Дата и час: 22 Яну 2026, 16:31

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 133 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 11:50 
Outta Time
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
незнам как се пише, но изговора ми е правилен

все пак кореец ме разбра

хана, туль, сет, нет... аве ей, знам ги тея работи

остават често неосъществени."
Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 11:52 
Реалист

FeelingSad: Честито тогава! Най-важното е ти да си доволна. :) Не забравяй, че ако нещо не ти хареса, или старото ти желание за японистика се възроди, имаш шанс за прехвърляне догодина. :wink:

mrent: Да, чели сме, даже и курсова работа сме писали само за "Дъ"-то в "Дао Дъ Дзин". :lol: :lol: Щяха да я публикуват в сборник, ама не знам дали е станало... трябва да питам Желязкова - тя преподава тая тематика в ЦИЕК.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 11:59 
Пишете, о, братя

ADeLL написа:
Ако ни приемат~ :lol: (някои де :lol: )

Казвам ти, чакай второ, ако се наложи и трето класиране, мисля, че ще има отказали се. :) И се надявам да те видя в бойните редици. Може пък да станем близки и да си правим ядрени опити в градинките примерно. :lol: Така че трепери, народе! Хаха!

Александър, аз съм доволна, да. :) У нас още мрънкат и наляво-надясно ми разправят: "Какво ще правиш с тая забита специалност? Ще гладуваш? Айде, ти си клечка и няма да имаш проблеми с това, но каква реализация има това?"

Хаха, вече ме виждат просеща... :D А и откакто споменах на майка ми, че моят рожден ден (23 февруари) съвпада с Юдейската дата и у нас съм като "изменичка".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 12:00 
Пишете, о, братя

Бавария написа:

все пак кореец ме разбра

и аз,и аз мога,даже до 10 да преброя 8) :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 12:02 
Outta Time
Аватар

eli_girl написа:
Бавария написа:

все пак кореец ме разбра

на мъжки шпагат,
ти на тренировки няма ли да идваш, бря

остават често неосъществени."
Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 12:07 
От дъжд на вятър
Аватар

Цитат:
Казвам ти, чакай второ, ако се наложи и трето класиране, мисля, че ще има отказали се. :) И се надявам да те видя в бойните редици. Може пък да станем близки и да си правим ядрени опити в градинките примерно. :lol: Така че трепери, народе! Хаха!

^^;; много си мила благодаря~ (абе като гледам групичката е малка,така че приемат ли ме няма как да не станем близки ,стискам си палци...)
Ох май ще чакам второ наистина.Бала ми е 25.95... дано да падне щото ще ги пребия всичките там проверяващи дето ме натресоха с тая оценка :lol: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 12:10 
Пишете, о, братя

Аделл, на теб и Кира стискам палци, оправдано е да опиташ. Все пак не си толкова далече, а и миналата година е имало срив на бала. Именно затова реших да пусна тази статистика. И да се обадиш като влезеш! :)

Какво решаваме за срещата и записването в четвъртък? Съгласни?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 12:31 
Пишете, о, братя
Аватар

Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Ми... аз мислех утре да се задвижа натам, но ако искате за в четвъртък, нищо против. Даже ще се радвам. Трябва да реша само, да записвам или да потвърждавам... Не че голямата разлика в крайния резултат. При всички случаи трябва да се иде, така че да се разберем за час. Само нека е в по-умерено време, за да мога да си довлека старите кокали до Сф. :lol:

Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 12:59 
Пишете, о, братя

Добре, позволявам си да посоча час в такъв случай и нека го обсъдим - предлагам в 14:00 да се чакаме пред книжарницата в Ректората, намираща се на първия етаж срещу стълбите. Отсреща ви се намират асансьорите. Съгласни?

Още веднъж казвам какво ни е необходимо, за да се запишем в Северното крило на Ректората, кабинет 211:

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Диплома за завършено средно или колежанско образование, която се съхранява в отдел “Студенти” на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта, която след проверка се връща;
3. Квитанция за платена такса за обучение;
4. Три снимки с формат 4х6 см;
5. Комплект документи за новоприети студенти /по образец/, вкл. личен картон, който се получава при записването от отдел “Студенти”;

За да стане по-лесно, нека всеки от вас да си е купил предварително комплекта документи за новоприети студенти. Мисля, че могат да се купят и пред университета, от задния вход.

После ще се насочим заедно към Паричен салон. И след това към стая 211. :) После трябва ли да се ходи и до ЦИЕК?

Още нещо, нека всеки, който смята да дойде, да го напише тук, за да имаме представа колко човека и кои чакаме всъщност. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:03 
Пишете, о, братя

Бавария написа:
eli_girl написа:
Бавария написа:

все пак кореец ме разбра

на мъжки шпагат,
ти на тренировки няма ли да идваш, бря

ОФ:закопа ме,честно...дай на лс...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:03 
Постоянно присъствие
Аватар

След като си платите таксата в паричния салон в ректората, задължително се ходи в отдел "Студенти" в ЦИЕК, там се попълват някакви документи и се представя касовата бележка от платената такса. Ако искате да участвате в класация за общежитие, пак там (в ЦИЕК, отдел "Студенти") се попълва една декларация и сте готови.
Всъщност тя Pu знае процедурата и ако ходите заедно, ще ви покаже къде какво се прави. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:08 
Пишете, о, братя

А в стая 211 за какво отиваме тогава? И всъщност трябва ли? Видях, че така пишеше в правилника.

П.С.: Междудругото аз ще искам да си видя и работата по немски език и история, което значи, че ще чакам. А вие какво смятате да правите - ще си гледате ли работите или не?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:13 
Постоянно присъствие
Аватар

FeelingSad написа:
А в стая 211 за какво отиваме тогава? И всъщност трябва ли? Видях, че така пишеше в правилника.
ако става въпрос за ректората, това трябва да е отдел "Студенти" за западните филологии и на нея трябва да има табела, на която пише нещо от сорта на "Всички студенти, приети в някоя от специалностите японистика, китаистика, кореистика, арабистика, иранистика, тюркология, арменска филология, индология да отидат в отдел "Студенти" в Центъра по източни езици и култури, намиращ се на бул. Тодор Александров #79.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 14:30 
В началото бе словото

Дали някой може да ми каже какъв е минималният бал за момчета на първо?Мерси предварително. ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 14:41 
Пишете, о, братя
Аватар

Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Oh, holy mother of stupidity... Напълно бях забравила за снимките! Утре ще ида да се щракна за поколенията.
Иначе и аз искам да си видя работите по английски и немски, ако искаш може да се разберем с теб по-рано, за да не чакат останалите.
Ех организация :laughing8:

Ох, иначе Пу я знае процедурата, дам. Недай боже пак да й се налага да я повтаря :lol:

Бту, добра идея е да си вземем лепилце, миналата година докато попълвахме документите в паричния салон буквално се избихме за него.

Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 133 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща