Дата и час: 22 Яну 2026, 00:43

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 133  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2007, 02:17 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Само за информация да ви кажа, че успях за се свържа с БФ и относно кога започват очните ми казаха, че най-рано този петък ще се знае кога са. Не е за вярване, че вдигнаха. :shock: :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007, 14:14 
Драскач
Аватар

Така и не разбрах, кой ще бъде колега. Айде бъдещи молекулярни биолози обаждайте се:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007, 00:42 
В началото бе словото

Цитат:
Така и не разбрах, кой ще бъде колега. Айде бъдещи молекулярни биолози обаждайте сеSmile
Ами аз :) който иска може да се обади все пак ще сме колеги следващите 4 години => skype - lycon-hunter

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007, 13:56 
В началото бе словото
Аватар

cufff много късно почваш курса нали изпита е на 13 ноември ако не се лъжа къде ще се готвиш?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007, 14:04 
Драскач
Аватар

Е що да е късно - 160 часа е курса и точно за ноември. Днес ми беше първия ден. Амарок дай скайп :) ника ти ми звучи като от едно фентъзи, ама може да се бъркам.
п.п в ТУ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007, 17:20 
От дъжд на вятър

mucunka написа:
cufff много късно почваш курса нали изпита е на 13 ноември ако не се лъжа къде ще се готвиш?

Аз ходих на курс 54 учебни часа-беше ОК. 2 месеца стигат :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007, 17:44 
Драскач
Аватар

Atlantida написа:
mucunka написа:

Аз ходих на курс 54 учебни часа-беше ОК. 2 месеца стигат :wink:

Аз сега до 15 съм всеки ден по 6 часа май и после само събота и неделя. А на нас сега ни предложиха следната възможност, в една седмица държим два пъти изпита и се разделя. При теб имаше ли го това нещо?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007, 20:27 
От дъжд на вятър

Ами не, в 1 ден ми беше всичко-аз бях от 8 до към 15ч, но някои имаха дупка-те си правят групи и групите се разминават, за да се ползват пц-тата за слушането.И...някои са били май до 17ч. Няма да е толкова изморително на 2дни...но пък аз се радвам, че всичко за 1 ден свършва.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007, 20:43 
Драскач
Аватар

Atlantida написа:
Ами не, в 1 ден ми беше всичко-аз бях от 8 до към 15ч, но някои имаха дупка-те си правят групи и групите се разминават, за да се ползват пц-тата за слушането.И...някои са били май до 17ч. Няма да е толкова изморително на 2дни...но пък аз се радвам, че всичко за 1 ден свършва.

Не не...при нас казаха, че можеш два пъти да караш изпита в рамките на една седмица, а не че го разделят. После резултатите от двата изпита ги разделят. Това било някакво ново нещо, и ако за единия се плаща 220, за другия само 30.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007, 21:34 
От дъжд на вятър

Нямаше такова нещо за нас....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007, 16:19 
В началото бе словото
Аватар

cufff аз вчера се обаждах до ТУ и ми каза че има две свободни места за курса и може да ме включи но трябва да карам входния тест а се съмнявам да достигна нивото... труден ли беше входния тест?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007, 16:21 
Драскач
Аватар

mucunka написа:
cufff аз вчера се обаждах до ТУ и ми каза че има две свободни места за курса и може да ме включи но трябва да карам входния тест а се съмнявам да достигна нивото... труден ли беше входния тест?

Супер лесеен беше, аз го направих без да пипна нищо. Обаждай се, сигурно ще си в моита група, защото има най-малко хора. Малко ни е заспала госпожатаи говори тоооооооолкова бавно, че да ти стане зле. Ама май всички са така, взимат ни за дебили :)
Айде тъкмо ще си имам колежка и няма да бъде едно от изключенията. Един от моито даскало като ме видя на курса и ми разправя: ти не си ли много стара, какво правиш тук.....Баси на 19 и вече ти казват, че си стар :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007, 16:33 
В началото бе словото
Аватар

ехааа дано не е късно вече да ида че тя за днес сутринта ми каза :( кажи повече за входния тест какво имаше

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007, 16:36 
Драскач
Аватар

mucunka написа:
ехааа дано не е късно вече да ида че тя за днес сутринта ми каза :( кажи повече за входния тест какво имаше

Беше разделен в три групи, съответно по трудност. Първите задачи са следните, дадени са думи и ти трябва да прецениш коя не пасва. Това е лесно и в трите части А Б и Ц и следващите задачи са нещо като диалог, в който или да кажеш кой отговор не е подходящ или кой е подходящ. На Ц има и LV, който е относително труден. Има и нещо като есе, обаче на мен дори не ми го провериха. Казаха ми, че теста е важен и точките ми стигат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007, 16:40 
В началото бе словото
Аватар

уффффффффффффф :cry: :cry: тая година ми е тръгнало всичко наопаки :( дано в понеделник да не е късно. иначе се записах за входен тест ж гюте но там мисля че входния тест е по труден... съответно да ти дадат по ниско ниво разбира се! :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 133  Следваща