Дата и час: 17 Яну 2026, 18:21

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 308 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Минималните балове тази година - Трагедия!!!
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:17 
Овчи пастет
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Сега преди малко се прибрах и видях, че в сайта на СУ са публикувани минималните балове за ПЪРВО класиране!!! Честно казано останах потресена от АДСКИ ниските балове тази година, които, ако си направим съпоставка с ТРЕТО класиране миналата година, се оказват МНОГО по-ниски. Знам, че модераторите може и да изтрият тази тема, но сметнах, че е нужно да споделя огорчението си от това, което видях, ето линк ако някой иска да си раздруса нервната система :
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... 7-08-1.pdf

*Raya_Alexandra: Заглавието на темата беше променено с цел ясна конкретизация.

Последна промяна lo_flo на 09 Авг 2007, 09:15, променена общо 1 път

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:22 
gatekeeper
Аватар

Искаш да ми кажеш, че сме затъпели и изпростяли и че не важим? Ние и без това си го знаем, мъжки.
:)

пък и т'фа, че някой има 6.75 на някой изпит и че почти 1 хилядна от точката не му е достигнала, за да бъде почетен лидер на МЕНСА въобще не означава, че човекът не струва.

hAnyway, баловете наистина са ниски. Но гледам положителното- ако бяха високи правото щеше да ми е през крив макарон^^

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:26 
Овчи пастет
Аватар

radja написа:
Искаш да ми кажеш, че сме затъпели и изпростяли и че не важим? Ние и без това си го знаем, мъжки.
:)

пък и т'фа, че някой има 6.75 на някой изпит и че почти 1 хилядна от точката не му е достигнала, за да бъде почетен лидер на МЕНСА въобще не означава, че човекът не струва.

hAnyway, баловете наистина са ниски. Но гледам положителното- ако бяха високи правото щеше да ми е през крив макарон^^

Ооооооо аз не искам да кажа, че човекът не струва, моля те не си прави грешни изводи. Просто съм учудена от фактите и съм наистина огорчена, тъжно ми стана, като видях това дали, че са ни одрязали много, дали, че ние сме си виновни не знам , но честно казано ми стана кофти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:28 
sea nymph
Аватар

изпитите ли са били трудни в СУ тази година или наплива от отлични оценки в УНСС е оправдан (т.е. всички 6-ци там са действителни, а не изкарани с преписване и шмекеруване) и мозъците са отишли там???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:28 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Давайте балове!Падайте,падайте.

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:33 
Овчи пастет
Аватар

Abele* написа:
изпитите ли са били трудни в СУ тази година или наплива от отлични оценки в УНСС е оправдан (т.е. всички 6-ци там са действителни, а не изкарани с преписване и шмекеруване) и мозъците са отишли там???

Ако трябва д съм честна, поне аз таска мисля, не всички изпити бяха трудни. По история например на беше. Дадоха наистина най-лесната тема. Това е мое виждане разбира се, не ме оплювайте :oops: :oops: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
gatekeeper
Аватар

ми...трябва да си признаем, че тези изпити не са най-добрия вариант за сортиране на качествени кадри

т.е. има супер много хора, които са си зубрили темите без грам да отбират за к'фо става дума вътре и са изкарали супер високи оценки и бум вътре са. обаче нямат другите качества, които са не по-малко необходими. има и такива, които са влезли на магия и въобще не знаят какво правят там и тн и тн неща, които сме дъвкали неведнъж.

