Дата и час: 21 Яну 2026, 16:36

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 179 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2007, 16:12 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Колеги малко повече активност!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2007, 07:09 
В началото бе словото

И аз това викам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2007, 15:35 
В началото бе словото

Все още викааааааааааам :roll: :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2007, 19:17 
В началото бе словото

Мислех повече да не пиша, ама...

От опита, който имам (а той не е чак толкова малко), ще кажа още нещо, за което mariah сигурно пак ще ме обвини в негативизъм.

Това е колеги. Докато чакахте да разберете дали ще ви класират, сиреч бяха ви изтръпнали задниците от притеснение (не се извинявам за израза), пишехте в несвяст, а сега... Това, разбира се (както бях написал преди около седмица), не ме учудва никак.

Студенти пишат и разпитват само, когато имат лична изгода. Тъжно, но факт! След месец, преди първи октомври, пак ще се задръстят форумите, после към края на семестъра пак - ще има въпроси за стипендии, за заверки, за такси и прочие. И в това ще се ограничи културоложката (и не само) активност.

Спирам!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2007, 19:41 
В началото бе словото

Не бих те обвинила в негативизъм, дори напротив, сега се радвам, че някой друг освен мен пише в тази тема. А по въпроса за активността си прав, но аз, както бях казвала веднъж, съм ентусиаст и все още съм в настроение да поговоря с бъдещи колеги :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007, 18:26 
В началото бе словото

:roll: :roll: :roll:

Дам, ще си скучая тук сама.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007, 09:37 
В началото бе словото

споко не си сама !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007, 21:33 
В началото бе словото

:lol: Да, но пак си скучая.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2007, 22:13 
В началото бе словото
Аватар

Няма по-безперспективно от това да си малоумен пигмей и да оценяваш коя специалност е за предпочитане, а всъщност да студент в НСА с връзки. Ако не ви харесва специалността, ходете и крадете, нали пари ви трябват, кретени болни! А на тоя, който знае колко взимат охранителите в егида, мога да му пожелая цял живот да пази строежи и като го питат кой е открил Америка да отговаря БАЦ ПЕШО ГАСТАРА.Много знаете все, но това просто защото никой от вас не може да влезе в тази специалност!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2007, 07:18 
В началото бе словото

Харесва ми идеята но този пост, но езика е малко груб. Пък тази година балът и за Културология е нисък. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: смях в залата!
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2007, 12:08 
В началото бе словото
Аватар

Много е интересно когато някой страничен наблюдател, без никаква идея за какво става въпрос, започне да философства. И вече оценява и прави анализи кое колко е перспективно и колко пари ще се взимат. Когато някой такъв индивид реши да се изкаже публично за нещо, над което други хора се потят, тогава езикът няма как да не е груб! Според вас защо не коментирам колко са слаби специалностите с математика, физика, химия...ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ ГИ РАЗБИРАМ!!!! И колкото и да са ми трудни тези дисциплини, аз не коментирам колко е безсмислено да се учат. Затова моля: които разбират само от цигари, алкохол и коли да не коментират Културологията!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: смях в залата!
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2007, 12:37 
От дъжд на вятър

erquebrand написа:
Много е интересно когато някой страничен наблюдател, без никаква идея за какво става въпрос, започне да философства. И вече оценява и прави анализи кое колко е перспективно и колко пари ще се взимат. Когато някой такъв индивид реши да се изкаже публично за нещо, над което други хора се потят, тогава езикът няма как да не е груб! Според вас защо не коментирам колко са слаби специалностите с математика, физика, химия...ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ ГИ РАЗБИРАМ!!!! И колкото и да са ми трудни тези дисциплини, аз не коментирам колко е безсмислено да се учат. Затова моля: които разбират само от цигари, алкохол и коли да не коментират Културологията!

А ти от какво разбираш, бе? Говориш с такъв тон, все едно си открил Светия Граал, а всъщност едва ли си открил каквото и да е в тоя живот. Да, човекът, който знае колко взимат охранителите в Егида, също така каза, че всичко си зависи от тебе в тоя живот; можеш с най-добрата специалност да работиш като чистач; можеш и с някоя далеч по-безперспективна да взимаш хилядарка и кусур още на 21 години...

Все пак постовете ти лъхат на изключителна комплексарщина и ти пожелавам да се реализираш в областта на културологията, само гледай ако заплатата ти от 250 лева не стига да не те издържат мама и тати...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: време е за медикаменти!
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2007, 13:19 
В началото бе словото
Аватар

Едно е комплексар да защитава това, за което се труди, друго е злобар да налага болно мнение за нещо, което е много далеч от него!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: време е за медикаменти!
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2007, 14:08 
От дъжд на вятър

erquebrand написа:
Едно е комплексар да защитава това, за което се труди, друго е злобар да налага болно мнение за нещо, което е много далеч от него!

Добре. Кажи ми една работа, която можеш да си хванеш с културологията ти и да е по специалността ти, без министър на културата, и признавам, че съм в грешка. Ти просто си на нивото на четвъртокласник тип "това, което уча аз е най-доброто, защото го уча аз". Както и да е.

И да, ако мечтата ми беше да вляза Културология, щях.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2007, 14:27 
В началото бе словото
Аватар

Чудно ми е ти какво учиш!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 179 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща