Дата и час: 21 Яну 2026, 17:11

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 315 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007, 08:17 
Stargazer
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Iazo написа:
Сега се сетих нещо..... :D :D :D :D когато почвахме един там от професорите каза нещо от сорта :"вие като идвате на тея курсове ще влезете на 100%....вие сте привилегировани!!!"

Аз също съм ходила на тези курсове, само че от октомври до февруари :D На нас ни го казаха същото :lol: Може магийки да ни правят, де да знае човек :twisted:

Iazo написа:
Аз бях на такъв курс по история...пролетен - от 10 февруари до 28 април(съботно-неделен) и да ти кажа е твърде условно за файдата. Например сега за средновековието пичовете не можаха да се разберат нещо и 3 поредни пъти само славяните учихме! така че за средновековието не бих казал че инаха ефект...обаче при Пламен Митев(Възраждане) направо беше уникално! За новото време също имаше полза! Моя съвет: Ако искате наистина да успеете учете! Не ви трябват нито курсове нито уроци! то това което ще ви кажат там си го пише в учебниците!Няма ли го желанието от ваша страна нишо няма да стане!

За ученето имаш право, без четене, писане и друг вид запаметяване - НИКАКЪВ шанс... Но не знам дали dimeto има предвид тези курсове, или едни пак в СУ, които са през априлската ваканция... Ако става въпрос за тях, не съм ги посещавала, но съм чувала, че там работата е на доста високи обороти, в смисъл ти диктуват и ти после пишеш, ама през ваканцията... тя не е особено дълга :? :roll:

сърце на Аан-Аллейн...

... so I'll bleed forever

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007, 09:02 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 0 пъти.
Благодаря за бързите отговори! Да наистина имах в предвид за тези през пролетната ваканция.Та за ученето сте прави.Ако не седнеш да учиш и хан Аспарух да ти разправя за битката при Онгъла файда няма.Но аз разбрах , че на тези курсове ти казвали кои ще са 15 теми от които ще изтеглят 2 и точните им формулировки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007, 09:19 
Master Of Puppets
Аватар

Iazo написа:
Сега се сетих нещо..... :D :D :D :D когато почвахме един там от професорите каза нещо от сорта :"вие като идвате на тея курсове ще влезете на 100%....вие сте привилегировани!!!"

И все пак въпросът не трябва да бъде, "дали" ще влезеш, а "какво" ще влезеш.

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007, 12:55 
От дъжд на вятър
Аватар

Скоро прочетох в няколко мнения от други теми,които сега не мога да намеря :roll: ,че някои хора не са доволни от курса по литература,че е бил на доста по-ниско ниво,отколкото са очаквали :roll: Но, за сметка на курса по история,който е бил много добър.

Също така, разбрах,че при всеки автор,преподавателят е различен ??

Очавам да качат информация на сайта,от която да разбера това,което ме интересува.
Но,споделете,моля,какво е впечатлението ви от курсовете по литература в СУ? Добра ли е подготовката,помага ли стила на писане на теми при изпита?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007, 13:23 
Шеф на матрицата

Абе аз се сетих, че си продавам темите по история. Вече не ми трябват. Ако някой иска да пише на ПМ. Алексашка да не ми трие рекламцата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007, 13:34 
От дъжд на вятър
Аватар

...
*Raya_Alexandra: Тъй като вероятно някои ще започнат да си пускат обяви за продажба на теми, искам да предупредя, че такива постъпки са в разрез с Правилата и няма да бъдат толерирани в този форум.

На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.

------------------------------------

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007, 15:28 
Пишете, о, братя
Аватар

Препоръчвам ОТ(Образователни технологии)... :P
По-специално за лит-та:Кирил Величков :wav:
http://edutech.bg/ --->за тези,които проявяват интерес... Питайте,ако ви интересува нещо по-конкретно :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007, 00:31 
От дъжд на вятър

Имате ли някаква информация за курсовете през пролетната по литература?Дали са добри?Ако има някой,който е ходил моля да сподели впечатленията си.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007, 10:04 
бат Данчо геврека
Аватар

El написа:
Iazo написа:

Аз също съм ходила на тези курсове, само че от октомври до февруари :D На нас ни го казаха същото :lol: Може магийки да ни правят, де да знае човек :twisted:

Iazo написа:
Аз бях на такъв курс по история...пролетен - от 10 февруари до 28 април(съботно-неделен) и да ти кажа е твърде условно за файдата. Например сега за средновековието пичовете не можаха да се разберат нещо и 3 поредни пъти само славяните учихме! така че за средновековието не бих казал че инаха ефект...обаче при Пламен Митев(Възраждане) направо беше уникално! За новото време също имаше полза! Моя съвет: Ако искате наистина да успеете учете! Не ви трябват нито курсове нито уроци! то това което ще ви кажат там си го пише в учебниците!Няма ли го желанието от ваша страна нишо няма да стане!

За ученето имаш право, без четене, писане и друг вид запаметяване - НИКАКЪВ шанс... Но не знам дали dimeto има предвид тези курсове, или едни пак в СУ, които са през априлската ваканция... Ако става въпрос за тях, не съм ги посещавала, но съм чувала, че там работата е на доста високи обороти, в смисъл ти диктуват и ти после пишеш, ама през ваканцията... тя не е особено дълга :? :roll:

на този курс ми гарантираха оценка 5.25 и нагоре. наистина зех че изкарах 5.25 :D 8) :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007, 13:35 
В началото бе словото
Аватар

Да споделя и аз малко опит... Цяла година всички около мен ходиха на курсове - и в СУ, и в Образователните. Аз обаче нямах възможност и реших здраво да се хвана сама. Две години писах темите по история и сама си ги учих... Нямах идея колко точно мога да очаквам, нали знаете за всички слухове - как темите се знаят предварително, как на курсовете казват какво ще се падне, как има "ключови думи" и т.н. Да, ама не е съвсем така :D На изпита по история изкарах 5,88! Така че явно човек може и сам...

А с БЕЛ беше още по-интересно. Там си нямах идея даже да се пробвам, докато не се класирах за Нажионалната Олимпиада. После на Йовков взех, че изкарах 5,50 (буквално с 1 месец четене САМО НА ТЕКСТОВЕТЕ)!!

Въобще... всеки си има своя път и си го извървява. За себе си се радвам, че успях! Стискам палци и за следващите!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007, 13:45 
Шеф на матрицата

Напрао ми е мъчно за теб :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 22:06 
Драскач
Аватар

Ами и аз се записах на курсове и май ще почвам но чак октомври....А колко кинти бяха тези в СУ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007, 14:41 
Неодекадент
Аватар

Благодарил (а): 69 пъти.
Тази година явно малко хора ще кандидатстват право. Миналата година еквивалентът на тази тема се пълнеше с бясна скорост...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007, 09:20 
Драскач
Аватар

Е то и правото не е за всеки....пък всъщност някои ще хванат примоция с тия 2 теми

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007, 22:01 
Легендарен флуудър

Пичове и пички, как са сега курсовете по история? Едно време бяха върхът и на мен много ми помогнаха да си систематизирам материала след яко учене, но това беше преди 100 години. Има ли някакви промени?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 315 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Следваща