Дата и час: 31 Мар 2026, 21:47

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 133  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 11:46 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Ух в момента излезе и класирането на ПУ.Искам да участвам в класирането и на двата университета по-нататък.Но ако се оставя оригинална диплома как ще стане това ? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 11:48 
В началото бе словото

Не може! Избери си единия! Прецени си шансовете и специалностите и реши. Успех!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 11:54 
От дъжд на вятър
Аватар

е ок но тук никъде не пише че искат да се депозира диплома :

Студентите, приети по втора, трета и т.н. специалности, желаещи да участват в следващо класиране, следва да подадат декларация по образец при инспектора по специалността, в която са приети до момента. Ако не успеят да се класират за по-предната желана специалност, запазват мястото си в специалността, в която са били приети.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 11:55 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Ами в ПУ ако не искат диплома, значи я подаваш в СУ и в ПУ тая декларация и така.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 11:57 
От дъжд на вятър
Аватар

ух дано да е така звъня ся да питам ама само заето дава.егаси майката

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:10 
От дъжд на вятър

Няма нищо , случва се да се бъркат половете , още повече , че моя ник нейм е такъв малко подвеждащ , това не значи , че си тъпа !хехе.По повод на залагане на дипломата , това е още едно от "улесненията" на образователната система в България.Вместо да може човек да си избере къде иска да учи , с това оставяне на оригинал-дплома е много подвеждащо , мн класираня се застъпват , окето е в огромен - за КС , но пък от друга страна всеки университет желае да "повлече" най-добрите!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:22 
Драскач
Аватар

Аз се записах благополучно за второ класиране и си взех и служебна бележка от МУ. Само не мога да разбера едно, защо всеки втори като се записва взима със себе си и половината рода...не стига, че е фул от кандидат студенти, ами и някви обезумели родители се бутата като невидели.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:23 
От дъжд на вятър
Аватар

В СУ ли се записа за 2-ро класиране ?
Току що разбрах,че в ПУ се подава само декларация по образец при участване в следващи класирвания :thumbright: Не им трябва диплома оригинал както при СУ.
Това е хубаво.Поне хората които се борят за 2-та университета ще могат да изчакат всички класирвания :hello1:

Последна промяна fosilka на 07 Авг 2007, 13:25, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:24 
Драскач
Аватар

fosilka написа:
В СУ ли се записа за 2-ро класиране ?

Да и трябва да се остави диплома.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:30 
От дъжд на вятър

cufff написа:
Аз се записах благополучно за второ класиране и си взех и служебна бележка от МУ. Само не мога да разбера едно, защо всеки втори като се записва взима със себе си и половината рода...не стига, че е фул от кандидат студенти, ами и някви обезумели родители се бутата като невидели.

Мдам , това и мен винаги ме е и влюдявало и предизвиквало огромен смях.С мен дори нито на записването , нито на подаването на документи нито на самия изпит не додоха нито майка ми нито баща ми , техните доводи бяха , че ако сам не мога да се справя с документацията около КСК какво остава да уча висше о според мен е е така , мн е гадно тези всичките дето родителите им ги мъкнат като парцали и те нищо не правят и с нищо не се занимават.+това си права мн родители са изкл нервни и дори по-нервни и от децата си!Бляк

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:44 
От дъжд на вятър
Аватар

Не съм много съгласна с вас.Хората от други градове примерно аз ни е малко трудно да тръгнем сами в непознат град.По- добре е да си вземем някой било то родител сестра или приятел който познава града.Документацията и без това е лична.Не могат родителите да на запишат вместо нас тъй като става лично.Та не виждам лошо в това.Не всички които се записват в СУ са от София.Аз например съм от Бургас :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:49 
Драскач
Аватар

fosilka написа:
Не съм много съгласна с вас.Хората от други градове примерно аз ни е малко трудно да тръгнем сами в непознат град.По- добре е да си вземем някой било то родител сестра или приятел който познава града.Документацията и без това е лична.Не могат родителите да на запишат вместо нас тъй като става лично.Та не виждам лошо в това.Не всички които се записват в СУ са от София.Аз например съм от Бургас :wink:

Не мога да го разбера това. Като бях във Варна на изпит пак си ходих сама и след изпита реших дори да се поразходя и си стигнах до мястото където спах без никакви проблеми.(като самият университет си беше доста далече от апартамента).Просто някой майки са ужасно нахални и наистина както каза Insipidity са по изнервени от децата си..и се внася допълнително смут и напрежение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:53 
От дъжд на вятър

Според мен не е нормално на 19 да не можеш да се оправиш дори в град като софия , съжалявам предварително за скептицизма и , че ще се повторя но нали след време евентуално ще ти се наложи да живееш тук съвсем сама!Не е ли същото.+това мн хора найстина взимат със себе си не само един родител или сестра или приятел , взимат да има от всичко по много :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:53 
От дъжд на вятър
Аватар

Всичко според мен си зависи от хората.Не на всички майките са изнервени и не на всички са толкова нахални.Има си и точни майки.
Аз също бих могла да отида сама където и да е било но ми е по-приятно да имам компания. :roll: :wink:

И все пак-разни хора разни идеали.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2007, 13:59 
От дъжд на вятър

Мдам разни хора разни идеали!!!Направи ми впечатление като влизам да пиша че "Биология КСК 07-08" има ако не се лъжа най много мнения!Това е доста показателно,Браво биолози с лгавно Б:)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 133  Следваща