Дата и час: 31 Мар 2026, 20:09

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 308 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 09:57 
Бакалавър по Румънска филология
Аватар

Благодарил (а): 38 пъти.
Catherine написа:
С каква програма се отваря това нещо? :scratch: Нещо я нямам на ПСто и не мога да зацепя какво трябва да инсталирам.

ХЕЛОУ? НЯКОЙ ЗАБЕЛЯЗА ЛИ? МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ, МНОГО СЪМ ЛюБОПИТНА, А НЕ МОГА ДА ГО ОТВОРЯ ТОЯ ГАДЕН ФАЙЛ :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:02 
Да живей словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Catherine написа:
Catherine написа:
С каква програма се отваря това нещо? :scratch: Нещо я нямам на ПСто и не мога да зацепя какво трябва да инсталирам.

ХЕЛОУ? НЯКОЙ ЗАБЕЛЯЗА ЛИ? МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ, МНОГО СЪМ ЛюБОПИТНА, А НЕ МОГА ДА ГО ОТВОРЯ ТОЯ ГАДЕН ФАЙЛ :evil:

Adobe Reader. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:05 
В началото бе словото
Аватар

за кой файл става въпрос? :scratch: абе аз да ви кажа, за тия тъпи публикации, УНСС:СУ 2:0 - това е смешно! Айде някой да отиде примерно на изпит в СУ и да успее да препише нещо - да отиде без капка знание - никога няма да успее да върже 3, докато в УНСС така се преписва - просто нямам думи! С тоя тест е повече от елементарно да се препише!!! И като бях на изпитите им видях прекалено много хора да преписват, приятелите ми преписваха (някои де), че дори аз помогнах на 1 съученик с 15-20 въпроса...Така че не може да се сравняват 2та ВУЗа! И който го прави е наистина много тъп!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:05 
В началото бе словото
Аватар

lo_flo написа:
Според мен СУ си вкара автогол, като оряза оценките на многото кандидатстващи, така сам си е виновен, че е нисък бала

Ами дай тогава и СУ да се хване на същото хорце и да пише нереални оценки на кандидатите само и само обществеността да се радва, че Алма Матер приема отличници-нещо, което УНСС майсторски направи. Иначе баловете наистина са паднали, но не мисля, че положението е толкова трагично. Специалностите, които по-принцип са с по-нисък бал са паднали, защото просто много хора предпочитат да изберат УНСС и някаква икономика вместо да кандидатстват в СУ с по-ниските си оценки. Специалности като политология, стопанско управление, публична администрация, право, МО, Икономика, МСЮЕ и други са си запазили бала, дори се е покачил. За факултета по журналистика не мога да не се съглася-бала е паднал и то много, но всяка година има различни сюрпризи. Далеч съм от мисълта, че кадрите, които влизат са сульо и пульо, които учебник не са отваряли. Това е по-вероятно при една система за прием, в която университета определя оценките според представянето на кандидат-студентите :roll:
По повод баловете - че ще паднат с повече от 10-20 стотни(да не кажа 50, както някои фантазират) и то в специалности с високи балове-просто не го виждам. Вчера към 16 h в Юридическия факултет списъка на правистите си беше почти запълнен, а за МО-то от 70 се бяха записали 60, а днес все пак е последен ден...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:12 
Овчи пастет
Аватар

Ама защо се опитвате да ми слагата думи в устата. Не каазвам, че който влиза с нисък бал е сульо и пульо, вярно е че има и такива, които не им е мястото там, но това навсякъде го има

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:13 
Да живей словото
Аватар

М.Стоева написа:
Вчера към 16 h в Юридическия факултет списъка на правистите си беше почти запълнен, а за МО-то от 70 се бяха записали 60, а днес все пак е последен ден...

