Дата и час: 22 Яну 2026, 00:47

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 583 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 17:41 
Fortes fortuna adiuvat
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
coup, може ли аз нещо.....от къде в нета да видим повече инфо за къде точно се намира тази сграда и също датите за начало на предварителни курсове и т.н. ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 17:43 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Ей ти карта на сградата, ако линка не работи, адреса е бул. Тодор Александров, 79.

Последна промяна phoebe на 06 Авг 2007, 17:48, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 17:46 
Вазов
Аватар

Може, може ... ЦИЕК се намира на бул."Тодор Александров", точно до станция "Опълченска" на метрото. Друг начин да стигнеш е с трамвай 3, 10 и 18 или с тролей 5. Абе, гледаш да стигнеш до Mall of Sofia по някакъв начин - там има един механотехникум - ЦИЕК е точно на гърба му - една малка жълта сграда. Вътре , като влезеш, обикновено има бележки с голееееми букви, на които е обявен уводния курс за всяка от специалностите, няма начин да не ги видиш, освен това инспекторката те подсеща да ги разгледаш. Това е

No more turning away?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 17:47 
Вазов
Аватар

Ей, не видях, че колегата вече е постанал линк с карта...

No more turning away?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 17:52 
Пишете, о, братя
Аватар

Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Е миналата година първия ден от уводния ни курс беше петък, 8-ми демек. Видяхме се с Виктор, изтръпнахме и по живо по здраво :) Силно възможно е да е пак така. Със сигурност ще разберете като идете в ЦИЕК-а да си дадете дипломката и квитанцийката и да се запишете. Има разлепени листовки с информация за началото на всички уводни курсове, няма как да ги подминете. Не се притеснявайте за това. Ако не сте от Сф и ви вълнува момента с общежитието, свиркайте, ще ви обясним всичко, за да не берете ядове.
И последно - честита ви арабистика, колеги, с кеф и здраве да си я учите!

Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 17:56 
Вазов
Аватар

Дъждовно дете, ти къде изчезна?

No more turning away?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 18:04 
Пишете, о, братя
Аватар

Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Излязох от редиците на арабистите, уви. На крачка см от японистиката, ма май и тая година няма да стане. При всички случай с азиатци ще се занимавам обаче, влекат си ме явно. Та така, твърдо оставам в ЦИЕК-а, докато не обиколя всички филологии нямам намерение да се предавам :lol: А ти защо така си в сесия сега? Повишаваш или?

А и се сетих за учебниците, лесно се намират, в някоя книжарница на Колибри, можете да се организирате и всички да си поръчате заедно с речника. Бързо става доставката. Около 65-70 лв беше комплекта, не помня вече.

Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 18:09 
Вазов
Аватар

Еее, защо си напуснала редиците на арабистите :( Пожелавам ти успех на новото поприще! Дано там ти хареса повече!
Аз съм в сесия, защото имам три изпита за септември - :? :cry: Направо не ми се мисли, ама сега ще чета и ще се надявам да ги взема всичките, че в трети курс е свирепо. Айде, ако не всичките, поне един - ама да влача два, пак не е гот...

No more turning away?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 18:22 
Fortes fortuna adiuvat
Аватар

А записването в ЦИЕК ли става, защото на линка от главната страница на сайта пише "2. Факултет по класически и нови филологии
Ректорат Северно крило
Кабинет 211"... :roll: . Абе с други думи, някой може ли да ми разясни простичко какво трябва да направя утре, за да съм арабист наесен ? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 18:34 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Това питах бре. Летиш към СУ, плащаш кинтите, след тва към ЦИЕК и се записваш.
Аз поне ще направя това, като за всеки случай ще мина през отдел Студенти и ФКНФ, да ги питам :>

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 18:46 
Пишете, о, братя
Аватар

Куу, мерси, и аз така се надявам. Иначе успех ти желая, нито един да не остане за влачене!

Иначе, дечица, плащате си в Ректората и с квитанцията от там и дипломките хващате към ЦИЕК-а. Там имате работа за 10 минутки докато ви запишат и сте свободни. Абе то нека си пише на сайта. Като идете в ректората ще видите, че записванията за всички специалности към ЦИЕК стават в самия ЦИЕК. Има разлепени и там листовки с изредени спежиалностите, даден адреса и с какъв транспорт да стигнете дотам. Тя Куу е написала кои са вариантите. Ще се учудите колко бързо и лесно става, само да знаете как да се придвижите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 21:28 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
Еххххх, от догодина искам и аз да се пробвам при вас с едно второ висше, пък дано стане :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007, 22:49 
От дъжд на вятър
Аватар

хей,нел!!!кво правиш бе душко???с кои точно азиатци ще се занимаваш тази година??радвам се,че си в циек отново,ще се виждамеееее

А на новите арабисти ще кажа,че уводния курс тази година ще започне на 3 септември,защото са увеличили часовете

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 08:44 
Драскач
Аватар

Здравейте малко не е по тази тема, но видях че споменахте за уводни курсове...за Японистика има ли такива? Просто не съм в София и няма как да отида и да видя :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 10:07 
В началото бе словото

И аз съм приет арабистика. От това, което съм чел по форума ми се струва че специалността е повече от интересна (все пак ми е 1-во желание). Но да попитам как стои в-са с общежитията. Ако може да кажете нещо по "така", нещо по-различно от това, което е писано в интернет.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 583 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 39  Следваща