Дата и час: 21 Яну 2026, 22:10

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 263 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2005, 06:06 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
popfolk star написа:
Разстройвате ме!!!! :confused2: :evil3: :dontknow: :cry: :cry: Не знам откъде се намериха толкова злобни хора>>> :twisted: Мене ли4но има попфолк изпълнители които не понасям и марзя и въобще неща във поп-фолка,koito не ми харесват. Но също мисля 4е и този жанр си има много стойностни изпълнители....които наистина имат страхотни песни (пример : Емилия - обожавам я) :P

А тази от аватара ти коя е ?(Емилия?)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2005, 06:18 
Форумозавър Рекс

SoNoR написа:
Аууууууу колко точно казано , исках това да спомена , но някои ще се засегнат много :D

Ако се засегнат вместо да дадат аргументиран отговор или да се замислят дали това, което казваме е вярно, то не бива да е наша грижа, че някой се обиждат от това което са :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2005, 16:20 
Драскач

user0 написа:
Каква ти злоба,хората просто ИМАТ сетива и усет ,а други нямат,дайте сега всички в хор да запеем чалги в знак на солидарност!За мен няма фенове на онази "музика" без да са и с подобен начин на мислене.Може да не в крайна фаза ,както по-горе обрисуваната :lol: :lol: ,но я има!
Не мога да разбера какво имате предвид като казвате "стойностни",ама кое е ,че нещо не се вижда от силикона и русите перчеми??Или от "девойките",които говорят с речников запас от 10 думи(5 са чуждици).Да не се самозаблуждаваме ! 8)
Както се казва в една песен 'Животът ти е поп-фолк",ама това е още по-срашно,защото не е само текст на песен ,а реалност!

:lol: :lol: Добре си го е казал човека,няма какво да добавя,на мен ми е тъжно ,че повечето "поп фолк фенове" са в ,меко казано, " дълбока грешка",но както беше казал Алеко "Разни хора,разни идеали",дали е подозирал колко е прав :lol: ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2005, 23:00 
В началото бе словото
Аватар

mushroomhead написа:
popfolk star написа:
Разстройвате ме!!!! :confused2: :evil3: :dontknow: :cry: :cry: Не знам откъде се намериха толкова злобни хора>>> :twisted: Мене ли4но има попфолк изпълнители които не понасям и марзя и въобще неща във поп-фолка,koito не ми харесват. Но също мисля 4е и този жанр си има много стойностни изпълнители....които наистина имат страхотни песни (пример : Емилия - обожавам я) :P

Да,това е Емилия.... :oops: :P :oops: Сладурка и стархотен 4овек!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2005, 23:07 
В началото бе словото
Аватар

user0 написа:
Каква ти злоба,хората просто ИМАТ сетива и усет ,а други нямат,дайте сега всички в хор да запеем чалги в знак на солидарност!За мен няма фенове на онази "музика" без да са и с подобен начин на мислене.Може да не в крайна фаза ,както по-горе обрисуваната :lol: :lol: ,но я има!
Не мога да разбера какво имате предвид като казвате "стойностни",ама кое е ,че нещо не се вижда от силикона и русите перчеми??Или от "девойките",които говорят с речников запас от 10 думи(5 са чуждици).Да не се самозаблуждаваме ! 8)
Както се казва в една песен 'Животът ти е поп-фолк",ама това е още по-срашно,защото не е само текст на песен ,а реалност!

Аз ли4но мисля, 4е по-голямата 4аст от хората които мразят поп-фолка и вси4ко свързано с него са големи комплексари на тема външен вид. :glasses7: :sad11: :sad3: :sad2: Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите и затова ги мразят. :roll: Аз пък много им се кефя на някой от певиците(само на 2-3 от тях) и мисля 4е са супер талантливи и готини.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2005, 23:17 
Легендарен флуудър

popfolk star написа:
mushroomhead написа:
popfolk star написа:

Да,това е Емилия.... :oops: :P :oops: Сладурка и стархотен 4овек!!!

Абе не знам какъв човек е ,но на външен вид си я бива (смятам няма мъж който да го отрече) :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 17:55 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
popfolk star написа:
Аз ли4но мисля, 4е по-голямата 4аст от хората които мразят поп-фолка и вси4ко свързано с него са големи комплексари на тема външен вид. :glasses7: :sad11: :sad3: :sad2: Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите и затова ги мразят. :roll:

така, не приемай този пост като заяждане, защото по прицнип спорът за или против чалгата (по-фолка) ми е доста омразен.
но!
ние, хората,които НЕ харесваме поп-фолк, със сигурност нямаме комплекси относно външния си вид, или и да имаме, те със сигурност не са породени от гримирани силиконови кукли.Не мисля,че е готин чарът на някоя (щях да кажа девойка,но...) "звезда", който си е чиста инвестиция на мениджъра/мъжа и с цел да се печелят пари от силиконови гърди, дупета и устни. Предпочитам повече естествените момичета, чарът не е красотата (още по-малко изкуствената).
Буквата ч на фонетичната клавиатура се намира до 1 , над таб.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 21:00 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

popfolk star написа:
Аз пък много им се кефя на някой от певиците(само на 2-3 от тях) и мисля 4е са супер талантливи и готини.

