Дата и час: 16 Яну 2026, 20:11

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2004, 22:14 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Мда, интересни неща се случват!
Айде няма нужда и вузовете да се политизират и без това има достатъчно други проблеми

:!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2005, 01:49 
Я, чак сега забелязах темата.
По-добре вижте тази статия. Това е оригинала, от който другата е преписана:

http://www.anticorruption.bg/acedu/article.php?id=2715

Николай не беше от тези. Те се разпознаваха по талончетата, които разпространяваха. Във ФФ имаше един от тях, но не намерихме доказателства, а той и без това не беше избран.

Всички дисквалифицирани подадоха жалби (включително ония с талончетата), но никоя не беше одобрена.

Съветвам ви вместо да правите общи изказвания за това какъв бил и какъв не бил Студентски съвет, да се интересувате от изборите и да гласувате за свестни хора. И да подавате официално сигнали, като видите нарушение.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2005, 21:34 
wild child
Аватар

Nikoi ne e kazal,4e Nikolai e "ot tqh".Nego go otstraniha poradi drugi naru6eniq(vsu6tnost ne sum sigurna kak se razviha ne6tata sled tova i kude se namira toi v momenta...).

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2005, 19:29 
В началото бе словото
Аватар

Mi az li4no smqtam 4e taq rabota s izborite be6e golqma izmislica.Nito razbrah kakvo predla6e vseki ot kandidatite /vidqh samo edin dva predizborni plakata, koito mqzaha pove4e na nikrolozi ebati/.Puk i 4estno kazano silno se sumnqvam 4e tiq kandidati sa se kandidatirali s celta da napravqt ne6to specialno-te prosto se iztiposwat tam i nai veroqtno se opitwat da napravqt dobro vpe4atleni na prepodavatelite.Takuv tip hora ne vajat.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2005, 02:29 
В началото бе словото
Аватар

Честно да си кажа, изобщо не ми дреме кой ще влиза в този Студентски съвет...и без това нямам никаква представа каква е дейността му. Досега не съм чул нищо относно тяхната активност. Който иска, нека си влиза в СС.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2005, 03:34 
Легендарен флуудър

Aбе то лично аз не виждам никаква полза от студентския съвет като цяло тъй,че...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2005, 20:36 
В началото бе словото

Ако наистина се интересувате какво правят студентските съвети и как се избират - ето тук има статия по въпроса.

http://www.anticorruption.bg/acedu/article.php?id=3293

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2005, 07:28 
Легендарен флуудър

Честно да си кажа само с/у прилично заплащане бих влезнал в студентски съвет

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Апр 2005, 10:05 
Пишете, о, братя
Аватар

mushroomhead написа:
Честно да си кажа само с/у прилично заплащане бих влезнал в студентски съвет

еее ти пък то кой не би влязъл заради пари :) :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2005, 17:42 
В началото бе словото
Аватар

Естествено, на повечето студенти изобщо не им пука кой е в студентския съвет на университета им. И студентските съвети обикновено наистина не вършат нищо, че даже и вършат противопоказни действия. И толкова по-зле, защото те имат 16% глас в управлението на университета, 50% в разпределението на стипендиите, 40% в управлението на общежитията, 80% в самото разпределение на стаите. Освен това са основен представителен орган за студентите в рамките на университета. Обаче това си зависи изцяло от студентите.

Не знам за ФФ но някой може ли да ми каже как точно стоят нещата със задочниците? Става въпрос да си кажа направо за ФЖМК. Миналат есен имаше някакви си изборчета и ние бяхме приканени да гласуваме щото някакви си щяли да ни отстояват правата. Какви права интересно? Ние нямаме никакви привилегии независимо от успех и т.н. Просто формата ни на обучение е малко по-различна и не ходим всеки ден на лекции. Това че предпочитам да ходя на работа и да не търкам пластмасовите столчета в мизерните кафенета в студентски не ме прави по-малко значима като студент не мислите ли? Но това е друга тема...Идеята ми беше че задочниците във факултета са средно да кажем около 250 души. Едно момиче при "урните" ми заявир след като отказах да гласувам, че с мен или без мен някакви си хора щели да ме представляват!!!!! Доста е нагло да се разполагаш с гласовете на около 250 човека които не те познават не мислите ли? Разбирам че на някои им трябва за СВ-то за америка но не на гърба на толкова хора-просто е супер нагло! Около 90% да не кажа 100% от задочниците работят-тоест това все пак са хора които по един или друг начин също движат икономиката на тази страна! Но както каза едно момиче, също задочно, "ние не сме хора". Няма ли най-накрая нещата да се променят?!?!?1 Ако някой има мнение по въпроса ще се радвам да го сподели!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2005, 20:24 
Легендарен флуудър
Аватар

Съгласна съм ,че задочниците с нищо не са по - лоши от редовните .Убедила съм се в това. :oops: А относно тая наглост...Ами гадно е , но цялата система трудно ще се промени - всеки гледа да се докопа до някоя благинка и 5 пари не дава за "редовите " студенти.така е навсякъде , не само в Студентски съвет.но докато си траят хората , все ще е така... :angryfire:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2005, 18:46 
В началото бе словото
Аватар

caramele написа:
Не знам за ФФ но някой може ли да ми каже как точно стоят нещата със задочниците? Става въпрос да си кажа направо за ФЖМК. Миналат есен имаше някакви си изборчета и ние бяхме приканени да гласуваме щото някакви си щяли да ни отстояват правата. Какви права интересно? Ние нямаме никакви привилегии независимо от успех и т.н. Просто формата ни на обучение е малко по-различна и не ходим всеки ден на лекции. Това че предпочитам да ходя на работа и да не търкам пластмасовите столчета в мизерните кафенета в студентски не ме прави по-малко значима като студент не мислите ли? Но това е друга тема...Идеята ми беше че задочниците във факултета са средно да кажем около 250 души. Едно момиче при "урните" ми заявир след като отказах да гласувам, че с мен или без мен някакви си хора щели да ме представляват!!!!! Доста е нагло да се разполагаш с гласовете на около 250 човека които не те познават не мислите ли? Разбирам че на някои им трябва за СВ-то за америка но не на гърба на толкова хора-просто е супер нагло! Около 90% да не кажа 100% от задочниците работят-тоест това все пак са хора които по един или друг начин също движат икономиката на тази страна! Но както каза едно момиче, също задочно, "ние не сме хора". Няма ли най-накрая нещата да се променят?!?!?1 Ако някой има мнение по въпроса ще се радвам да го сподели!

Е хайде да не го пропускаме и този момент а? За съжаление във форума на СУ не срещнах НИЩООО :o :arrow: за задочниците-и ние сме СТУДЕНТИ!!Не го забравяйте моля :brave:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2