Дата и час: 21 Яну 2026, 00:44

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007, 22:07 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Цитат:
В Русия съм,в Русия съм....... :lol: :lol: :lol:

къде точно,щото и аз съм в Русия :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007, 14:25 
От дъжд на вятър
Аватар

Е, жалко, аз съм в Китай :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007, 15:33 
В началото бе словото
Аватар

Браво! Какви космополити... Но сега сериозно! Има ли някой да каже нещо за изпита по БЕЛ, за писмения по журналистика... Дали курсовете в СУ-то са добри?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2007, 11:55 
В началото бе словото
Аватар

ami az sam 4uvala nai-razli4ni komentari.Spored nqkoi kursovete sa mn dobri,drugi smqtat,4e nqma polza ot tqh.Az li4no smqtam,4e 4ovek moje da se spravi i sam-kandidatstvah s geografiq i 4ujd ezik i vapreki 4e ne hodih na kursove i 4astni uroci,polu4ih mnogo po-visoki ocenki ot sau4enici,koito godina i polovina hodiha na kursove.Gotvih se ot u4ebnika na SU i tova e.Na kursovete ne kazvat po-razli4ni ne6ta ot napisanoto. :) Vajnoto e da si ambiciozen i nikoga da ne se otkazva6. :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2007, 12:09 
В началото бе словото
Аватар

Аз ходих на курс по история от СУ няколкомесечен, всяка събота, където трябваше да пишем като луди. Това бяха най-ужасните дни от цялата ми кандидатстудентска година. И мисля, че ефект нямат. Човек си учи сам.
Идва си професора, чете с нормално темпо, от теб се очаква да записваш.. ако очакваш кой знае каква информация - няма. Единствено ти спестяват малко учене деликатно подмятайки кои теми няма смисъл да се учат;) ако имаш пари за хвърляне можеш да им присъстваш на курсовете само за тая информация, но иначе има две помагала по книжарниците от СУ, в които пише абсолютно същите неща,които казват на курсовете. Едното е тва известното зеленото дебелото и другото е пак зелено с разширени планове на темите( пак повтарям .. сякаш дума по дума от там са чели)!! мисля, че с темите смисъл от курсове няма.ако сега кандидатствах, щях да подходя по много различен начин!!!
А за английския нищо не мога да кажа.Не съм им ходила на курсовете им, за което ме е яд:)) защото по история съм наясно,че не съм изпуснала нищо.. ама по английски?? ходих при една госпожа само за есета и диктовки и тва беше;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2007, 12:23 
Да живей словото
Аватар

rainbow написа:
Az li4no smqtam,4e 4ovek moje da se spravi i sam-kandidatstvah s geografiq i 4ujd ezik i vapreki 4e ne hodih na kursove i 4astni uroci,polu4ih mnogo po-visoki ocenki ot sau4enici,koito godina i polovina hodiha na kursove.Gotvih se ot u4ebnika na SU i tova e.

The same! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2007, 13:06 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Аз ходих в Образователни технологии на курс по английски, по математика се готвих сама до едно време, после се отказах от нея изобщо, но това е предмет, който по може да се готви без учител, докато при английския нещата, според мен, не стоят така.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2007, 16:44 
В началото бе словото
Аватар

Доволна ли си от английския в ОТ?При кой беше?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2007, 16:57 
В началото бе словото
Аватар

е аз се готвих малко заспало. ходих на уроци по литература при една моя учителка, която си беше добра ама мн мн не четох нещата, които ми даваше и тръгнах в началото на 12 кл, а авторите бяха мн и беше супер зор. Добре че накрая късмета ми се усмихна.. иначе отидох и на курсове по журналистика в СУ, от които няй- доброто беше, че ме стимулираха да чета вестници, списания, да гледам новини и т.н, и да разбера, че без тях няма да ме приемат журналистика.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2007, 18:10 
В началото бе словото
Аватар

А някой знае ли дали в Образователни технологии човек може да се готви по 2 предмета за 1 година?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2007, 18:19 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
mystery написа:
Доволна ли си от английския в ОТ?При кой беше?