Ми ти го каза - само 2-3 от тях могат да пеят в действителност;)

Останалите не стават и за попълниние на оркестъра на кръчмата в Долнунанагорнищье :lol:

А ще ми каже л инякой какво прави темата за чалгата в отдел "музика" при условие, че те нямат нищо общо???

Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 21:03 
Легендарен флуудър
Аватар

Някои от фолк звездите наистина са хубави( ако мога да преценя от гледането по телевизията , а там са с тонове грим ) , но пък нямат нищо в главата си , ако съдя по това как се държат и какви ги приказват... :roll: .И са меко казано смешни с това... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 22:18 
Форумозавър Рекс

popfolk star написа:
Аз ли4но мисля, 4е по-голямата 4аст от хората които мразят поп-фолка и вси4ко свързано с него са големи комплексари на тема външен вид. :glasses7: :sad11: :sad3: :sad2: Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите и затова ги мразят. :roll:

....
Цитат:
-дрехите - те трябва да са съобразени задължително с метросексуалните (или казано по друг начин - педалски) тенденции. Любимите са впитите тениски (предпочитани са тези без ръкави), стигащи едва до кръста или белите ризки. Якетата с надпис "Harrison" целите облепени с реклами също са много любим атрибут. Препочитани са тези с детска номерация. Панталон - той трябва да е бял и от възможно най-ефирната материя, за да прозитар прашките (както при чалгаджийката). Да не забравя да спомена и дънките, целите протрити и с дупки.

Как да не завижда човек на ...как го казаха .."метросексуалния" имидж на "чаровните" чалгари :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 22:36 
Легендарен флуудър

Цитат:
метросексуални

-правещи секс в метрото :lol: :lol: :lol: ахахах не можах да се здържа

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 23:11 
Драскач
Аватар

popfolk star написа:
Аз ли4но мисля, 4е по-голямата 4аст от хората които мразят поп-фолка и вси4ко свързано с него са големи комплексари на тема външен вид. :glasses7: :sad11: :sad3: :sad2: Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите и затова ги мразят. :roll: Аз пък много им се кефя на някой от певиците(само на 2-3 от тях) и мисля 4е са супер талантливи и готини.

Хаааахахахаха добреее "Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите " хахахаха!! о дааа!! ще си умра от смях!!! :lol: :lol: :lol: готиния чаааар ааа ахахахахаха!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2005, 05:44 
В началото бе словото
Аватар

Брейййй какво сериозно изследване си направил колега!!!
Ама трябва да продължиш темата и с други култови балъци 8)
Много те бива

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2005, 03:28 
В началото бе словото
Аватар

Crematory написа:
popfolk star написа:

така, не приемай този пост като заяждане, защото по прицнип спорът за или против чалгата (по-фолка) ми е доста омразен.
но!
ние, хората,които НЕ харесваме поп-фолк, със сигурност нямаме комплекси относно външния си вид, или и да имаме, те със сигурност не са породени от гримирани силиконови кукли.Не мисля,че е готин чарът на някоя (щях да кажа девойка,но...) "звезда", който си е чиста инвестиция на мениджъра/мъжа и с цел да се печелят пари от силиконови гърди, дупета и устни. Предпочитам повече естествените момичета, чарът не е красотата (още по-малко изкуствената).
Буквата ч на фонетичната клавиатура се намира до 1 , над таб.

Първо - изглежда 4е моята клавиатура е друга, защото до номер 1 има само номер 2 и никакъв друг бутон (освен ЕФ 1 и ескейп)...???Така 4е не ми е ясно за кой бутон говориш. :?: :?: :arrow: Второ не примам поста ти като заяждане,спокойно. :roll: Трето - Не съм съгласен с теб, нормално е 4е много хора могат да не ме разберат, какво то4но искам да кажа... :geek: :joker: :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2005, 03:33 
В началото бе словото
Аватар

Sw1tched написа:
popfolk star написа:

....
Цитат:
-дрехите - те трябва да са съобразени задължително с метросексуалните (или казано по друг начин - педалски) тенденции. Любимите са впитите тениски (предпочитани са тези без ръкави), стигащи едва до кръста или белите ризки. Якетата с надпис "Harrison" целите облепени с реклами също са много любим атрибут. Препочитани са тези с детска номерация. Панталон - той трябва да е бял и от възможно най-ефирната материя, за да прозитар прашките (както при чалгаджийката). Да не забравя да спомена и дънките, целите протрити и с дупки.

Как да не завижда човек на ...как го казаха .."метросексуалния" имидж на "чаровните" чалгари :)

Както виждам няма да намеря подкрепа в тоя форум относно този въпрос, така 4е преставам да коментирам и да давам мнение по темата. :blah5: :3some: :lurk: :tongue3: Както се казва : Вси4ки да са живи и здрави, и да има мир. :brave:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 263 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Следваща