Дата и час: 21 Яну 2026, 21:47

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 133  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007, 12:47 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
И аз се присъединявам към МБ :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007, 13:10 
От дъжд на вятър
Аватар

Не съжалявай,че си записала във Варна,все пак това е утвърден МУ,във Варна е супер,а и както виждаш СУ не могат да си запълнят бройките за Медицина,бала на 3 класиране падна до 32.76 за момичета-само за 8 места,а такъв нисък бал,ужас!!!Моят бал също е достатъчен за Медицина в СУ,но в никакъв случай не съжалявам,че записах Медицина в Плевен,много съм доволна.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007, 13:17 
От дъжд на вятър
Аватар

Майка и татко са завършили медицина в Плевен. Много съм доволен от тях :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007, 15:23 
Драскач
Аватар

Аз днес се записах МБ, и мисля, че Плевен и Варна са по-добър вариант за медицина от СУ. Така, че въобще не съжалявай. муцунка ти кога си на входния тест за дафа? Аз съм в петък от 10. Майка ми днес ми го съобщи...не съм пипала немски от месеци и ще бъде голямо шоу. Ще си припомня малко рекция на глаголи и конюнктив и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007, 19:33 
От дъжд на вятър

simona_baby написа:
Не съжалявай,че си записала във Варна,все пак това е утвърден МУ,във Варна е супер,а и както виждаш СУ не могат да си запълнят бройките за Медицина,бала на 3 класиране падна до 32.76 за момичета-само за 8 места,а такъв нисък бал,ужас!!!Моят бал също е достатъчен за Медицина в СУ,но в никакъв случай не съжалявам,че записах Медицина в Плевен,много съм доволна.

С това изказване което правиш във форума на СУ относно медицината и имайки предвид, че миналата година си била студентка в СУ показваш само своята посредственост, жалко че забравяш по какъв път си минала , знам с какъв бал си влязла в Плевен ..........Не се обиждай , но някак не е коректно и не отива на един медик ! Иначе и аз мисля , че във Варна е супер, стига да не си от София и да се налага да се разделяш със семейство и приятели!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007, 19:57 
Драскач
Аватар

BB написа:
simona_baby написа:

С това изказване което правиш във форума на СУ относно медицината и имайки предвид, че миналата година си била студентка в СУ показваш само своята посредственост, жалко че забравяш по какъв път си минала , знам с какъв бал си влязла в Плевен ..........Не се обиждай , но някак не е коректно и не отива на един медик ! Иначе и аз мисля , че във Варна е супер, стига да не си от София и да се налага да се разделяш със семейство и приятели!

Аз съм от София и пак ми се струва яко във Варна :((( Жалко, че не ме приеха тази година. Дано поне успея да си взема добре дафа и да си продължа молекулярната в Германия.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007, 20:06 
От дъжд на вятър

Да съгласна съм за Варна и на мен ми харесва въпреки че не съм кандидатствала там, но много се подразних от '' такъв нисък бал, ужас!!!'', а в Плевен бала за момчетата е 25.50, а и за момичетата не е висок!
cufff на теб УСПЕХ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007, 22:07 
От дъжд на вятър
Аватар

Все пак местата за медицина в Плевен са 30 за момичета и 30 за момчета,така че е нормално да падне до 30.50 за момичета.А местата за момичета в СУ са само 8 и не могат да си ги запълнят,това имах предвид.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007, 22:30 
В началото бе словото
Аватар

simona_baby написа:

хаха, а в Плевен колко пада бала на 6-то 7-мо класиране?! хах

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007, 00:06 
От дъжд на вятър
Аватар

Няма да има 6 класиране,защото бройките за момичета са запълнени на четвърто,а на пето класиране си запълниха и бройките за момчета,както можете да видите от саита на МУ-Плевен,на 5 класиране няма приети момичета,тъй като местата са запълнени.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Биомениджмънт и устойчиво развитие?...
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007, 00:32 
В началото бе словото

