STRANGER-F написа:
Искам да ви питам,приятели.Нещо на мене ли не ми е наред или хората около мене са смахнати........Не пия,не пуша,не се дрогирам,не слушам музика или ако слушам-ще е много рядко.Обичам да съм сама,да мечтая много,е-и да се събирам с приятелки,но много трудно се доверявам на някого.Не ходя на дискотеки,мразя да ходя на кафе,защото се чувствам ограничена......Е-чакам мнението ви-НАРЕД ЛИ СЪМ?И ако ви се струва скучен животът ми-помогнете ми да живея по-пълноценно.....10х

Хъм хъм...доста интересна темичка
Така....с риск да съм в противоречие с половината форум-юзъри,чието хоби явно е поустването на високопарни клишенца и мисли а ла Ницше,ще изкажа скромного си мнение,че това поведение не може да се приема за нормално!Не ме разбирай погрешно-сигурно си имаш причини да се чувстваш и държиш така,но се знае,че обществото или обявява различните за гении или ги отхвърля...
Прочетох някакви мнения от рода "да не ти пука другите какво мислят,важното е ти как се чувстваш.." ала бала...първо-щом пишеш ТУК за това,значи не се чувстваш добре в кожата си..второ-да,човек умира и се ражда сам както се казва,но през цялото останало време живее СРЕД други хора...наистина не искам да звуча гадно,но трябва някой да ти каже действителността каква е..просто с такова поведение не те виждам да успееш с каквото и да било!
За тези,които са се заровили сред книги на тази възраст....хора,хранете ума си,но и душата си!Книгите учат на много неща,извисяват те,но не могат да те направят истински щастлив,пък макар и за малко в истинския смисъл на думата!Не могат да ти се усмихнат,да те погалят,да те успокоят!Това го можем само ние!
Еф,млада си и не бива да си пропиляваш най-хубавите години в гледане на сапунки или висене сама във вас...или се примири с това,което си и не очаквай абс непознати хора да вдъхнат смисъл на съществуването ти,или слагай няква маска и се учи да живееш в тоя свят!
Сори,знам,че съм страшно груба!Просто ми е тъпо като гледам как млади хора в разцвета си си губят времето с глупости...
Хубавото е,че поне в тая тема намери някви хора,сходни до теб..но това не променя нещата!Не знам...
Изказвам лично мнение...пак се извинявам,ако някой се е почувствал обиден!
Айде със здраве!