За мен страшното е не, че не са влезли само шесторкаджии, а че има много хора, които са за "фюлюльогиятъ" и не знаят как да напишат правилно думата...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
От дъжд на вятър

Увеличени са местата и затова, да не говорим, че във всяка специалност са приети с по няколко души повече. Въпреки това се изненадах като видях колко ниски са баловете, дори за журналистика, всъщност най-високи са май в Европеистика, Публична администрация, Международни отношения, Право...
Но е факт, че правото засега държи минималния бал като през миналите години.. какво ще кажем за 2001г., когато за мъже е бил 21..
Тази статистика ме навежда на мисълта, че скоро наистина няма да има кандидатстудентски изпити за добро или за лошо...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:35 
От дъжд на вятър
Аватар

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:36 
gatekeeper
Аватар

важното е че вече говорим от позицията на: "По наше време е-хеее- бая трудно се влизаше, за т'фа..."
(=

Че хората са прости, ограничени и тн- това не е новина, а и се вижда в антисофия, антидругиградове настроенията още по записванията. Което е жалко.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:36 
gatekeeper
Аватар

важното е че вече говорим от позицията на: "По наше време е-хеее- бая трудно се влизаше, за т'фа..."
(=

Че хората са прости, ограничени и тн- това не е новина, а и се вижда в антисофия, антидругиградове настроенията още по записванията. Което е жалко.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:37 
Овчи пастет
Аватар

Вярно е, че са увеличени местата, но какво от това? Жалко наистина, както казва Раджа, че има хора, които изобщо не са за там. Единствената специалност, която си е запазила бала от миналата година е ПА. Всички други са или с равен бал на трето миналата година или много по-нисък. Правете си сметка колко още ще падне след третото класиране. Честно казано е огорчаващо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:39 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Знам,че никой не може да ми даде конкретен отговор,но все пак нещо като мнение.Смятате ли,че баловете при второ и трето класиране ще паднат 20-30 стотни да кажем.Особено за специалности като МО,Европеистика и т.н.От една страна си мисля,че много хора ще се изтеглят към УНСС,обаче се чудя чак 30 стотни - доста си е,защото на някои хора не им достига само по 1 стотна.Знам ли :roll: .От миналата година например балът за МО-момчета е паднал само с 0,01 до трето класиране.Как смятате вие?За тези специалности до колко би паднал балът?(или изобщо не би)

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:40 
От дъжд на вятър

lo_flo написа:
Вярно е, че са увеличени местата, но какво от това? Жалко наистина, както казва Раджа, че има хора, които изобщо не са за там. Единствената специалност, която си е запазила бала от миналата година е ПА. Всички други са или с равен бал на трето миналата година или много по-нисък. Правете си сметка колко още ще падне след третото класиране. Честно казано е огорчаващо

Дам, има много хора, които не са за СУ, а са влезли на магия или и те без да знаят как.. като че ли днес, когато се записвах, се убедих още повече в това. Това вече наистина е огорчаващо...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007, 23:42 
gatekeeper
Аватар

Не знам за вас, но аз никога не съм вярвал, че на едно място ще се съберат все хора, които ще се харесват и все хора, които ще са качествени. От 410 човека факултет все ще има един нелицеприятен за мен и поне 50 няма да ме дишат.

Все едно, не ми трябват повече от 10-15-20 човека, всъщност дори 5 ми стигат. Важното е да сме "наши"(= Пък по-нататък ще се види кой закъде е. Случайности няма, особено пък в този бранш(=

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 308 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. кога започва първия семестър тази година? (10.2005г.)

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Студенти - АРХИВ

koteto_bori

28

3639

28 Сеп 2005, 04:40

iliyan Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Кога започват очните на задочниците тази година?(29.08.2005)

в Студенти - АРХИВ

Sonia_nik

4

985

15 Сеп 2005, 23:55

Sonia_nik Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Някой новозаписан тази година за Молекулярна биология в СУ?

в Кандидатстудентска кампания 2013-2014

suchem

8

783

02 Сеп 2013, 15:14

cashew Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Тази година пове4е ли кандидат-студента има от миналата. ?

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2009-2010

tutmanika

15

2141

09 Юни 2008, 18:32

Vissonia Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Ще озарите ли българското черноморие с чара си тази година

[ Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8 ]

в Хоби и Забавления

MZ4

113

5459

07 Сеп 2007, 18:33

uktc Преглежда последните мнения