Брех, някой знае ли за кво става въпрос в тая специалност...проблема ми е, че аз уча екология 2ра година и мисля да запиша нещо като втора специалност..двуомя се между един 2 годишен курс "комуникации" в Центъра за образователни услуги, към СУ, което не точно като второ висше, но ме зарибява повече и тая новата специалност..проблема е, че всички са забегнали нанекаде - кой по отпуски, кой да си пие ракията от обед и в БФ нема почти никой..Още повече, че тая специалност я няма нито в сайта на СУ, нито в сайта на БФ, по простата причина, че вече сумати месеци, почти година, няма сайт..И тва ми е факултет на първия, най-престижен университет в България...не знам, драги ми смехурковци, ама тва си е абсолютен срам...искам да видя учебния план на тая гадна специалност, ама не мога понеже няма кой да ми го покаже шото от студентски съвет и учебен отдел са в отпуски, а "секретарките" нямат програмата на тая специалност.....Е после как да съм ентусиазиран и да запиша квото и да е в нашия мил и китен факултетец...Хубуу, че поне се запознах с яките хора, иначе отдавна да се бях махнал от тва място...Да ми мирише по цял ден на формалин и да се сдушвам от бездушния интериор...Да,да!!! :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Биомениджмънт и устойчиво развитие?...
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007, 09:53 
Драскач
Аватар

xbizzitmafucka написа:
Брех, някой знае ли за кво става въпрос в тая специалност...проблема ми е, че аз уча екология 2ра година и мисля да запиша нещо като втора специалност..двуомя се между един 2 годишен курс "комуникации" в Центъра за образователни услуги, към СУ, което не точно като второ висше, но ме зарибява повече и тая новата специалност..проблема е, че всички са забегнали нанекаде - кой по отпуски, кой да си пие ракията от обед и в БФ нема почти никой..Още повече, че тая специалност я няма нито в сайта на СУ, нито в сайта на БФ, по простата причина, че вече сумати месеци, почти година, няма сайт..И тва ми е факултет на първия, най-престижен университет в България...не знам, драги ми смехурковци, ама тва си е абсолютен срам...искам да видя учебния план на тая гадна специалност, ама не мога понеже няма кой да ми го покаже шото от студентски съвет и учебен отдел са в отпуски, а "секретарките" нямат програмата на тая специалност.....Е после как да съм ентусиазиран и да запиша квото и да е в нашия мил и китен факултетец...Хубуу, че поне се запознах с яките хора, иначе отдавна да се бях махнал от тва място...Да ми мирише по цял ден на формалин и да се сдушвам от бездушния интериор...Да,да!!! :twisted:

С тоя мнение доста надъха бъдещите биолози :)) Аз разбрах, че в СУ щяло да има фармация от другата година и ако е така, мисля да го запиша като втора специалност. Но това е тема за кандидатстуденти предимно и май няма много компетентни по този въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007, 11:31 
От дъжд на вятър
Аватар

xbizzitmafucka, знам какво е! Звънях на всички възможни телефони в БФ, но никой не ми вдига и не знам кога ми почват очните :? Аз също съм с екология, ама задочно. Някой знае ли кога трябва да отида? Направо смешна работа. Като се записвах ми казаха, че най-вероятно почвам от 3.09, ама най-вероятно ми звучи някакси... не много убедително.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007, 11:51 
В началото бе словото

хора малко съм назад от темата но това е защато излизам рано прибирам се късно а в малкото си почивни дни правя същото
По въпроса за варна не може да с спори че е мн по- хубаваа от СФ аз обаче ще си живея тука 6 год с майка ми а наистина исках да съм в софия не само заради това което само по себе си е достатъчно но и защото кутурния ми живот малко цикли тука
ПП и все пак цяла година говоря че искам само да е август да съм на работа и да съм приета. Така че всичко ми се збъдна даже ме подвииха. Не мога да се алчня за повече направо ми е странно че нямам за какво да недоволствам

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007, 22:14 
От дъжд на вятър
Аватар

Za-Zaa-Zou, ама разбира се, кефи се! Мен, дет' не ме приеха, където исках, сега умирам от кеф, че е лято, че свършиха изпити и простотии и просто се размазвам, а пък теб като са те и приели ехеее...! :D Аз си имам приказка, че и на село да ме приемат фармация пак ще съм безкрайно щастлива :D Та като отидеш във Варна да учиш, я ако можеш ги питай тези симпатяги ще откриват ли другата година фармация? Някой от вас, ако знае нещо по въпроса? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 133  Следваща