Изключително съм доволна от преподавателката си - Галя. Действително е голям професионалист . Отношението е просто прекрасно, а ако имаш желание да натрупаш нужните знания - няма да ти е трудно.

Divinity написа:
А някой знае ли дали в Образователни технологии човек може да се готви по 2 предмета за 1 година?

Можеш, разбира се.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007, 13:33 
В началото бе словото
Аватар

Аз посещавах частни уроци на преподаватели от СУ, по литература -2 години, минахме всички автори, учителката ми ме на научи на много за авторите, за произведенията, за това как се пише тема и какви са точно изискванията за хубава тема...:) Страшно доволна съм, не беше лесно, защото съм си писала всички теми сама, но това помогна да разбера проблемите, заложени в произведенията, а не да назубря мненията на някой друг ;)... Изкарах 5.25, което си е оценка, която класира във всички специалности с литература :lol: и смятам, че без допълнителната подготовка, резултатът нямаше да е същият, просто в училище имахме една шизофреничка за преподавател и тя само мрънкаше че и е малка заплатата! Така литература не се учи, друг е въпросът ако преподавателят е на място....
По история също ходих при преподавател от СУ, но не на курсовете, дето са 350-370 лева, на едни по-скъпи, там ни даваха готови теми, обясняваха ни всички подробности, вариантите, в които може да се падне една тема и как точно да реагираме ако случайно на изпита се падне тема с различна формулировка от това, което сме учили... Най - хубавото от всичко беше, че за 1 година направихме 10 пробни изпита ! (5 часа пишеш по темата, накрая ти я връщат с подробна рецензия за допуснатите грешки и съвети как да ги избегнеш следващия път). Това е голяма тренировка, да можеш да си разпределиш времето и да видиш в реална ситуация колко си научил и какво излиза на белия лист... Оценката ми по история е 5.75 :lol: и това се дължи както на моите упоритост и постоянство, така и на добрата подготовка, която имах... И понеже в училище господинът говореше повече за историята на неговото семейство, отколкото за материала от учебника, мисля, че без тези уроци нямаше да се справя и да изкарам такава оценка.
От групите в които бях на частните уроци има и такива, които въобще не изкараха изпитите, но това е защото те цяла година не пипнаха да учат, мислеха си че 2 седмици преди изпита ще са достатъчни... Техните резултати не са показателни за нивото на подготовката, просто няма как да наливаш с фуния знания на някой, той сам трябва да пожелае да учи:roll: ... Затова сега ми е странно тези хора като обясняват как попаднали на скапани уроци! :shock:
Вярно, че мама и тати потрошиха доста пари за курсове, но сега съм със самочувствието, че съм се справила сама, защото здравата учих и резултатът е налице. Мисля, че при стабилни учители в училище, които си вършат работата сериозно не би се стигнало до частни уроци, но понеже знаех, че моите учители и хабер си нямат от изискванията в СУ, ми се наложи да посещавам въпросните курсове.
Всичко е добре, когато завършва добре беше казал някой, при мен завърши отлично, затова ви препоръчвам да си сверите часовника при някой учител, дето се занимава с кандидатстудентска подготовка, иначе си е игра на хазарт. :)

"Може би съм търсил теб? Може би съм тук, за да те чакам винаги? Дали всеки път, когато съм те губел, не е било, защото не съм те разпознавал? Или всеки път съм те губел, защото съм те разпознавал, но не съм се осмелявал?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007, 21:09 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
готвех се в собствен сос

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007, 14:34 
В началото бе словото
Аватар

"Плазмодий"]готвех се в собствен сос
И какво излезе – става ли за ядене?

Последна промяна Lace на 01 Сеп 2007, 16:04, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007, 14:56 
В началото бе словото
Аватар

Никъде не съм ходила на уроци разчитах на огромна доза късмет и малко четене на произведенията и взе,че се получи :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща