Дата и час: 20 Яну 2026, 21:48

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 07:42 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 0 пъти.
Circle Line написа:
FeelingSad написа:
Не е прилично от моя страна, но доколкото знам Александър вече дори е в Япония. ;) Според миналогодишния бал влизам и Китаистика, но не знам с кой ум писах Кореистика на второ място - с други думи, хвърлих си оценката в кошчето и я залях с корейски сос, обилно при това.
нещо против кореистиката ли имаш?!?!?! ако е така, защо въобще си я писал/а еба си???

Нямам след като съм я писала. Но човек има предпочитания и до последно се надява на най-хубавото. Природа - тръгни срещу нея и ще те смачка. А ти по-спокойно го давай. Как си подредил специалностите миналата година? - Японистика, Китаистика, Кореистика или добре.. Японистика, Кореистика. Само казвам, че Китаистика звучи малко по-близо ( не като дистанция разбира се), по-познато и в един момент човек си задава въпроса: " Ами не сбърках ли? Избрах ли възможно най-добрия вариант?"

Лелеее.... щом така ме нападате отсега, какво, като се видим наесен (най-вероятно), ще пуснете нота за изтреблението ми ли? :shock: Всмисъл... наистина става hard core отсега..

Дени, радвам се за Ани! Поздрави я от мен. Всъщност може да си спретнем едно събиране скоро, а? :)
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 07:54 
Реалист

FeelingSad написа:
Лелеее.... щом така ме нападате отсега, какво, като се видим наесен (най-вероятно), ще пуснете нота за изтреблението ми ли? :shock: Всмисъл... наистина става hard core отсега..

Ама какво им се хващаш и ти. Има един цял курс кореистика, които пък мразят мен най-искрено. :lol: Голяма работа.
Явно се познавате с другите първокурсници-японисти тази година. 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 08:08 
Пишете, о, братя

Да, бяхме от един клас. Даже мислех, че още едно момиче, Поли, ще успее да влезе с английски. Дени, дай малко инфо как се е справила тя и дали ще остава в България. Стига да знаеш разбира се. :)

Хайде, наесен с песен и без бой!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 11:26 
Постоянно присъствие
Аватар

FeelingSad написа:
......
Съжалявам за острото си реагиране, не искам да те плаша, в ЦИЕК сме добри хора; просто не можах да разбера защо като искаш повече японистика от кореистика си я писала след нея.. но както и да е, желая ти успех и наесен да си при нас :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007, 14:41 
Twilight addict - too lost in Edward and Jake
Аватар

Ем, FeelingSad, само с Ани ще сте някъде в " -истиките " - Полката има 4.10 по английски и няма да успее да влезе - отива в Кентърбъри. За купона - да видим на 6ти какво става с моето право и ще се чуем :) Иначе, гледам че повечето хора вече се запознахте :PPP Обичайте се, бре хорица и учете японски/ китайски/ корейски :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007, 11:58 
Пишете, о, братя

Circle Line написа:
FeelingSad написа:
......
Съжалявам за острото си реагиране, не искам да те плаша, в ЦИЕК сме добри хора; просто не можах да разбера защо като искаш повече японистика от кореистика си я писала след нея.. но както и да е, желая ти успех и наесен да си при нас :D :D

1. Японистика
2. Кореистика
3. Международни отношения

Така съм ги писала. Опитай се да познаеш къде ще съм с оценка 5.20 по немски. :D Аз и без да хвърлям боб, леща и тем подобни мога да ти кажа. ;)

Дени, сигурна съм, че ще влезеш право още на първо класиране. Изкара високи оценки, пък и си късметлийско чадо! :)
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007, 13:17 
От дъжд на вятър

5,20 по немски-ок, а по история колко? Виждам и МО си писала

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007, 14:03 
От дъжд на вятър
Аватар

Аз съм писала Японистика на първо място,но тази година по всичко личи няма да заема ничие място там. -> 25.95 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007, 14:07 
В началото бе словото

26.28 :(

No chance!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007, 14:11 
От дъжд на вятър

имате шанс за корейски :wink: бихте ли записали?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007, 17:33 
От дъжд на вятър
Аватар

Аз да... :lol: Но китайски едва ли,просто не ме влече точно той,не ми харесва как звучи.Но пък наще смятат, че Китай се развива повече от Кореа и съответно било по-перспективно,аз обаче хич не съм наясно кое е по-перспективно(може би само за Японския съм чувала че е така) и много много не ме интересува за момента,исках си една от двете филологии Я/К ,но не се знае,т.е. знае се ,няма да е Я ,но пък бала ми не стига за Китаистика и няма как да ме принудят ,така ,че дай боже Кореистика!

P.S.Има една страхотна песен която ще мога да си преведа на BiRain ако някой си пада по КpOp! :oops: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007, 14:19 
Пишете, о, братя

д-р_Хауз написа:
5,20 по немски-ок, а по история колко? Виждам и МО си писала

История - 5.25

Стига ми за МО, но предпочитам Филология. :)

Хей, представяте ли си какво чудо ще е да се класирам осма в Японистика! :P Звучи като.. чудо! Утре е денят на истината и ще докладвам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007, 14:25 
От дъжд на вятър

FeelingSad написа:

История - 5.25

ами, разбира се, че ще искаш филология- все пак МО-то е в СУ, демек не е за препоръчване :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007, 15:04 
Пишете, о, братя

д-р_Хауз написа:
FeelingSad написа:

История - 5.25

ами, разбира се, че ще искаш филология- все пак МО-то е в СУ, демек не е за препоръчване :twisted:

Причината да не искам не е в Софийския Университет, а във факта, че не искам да уча това, просто бях принудена от обстоятелствата в семейството да подготвям история тази година и да пиша МО. В психологията си има може би и термин, аз го наричам "Доминиращи родители". А в комбинация с дете Риба става непоносимо. :) Както учителят ми по немски казваше: "Децата Риби не можеш да ги възпиташ. Те сами тръгват по пътя си". :P Така че официално изпълних тяхното желание, учих история, кандидатствах, най-вероятно биха ме приели МО ако ги бях писала на първо желание, но всъщност наложих себе си. Все пак си е мой изборът. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3