Дата и час: 19 Яну 2026, 13:27

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 13 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: НБУ ПОДИГРАВКА !!
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007, 20:22 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Значи на първо класиране не ми достигна 1 точка за Икономика.Мислех си че на второ ще ме приемат 100% но уви НЕ.Всички специалноти които съм писал ги няма в класирането ?!?! Вече 2-ри ден звъня и никой.. да не е паднала бомба в този университет та няма жив човек през weekend-a ?
Чуствам се прецакан не защото не са ме приели, а защото от ~600 точки не ми достига 1 ако не ми достигаха 50-60 ще кажа ОК малко съм изкарал
но това си е подигравка ! няма да се запиша курсист За какво да ме преметнат накрая на годината че не ми достига някой кредит (с моя късмет той ще е само 1 ) и да ме изритат. Ако не ме приемат на 3-то класиране няма да се запиша (според мен няма начин и на 8-мо класиране да ме приемат защото нито една от спец. които съм писал я няма в 2-рото класиране ) => изгарям . Тези дни четох всякакви алтернативи ... Колеж "ДЕЛТА" -този колеж го няма в сайта на МОН като удобрен за какво да се запиша там като след 2 години дипломата ще мога да я използвам само като ветрило. Не искам да се местя от София като не стане тази година явно другата ще се пробвам пак. В УНСС просто се ус..ха с този прием .. имам 4,50 на ЕПИ и не съм приет а няма и да съм приет 99% като ги гледам другите който са спали с учебниците през целия си престой в гимназията и пак са вън(5,60 - 5,90 на изпита) .. какъв е моя шанс Щели да останат свободни места - къде в Чепинси
?? От къде се извадиха толкова много кандидати за този НБУ след като имам 3 оценки от топ и винаги има ~ 80% под моя резултат (кажете ми как да не съм бесен) Какво е това безумно класране в което 75% от спец. ги няма ? ? ? ? ?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007, 20:27 
Да живей словото
Аватар

1. НБУ нямат ли форум?! :roll:

2. Можеш да запишеш Делта и на 2рата година се местиш в НБУ като бял негър.

3. НБУ нямат ли форум?!

П.П. Късмет с класиранията :D

Последна промяна summer на 12 Авг 2007, 20:46, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007, 20:29 
Владимир Владимирович Путин
Аватар

нямат

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007, 20:35 
В началото бе словото

НБУ нямат форум, а пък и четох че доста хора от тук се отказват от местата си в НБУ :roll: и реших да се обърна към тях за да ми изяснят тези въпросчета . През weekend-a са първите дни за записване след класиране така че не е възможно да няма никой. КАК МОЖЕ ДА ПРИЕМАТ ЛИЦА ЗАВЪРШИЛИ ЕДИН НЕЛЕГИТИМЕН КОЛЕЖ ???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007, 20:39 
Да живей словото
Аватар

Питай за всеки случай пак, но моята информация, че Делтата и НБУ имат връзки и прехвърлянето е възможно.

П.п. знам, че нямат форум, но забравих. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007, 20:58 
Пишеща машина
Аватар

Явно си от пичовете щом колеж "Делта" ти е второ желание....а че не си приет у Нбу си е съвсем нормално то там не зимат секи :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007, 21:03 
В началото бе словото

Ами да искам да уча там .Мога да си го позволя и не се срамувам от това че не съм приет като съм обяснил по горе причината.Не налагам никому моето мнение че частното образование е по качествено (както е по целия свят) :wink: Дори и да не ме приемат тази година следващата пак че опитам ТАМ !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007, 21:07 
В началото бе словото

Аре да не иронизираш така, без да си информиран, става ли!? Цялата ми зала учи в "Делта", а те не е като да са прости. Здрави духове в здрави тела... Момчета, които блъскат 80-килограмови дъмбели... си взимат изпитите по юридичекса политология... като стой, та гледай. Аман от пишман разбирачи - чули, недочули и коментират. "Делта" отдавна не е само сладолед...

Ясно е, че разликата между СУ и "Делта" е голяма, но това не значи, че трябва да се отнасяме с неуважение към другите. Първото нещо, на което фитнесът те учи е толерантност към всекиго... по всяко време... навсякъде... Второто нещо е - да не мешаш анаболен стероид с кока-кола, ама това няма значение...

Паце, успех в НБУ-то, брат ;-)

;-)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007, 21:11 
В началото бе словото

На теб не ти е добре от тези хапчета момче :shock: :shock: смени ги преди да е станало късно . За какво питам аз за какво ми отговаряш ти ?!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007, 21:12 
Пишеща машина
Аватар

Petkoff написа:
Аре да не иронизираш така, без да си информиран, става ли!? Цялата ми зала учи в "Делта", а те не е като да са прости. Здрави духове в здрави тела... Момчета, които блъскат 80-килограмови дъмбели... си взимат изпитите по юридичекса политология... като стой, та гледай. Аман от пишман разбирачи - чули, недочули и коментират. "Делта" отдавна не е само сладолед...

Ясно е, че разликата между СУ и "Делта" е голяма, но това не значи, че трябва да се отнасяме с неуважение към другите. Първото нещо, на което фитнесът те учи е толерантност към всекиго... по всяко време... навсякъде... Второто нещо е - да не мешаш анаболен стероид с кока-кола, ама това няма значение...

Паце, успех в НБУ-то, брат ;-)

;-)

Нож в гърба получИ :twisted: :twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2007, 22:14 
Пишете, о, братя
Аватар

Може би е по-добре да се успокоиш и утре да им се обадиш. Предполагам, че може да има някаква грешка евентуално, или просто да си записал все специалности, които са адски желани.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2007, 01:05 
Постоянно присъствие
Аватар

пък аз знам че няма свободни места за някои специалности за 2ро и поради този факт тези специалности липсват от 2ро класиране. Трябва да се отбележи че са все хубави ако не и най-хубавите в НБУ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2007, 10:51 
Master Of Puppets
Аватар

*Raya_Alexandra: Темата можете да продължите тук:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 88&start=0

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 13 мнения ]