното от раз и ти трябва редактор, за да се справиш... тъй че не ми се оправдавай. Неграмотник си, и то нагъл, хвани научи българския, тогава ми се прави на печен. Освен това се пише "изрезки", не "изрески", и не ми реви като циганка-курва, на която не й е платено, че това е "грешка от бързане", защото неграмотността ти е видна (както казвам, аз може да не съм по-грамотен, но поне не се правя на такъв, за разлика от тебе).
Първо, ти оказвам с нищо незаслужена чест, като въобще коментирам полицийте ти- не защото си тъп, а защото си анонимен, а и не става ясно кой постинг съм объркал който с които? В този смисъл никакви доводи не следват да се обсъждат или да се прилагат като аргументация по моите тези
Цитат:
А когато първата крачка на човек бъде погазена от описаните от теб индивиди, то този човек ще поеме отрано някой от тежките шамари на живота, ще го преживее и в резултат ще стане по-силен, ще знае какво го очаква напред и в резултат ще научи ужасно ценен урок- честно няма, а когато ти го начукат, кажи просто "ебете си майката". Колкото по-тежък шамарът, толкова по-добре... Пък и ако влезеш от втория-третия път, ще станеш по-ценен кадър от някой богат нехранимайко с осигурен живот, който може спокойно да си "учи", докато си чеше топките и когато възникне някой проблем, когато стане на 25 се насира като недоебана ученичка.
Нищо подобно няма да се случи - просто прецаканият ще установи,ч е единствената възможност за реализация е да "влезе"в системата т.е не да разчита на собствените си знания и умения, т.е да е нравствен и морален изрод - май прекаляваш с криминалетата и екшън сериалите

Трябва да си доста кух, за да смяташ, че в България "истината" се решава в справедлив съдебен процес - именно ппоради това никога няма да станеш дори посредствено адвокатче.
Цитат:
И пак те питам- имаш ли представа как се води едно дело в съда? Защо си мислиш, че един полицай не може да осъди... когото и да е било? Полицаят ли е адвокатът? Полицаят ли е съдията? Нали се сещаш, че двете последни лица имат образование, различно от "средно"?
Първо , защото осъденият е професор по право.
Второ, даден индивид търси помощта на юрист,
когато смята и в предвид адвокатските хонорари, е сигурен,че правата му са нарушени!
Цитат:
И да, подготовката от училище не е достатъчна за успех в кандидатстудентските изпити, но честно казано, подготовката в училище не е подходяща за нищо, освен за да станеш чистач. Кой обаче е казал, че след като подготовката не е достатъчна, трябва да ходиш на частни уроци? Купуваш си едни теми за 15-30 лева (15-30 лева са по-малко от 300-3000), учиш по тях и изкарваш 5.50. Лесно. Да де, ти си си втълпил, че без частни уроци не се влиза, но това не е нещо повече от пълно малоумие
Не е достатъчно, защото образованието не е насочено с оглед реалностите и практиката, а не защото не е достатъчно!. В САЩ например завършилият средно училище е напълно в състояние да получава доста по-висок от средния доход за страната (да не говорим, че десете от най-заможните нямат дори колежанско образование). и то не защото знае повече от българския или албанския му връстник, а защото образованието му е практически насочено.