Дата и час: 21 Яну 2026, 00:44

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 179 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007, 22:56 
Дивото зове
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
clessy написа:
Ейй Георги Първанов е завършил кулурология(ако за някой представлява мотивация де) :P

Ъъъъ, той не е ли историк?!? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007, 23:07 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
feichka написа:
clessy написа:
Ейй Георги Първанов е завършил кулурология(ако за някой представлява мотивация де) :P

И аз знам че е историк, иначе Култорологията според мен не става като бакалавърска степен, обаче има добри магистърски програми към специалността :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007, 00:26 
Дивото зове
Аватар

sientelo написа:
feichka написа:
clessy написа:

И аз знам че е историк, иначе Култорологията според мен не става като бакалавърска степен, обаче има добри магистърски програми към специалността :roll:

Момичето се е пообъркало. :lol: А за културологията - в тази тема бяха пуснали магистърските програми и наистина има неща, които хващат вниманието...kato Културна антропология например. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007, 00:31 
Пишете, о, братя
Аватар

Звучи доста примамливо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007, 01:39 
В началото бе словото
Аватар

feichka написа:
:lol: А за културологията - в тази тема бяха пуснали магистърските програми и наистина има неща, които хващат вниманието...kato Културна антропология например. :roll:

Аз ги пуснах,защото исках да видя какво мислите за магистратурите и си смятам,че хич не са лоши и особено Културната антропология,както не е за изхвърляне и "Социо-културна история на елитите в България"
Програмата цели да подпомогне възникването на специалисти в областта на това, което можем да наречем политика на елитите, т.е. специалисти, които биха намерили приложение в качеството си на мениджъри в областта на науката, политиката, медиите, обществения живот и които ще бъдат в състояние да пишат историята на елитите в България :roll: :) :)

Само дано сметките ми не се окажат без кръчмар :wink: :lol: Иначе още ми се следва право и ще пробвам прехвърляне,но тъй като нищо не се знае е необходимо да се обмислят всички възможни варианти :wink: :wink: :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 15:19 
В началото бе словото
Аватар

:) Знаех си , че ще е това на първо !!!Приетите културология нека се присъединят :wink: Ще се записвате ли или ще чакате второ ? Аз лично ще се пробвам на второ за социология евентуално :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 15:32 
В началото бе словото

Elektra написа:
Ivette написа:
Добре де ..ама какъв излизаш - кукуролог , което ще рече ?? Не знам.. интересно ми е, защтото това е една от специалностите , които съм писала на по-предно място и има вероятност да ме приемат нещо такова в предвид баловете от минлите КСК :roll:

А как пишеш специалност "на по-предно място" без да знаеш нищо за нея? :shock:
Ми то и аз така съм я писал и са ме е яд щото бала ми е 26.14 и ми стига за много по хубави специалност (които са по-надолу) .А причината да я запиша е ,че ги преписвах подред от справочника

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 18:34 
В началото бе словото
Аватар

Ivette написа:
:) Знаех си , че ще е това на първо !!!Приетите културология нека се присъединят :wink: Ще се записвате ли или ще чакате второ ? Аз лично ще се пробвам на второ за социология евентуално :P

И аз си знаех-ама как да не знам с бал 27,75-глождеше ме съмнението де,но тая година се оказа доста по-нисък бала :D :D А аз ще записвам на първо хич не е за изпускане :wink: Мислех право да чакам за второ,но според мен няма смисъл при положение,че балът ми там е 23,75 :( :wink: Абе аз така се радвам,че....пълна откачация :!: :!: :twisted: :D :D :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 19:52 
В началото бе словото
Аватар

Poetessa написа:
Ivette написа:

И аз си знаех-ама как да не знам с бал 27,75-глождеше ме съмнението де,но тая година се оказа доста по-нисък бала :D :D А аз ще записвам на първо хич не е за изпускане :wink: Мислех право да чакам за второ,но според мен няма смисъл при положение,че балът ми там е 23,75 :( :wink: Абе аз така се радвам,че....пълна откачация :!: :!: :twisted: :D :D :D :D :D

Леле не знам ...почвам и аз много да се замислям дали направо да се записвам :roll: Аз исках да уча МО или европеистика , но е езикът ме прецака ....Чудя се Социологията и Политологията дали си заслужават да рискувам Kултурология заради тях :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 19:58 
В началото бе словото
Аватар

Ivette написа:

Леле не знам ...почвам и аз много да се замислям дали направо да се записвам :roll: Аз исках да уча МО или европеистика , но е езикът ме прецака ....Чудя се Социологията и Политологията дали си заслужават да рискувам Kултурология заради тях :roll:

Ако наистина се колебаеш, виж какви хора ще ти преподават и ако имената ти говорят нещо, си избери :) http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... a3bed0ad55

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 20:06 
От дъжд на вятър
Аватар

И аз се чудя дали политологията си заслужава да рискувам балканистиката?! :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 20:10 
В началото бе словото
Аватар

Poetessa, теб с какво те впечатли Културологията ?Чета многo хубави неща...струва ми се интересно, но просто не знам дали има някаква по-сериозна реализация,което ме притеснява, a никой който я учи не иска да каже нищо !! Хайдее хораа..изразете мнение и се обосновете , МОЛЯ ВИ !! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 20:12 
В началото бе словото
Аватар

Ivette написа:

Ами и те са хубави специалности-те даже са ми пред културологията :wink: За мен и трите са супер,но просто в горните две нямам шанс-там съм с нисък бал-пък и така съм се запалила по специалността напоследък-няма начин да не се радвам...Ако имаш шанс изчакай за МО :roll: но пък каза,че там си прецакана в езика :wink: Решавай си-ти най-добре можеш да си прецениш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 20:17 
В началото бе словото

Записвам се още утре :lol:
Влязох с 28,5 от 27 и нещо си минимален

Културологията е страшна специалност, леко ми омръзна от стрхливи коментари от рода на "видиш ли гладни ке умрем като я запишем" :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 20:25 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
Всички,които познавам от специалността,сиреч 4-5 човека,много харесват това което учат,но никой не вижда за какво ще му послужи в бъдеще.

Плюс е редвоното ходене на летни практики из България и чужбина :wink:

За мен-една от най-безмислените специалности.В самото й описание в справочника пише че не дава конкретна професия....ама учете,па барем ме опровергаете :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 179 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща