Такааааам... Да поупражним риториката малко...:
Цитат:
Еми в такъв случай член от закона нарушавам не аз. А ти с пълно право можеш да заведеш дело.
Longbow, мисля, че казусът е решен по мирен път и няма да има нужда да се виждаме в съдебната зала.
Да, права си за това, че ТИ в конкретния случай не нарушаваш закона, защото ти не притежаваш снимковия материал.
...НО...
Въз основа на:
Цитат:
Коституция на Република България:
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
и
Цитат:
Правила на форума:
6. Всякакви обидни или накърняващи достойнството на участниците във форума или други лица изказвания или теми ще бъдат премахвани по преценка на модераторите без предупреждение!
не можеш да цензурираш мнение/мнения, които НЕ са в нарушение на горните откъси...
Допълнително:
Конституцията е с приоритет пред правилата на форума:
Цитат:
Конституция на Република България:
Чл. 5.
(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.
...още повече - правилата на форума дори не са закон.
Уточнение:
Това, че съм имал пет минути да се разровя и да напиша тези неща съвсем не означава, че искам да се покажа „колко съм велик, можещ и знаещ“... Просто се забавлявам. Целта ми не е да обидя и/или злепоставя когото и да е - информацията, която предоставям и тълкувам е само с осведомителен характер. Моля, ако някой се чувства обиден от моите писания, да изрази мнението си посредством лично съобщение и/или публично такова; поемам ангажимента да обмисля всяка критика (по дефиниция „критика“ няма нито положителна, нито отрицателна окраска) и да отговоря чистосърдечно, а ако е необходимо - и да предприема действия (например: да редактирам съобщението си) според съвестта и (само)възпитанието си.
Благодаря, че отделихте време да прочетете безсмисления ми "post"