Мерси за информацията.. мн ми беше интересно дали мита за падането на баловете ще се сбъдне.. явно ти си напълно права.. пада много за по-нежеланите специалностти заради УНСС ( :angryfire: ) но за Право, МО и т.н за мен е просто изключено

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:14 
Да живей словото
Аватар

lo_flo написа:
Ама защо се опитвате да ми слагата думи в устата. Не каазвам, че който влиза с нисък бал е сульо и пульо, вярно е че има и такива, които не им е мястото там, но това навсякъде го има

Това го има най-вече в УНСС в СУ всеки си е влязъл това което си е заслужил.. било то Педагогика например или Право ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:16 
Аватар

marrylin написа:
Adobe Reader. :wink:

Благодаря ти, услужлливи човече :D Най-после някой ми обърна внимание. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:37 
Пишеща машина
Аватар

pure poison написа:
за кой файл става въпрос? :scratch: абе аз да ви кажа, за тия тъпи публикации, УНСС:СУ 2:0 - това е смешно! Айде някой да отиде примерно на изпит в СУ и да успее да препише нещо - да отиде без капка знание - никога няма да успее да върже 3, докато в УНСС така се преписва - просто нямам думи! С тоя тест е повече от елементарно да се препише!!! И като бях на изпитите им видях прекалено много хора да преписват, приятелите ми преписваха (някои де), че дори аз помогнах на 1 съученик с 15-20 въпроса...Така че не може да се сравняват 2та ВУЗа! И който го прави е наистина много тъп!

Правят го комплексирани пуберчета,които са влезли в селския вуз и се имат за големи пичове... :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:42 
От дъжд на вятър
Аватар

Абе хора,баловете са паднали страшно много,но само за педагогическите специалности! Всяка година най-желаните специалности са имали долу горе еднакъв бал! Както и сега ! Повечето специалности са + - 20-30 стотни,единствено педагогиките са с по-слаби балове!
Колкото до набор 88 , не мисля че са по-тъпи или нещо такова, просто от година на година децата все повече се интересуват от други неща,а не от учението...знаете,че днешната младеж се сблъсква с мн по-друга реалност! Смятам,че набор 88 е последният,който показва някакви реални знания ! Всяка година след това,нещата ще продължават да стават по-лоши! Защото децата на 21ви век нямат големи амбиции, родителите им нямат много време да им обясняват,че образованието е прозорец към света :roll: ... но това е друга тема! Нека УНСС си пишат изкуствените оценки и да се радват! Най-добрите кадри винаги са излизали от СУ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:43 
Аватар

Не е толкова шокиращо падането на баловете, като се има предвид увеличаването на местата. За повечето специалности балът е паднал с няколко стотни, което не е толкова много. Аз си правя сметка по миналогодишните балове. Единствено ме шокира балът на новогръцка, румънска филология и тюркология, който е паднал с по една и отгоре единица. Поне така ми се стори. Но за другите факултети не съм запозната как стоят нещата. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:46 
От дъжд на вятър
Аватар

И кво като бала е по-нисък?Не виждам какъв проблем е това!Това не означава,че хората тази година са учили по-малко от тези миналата.Даже още трябва да падне за да имат всички шанс.По никакъв начин не пречи това,а даже само помага.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:49 
Batcaver
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Абе те баловете се менят всяка година, не виждам кое му е трагичното на нискиите балове тази година. В УНСС били високи - ами пуснали са лесни изпити - високи са им баловете. И в ТУ миналата година изпита беше елементарен и хора със шестици не успяха да влязат на първо желание. Сега пък са им ниски баловете. Всяка година е различно, да не говорим, че сега ниските балове в СУ бяха очаквани заради броя кандидати и броя места, както вече доста хора споменаха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:57 
Да живей словото
Аватар

pure poison написа:

Абсолютно в УНСС номера е кои е преписал по-качествено.. въобще няма база на сравнение м/у УНСС и СУ .. тук може при някои изпити да има субективизъм ама поне си изкарваш сам оценката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2007, 10:59 
Пишете, о, братя
Аватар

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 308 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Кога започват очните на задочниците тази година?(29.08.2005)

в Студенти - АРХИВ

Sonia_nik

4

1105

15 Сеп 2005, 23:55

Sonia_nik Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. кога започва първия семестър тази година? (10.2005г.)

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Студенти - АРХИВ

koteto_bori

28

4480

28 Сеп 2005, 04:40

iliyan Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. баловете тази година-по-ниски или по-високи как мислите

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2004-05-06

siseto

25

3612

01 Авг 2006, 15:06

siseto Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпрос за темите по биология за тази и следващата година

в КСК 2010-2011

dafadfad

2

398

22 Авг 2010, 13:16

Kuonyy Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Някой новозаписан тази година за Молекулярна биология в СУ?

в Кандидатстудентска кампания 2013-2014

suchem

8

982

02 Сеп 2013, 15:14

cashew Преглежда последните мнения