Дата и час: 19 Яну 2026, 04:02

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: учебните практики в ггф
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2007, 18:01 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
има ли кой да ми каже нещо за тези практики, дали са задължителни, може ли без тях да се запиша за следващ курс и ако трябва да отида през друго време имам предвид в следваща година, тъй като сега съм в щатите и дали си струва да си зарязвам работата и да се връщам за тези неща

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2007, 21:49 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
За практиките доколкото знам във всички факултети са задължителни и ако не се вземат се водят като невзет изпит,съответно си има и оценки върху тях.Предполагам че можеш да си вземеш практиките и в друга година,стига да не ти останат много невзети изпити и да можеш да запишеш годината.Но най-добре за тия неща питай Ридик или Циндил Пиндил, те ще ти отговорят най-добре :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: учебните практики в ггф
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007, 10:04 
странна птица
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
zvezdaD написа:
има ли кой да ми каже нещо за тези практики, дали са задължителни, може ли без тях да се запиша за следващ курс и ако трябва да отида през друго време имам предвид в следваща година, тъй като сега съм в щатите и дали си струва да си зарязвам работата и да се връщам за тези неща

Не знам как е при другите факултети и специалности,но в Туризъм в ГГФ можеш да не ходиш на практиките,които уж се водят задължителни.В случай че имаш работа или не можеш да отидеш с курса,можеш да отложиш за следващата година и да отидеш със долния випуск.Ако пък не ти се пътува,имаш и втори вариант,а именно да питаш преподаваля,с който се провежда учението,дали може да предадеш доклад,в който се описват посещаваните места и т.н.(при по-добро извинение номерът върви :wink: )
Но лично според мен,няма нищо по-хубаво при възможност да се ходи на такива практики,много е готино,обикаляш цяла България,ходиш на много интересни места,научаваш адски много неща,както и пиеш като руснак на сватба :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]