Дата и час: 22 Яну 2026, 01:42

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2007, 07:10 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Пиши и ти да знаем, че си успяла :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2007, 09:59 
Story teller
Аватар

чакам отговор все още, защото посмъртно не мога да отида лично и да се измъкна от работа.написах пълномощно а и инструктирах човека да не се обажда много много че не съм аз, предполагам че лична карта няма да искат.днес ще ми кажат как е провървяло-подготвени сме за големи караници:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2007, 13:54 
Story teller
Аватар

провървяло е чудесно, никой не се е карал, само са изчакали сговорчивия младеж който ми е намерил молбата, след което са я поправили и той лично я е прегледал обстойно.

Аплодисменти за сговорчивия младеж!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2007, 16:48 
В началото бе словото

Браво :D

Да, младежа е супер :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2007, 23:14 
В началото бе словото

Хора в молбата за общежитие в началото трябваше да се попълни входящ номер-моят или на самата молба- и ако е собственият къде да се обадя, защото не съм го написала :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2007, 13:57 
В началото бе словото
Аватар

ole_e написа:
Хора в молбата за общежитие в началото трябваше да се попълни входящ номер-моят или на самата молба- и ако е собственият къде да се обадя, защото не съм го написала :cry:

Ами, аз установих, че в молбата за общежитие входящ номер = факултетен номер. Като си подавах моята молба, понеже не знаех какво е "входящ номер", и аз не попълних нищо, ама оная ми се развика: "Аз не ви ли казах навсякъде, където има факултетен номер, да си го напишете!? Какво чакате!?", при което аз я попитах: "Значи входящ номер = моя факултетен номер, така ли?" и тя ме погледна злобно нищо не ми отговори. Приех това за "да" и си написах факултетния номер и оная ми взе молбата... Така че явно там трябва да пишеш твоя номер... Ако искаш, обади се на телефоните за контакти със СБО (02/862 29 16 и 02/963 42 38 ), жената там е отзивчива и ще ти обясни какво трябва да направиш. Но според мен, сигурно ще трябва да отидеш до блок 42 в Студентски и да си поправиш молбата... не знам, по-добре питай тая жена и тя ще ти каже.

Ей, а аз да питам тия от вас, които са ходили вече в блок 42 - къде точно трябва да се търси тоя отзивчив младеж? Щото, mariah, ти нали каза, че първо като си отишла в блок 42, някакви са ти се накарали и тогава са те пратили при тоя младеж. Та въпросът ми е: как да отида направо при младежа, без да минавам през тия, дето се карат? :D И мога ли да пратя друг човек да отиде вместо мен да ми коригира молбата? Че ми е леко невъзможно да отида до София сега, а септември предполагам, че ще са пристигнали повече молби и ще е по-трудно да намерят моята...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2007, 15:25 
В началото бе словото

Music_Addict, за да стигнеш направо при младежа (ех, тоя младеж бе :lol: ) не влизаш в блок 42, а преди входа вдясно има една нова, ниска, бяла постройка. Е, та там трябва да отидеш направо. Аз понеже не знаех къде първо влязох на първия етаж и от там ме пратиха. :)

А за тоя входящ номер, не съм забелязала, пак ме стреснахте :roll:
Но мисля, че е попълнен, защото и на мен, като се записвах, лелката ме накара поне на 10 места да си напиша факултетния номер, значи и на молбата за общежитие трябва да съм го написала. А като бях да си поправям молбата видях, че от СБО отделно ни дават някакви други номера за техните регистри.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2007, 15:31 
В началото бе словото

Може да се прати и друг човек, за да оправи молбата. Братовчед ми днес ходи и не е имало никакви проблеми :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2007, 15:31 
В началото бе словото

Може да се прати и друг човек, за да оправи молбата. Братовчед ми днес ходи и не е имало никакви проблеми :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2007, 15:42 
В началото бе словото
Аватар

Ау, много ви благодаря, чудесни сте! :D Мерси, мерси, мерси! :D :love5:

П.П. А, сега се сетих, ами ако пратя друг човек да ми я оправи, трябва ли някакво пълномощно от мен или нещо от сорта? Или да пратя човек от същия пол, който да се представя за мен?! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2007, 19:49 
В началото бе словото

tonia kostova е написала пълномощно, но не каза дали и е потрябвало :roll:
Напиши за всеки случай и да, този, който пратиш трябва да си кротува, защото за това поправяне не искат лични карти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2007, 21:19 
В началото бе словото
Аватар

Така,май и аз ще съм от тези,които ще се разкарват втори път до софия поради недоглеждането си :banghead: въпроса ми е,дали вече молбите са при този въпросен отзивчив младеж,при положение че съм се записала на второ класиране и дали са пратени вече в блок 42Б..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007, 07:30 
В началото бе словото

Не е сигурно, аз като бях имаха само първо класиране. По-добре, за дати е пълна разходката мини си през съответния факултет първо, може пък още там да ти излезе късметът. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007, 07:41 
В началото бе словото
Аватар

някой да знае кога излиза класирането за общежития

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007, 11:06 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Писах и в една друга тема,но тук като гледам сте по-активни и може би ще ми отговорите...
Някой може ли да ми каже,дали след като съм си подал молбата за общежитие...мога след това да посоча с кой искам да съм в една стая?(от различни факултети).Или трябва да е предварително.
Понеже аз си подадох молбата,но не писах никой в нея,а момчето,с което искам да съм чака трето класиране и ... трябва ли да впише моите данни,или всичко може да стане и след това?
Само не искам да се разкарвам пак до София.

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща