Дата и час: 23 Яну 2026, 00:49

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 308 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007, 21:51 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Благодаря за бързия отговор El! другото, което искам да те попитам е дали има някакъв входящ тест, защото честно казано в момента не съм в най-добрата си форма :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007, 22:05 
Stargazer
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
lovesecret, по география? Нямам представа... мога да попитам сестра си и ще ти кажа, ама дори да има, не се притеснявай... нали за това е курс - да те научат на каквото не знаеш там :lol: :lol:

сърце на Аан-Аллейн...

... so I'll bleed forever

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007, 23:49 
В началото бе словото
Аватар

Между другото и аз искам да благодаря на всички тук, които помагат за разрешаването на кандидатстудентските дилеми. Така че El - Thanks.
И сега и аз искам да отправя едно запитване - има вероятност да се запиша по БЕЛ в ОТ, но се чудя и за английски. Разбрах, че е възможна такава комбинация, но по въпроса за парите как стоят нещата???
Съжалявам- може да ставам вече нахална в постоянните си питания(понякога необмислени), но...
Та така... по литертура какво точно представлява тестът, защото всичко, независимо от изпитната форма и тежестта на резултата, ме притеснява. И на тези курсове по БЕЛ готвят ли те за есето по журналистика?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 00:21 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Една моя приятелка ходи миналата година по литература при ОТ и мисля, че имаха някакви часове, с които си говориха точно за есето по журналистика, но не знам дали е вписано като план за всички учители или всеки си преценява.
За какъв тест по литература питаш? Този в УНСС ли? Има си книжки, издадени от университета с примерни тестове по модул литература. Има ги на Славйков.
По въпроса ти за заплащането за два предмета в ОТ -> сумата е двойна. Ако за единия курс плащаш 680 (заедно с учебниците), то за двата ще ти е 1360лв.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 01:50 
В началото бе словото

Едно ще ви кажа-аз ходих на курсове по л-ра и история в Об.тех. и ме приеха и право и PR и курсовете са си мноо добри.Ходих и при преподаватели от СУ но от това нямаше никакъв смисъл.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 08:48 
От дъжд на вятър
Аватар

Не съм чела цялата тема, но и аз искам да изкажа благодарността си към ОТ и да кажа, че съм изключително доволна от курсовете. Аз лично тази година ходих на история и немски език. Относно цените - доколкото си спомням единия ми курс беше 595 лева и по история мисля, че беше толкова, а тъй като записах да готвя 2 предмета във фирмата ми направиха отстъпка от 5 %. Така че няма да съжалявате ако се запишете там, ще бъдете много доволни!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 09:59 
Постоянно присъствие
Аватар

Да, освен това, ако ваш роднина (брат, сестра) е бил също при тях, правят пак отстъпка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 10:55 
В началото бе словото

Здравейте :)
Аз също мисля да се запиша в ОТ, но мислех да го направя след началото на учебната година, защото така ще ми е доста трудно да реша кои дни да ходя...
Искам да попитам дали някой е ходил на курсовете по география във Варна? Можете ли да ми препоръчате учител?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 11:11 
Постоянно присъствие
Аватар

Не мога да те посъветвам за учител, но ще те посъветвам да се запишеш сега, тъй като обучението започва буквално от първата седмица на училище и ще изтървеш теми. По-добре е сега да се запишеш и после да смениш групата, отколкото да изтървеш сега и после да трябва да наваксваш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 11:21 
От дъжд на вятър
Аватар

Аз също много съм доволна от курсовете в ОТ ! Ходих само на курс по история,защото нямах възможност да посещавам и литературата, но съм изключително доволна и от учителя си и от темите, изобщо като цяло от отношението на фирмата към своите клиенти!
Започнах курса в края на октомври месец,бях изостанала, но наваксах! Изкарах 5.00 на предварителния по история! На редовния имам 5.25, като знам къде ми е грешката, която ме раздели от мечтаното 5.50 ( в една дата) ! НЕ ми беше трудно да уча темите, подчертаването и маркирането много ми помогнаха, хората , с които бях на уроци също бяха много приятни и отзивчиви! Бяхме група от 5-6 момичета- 3 влязохме в СУ, останалите в ПУ и ВТУ ...
Ами това е ... Бих ви препоръчала и на вас, бъдещи кандидат-студенти фирма ОТ , защото тя ще ви донесе гарантиран успех на изпитите, разбира се само тогава, когато учите системно и се стараете !
П.С Посещавах курсовете в Стара Загора !

Успех !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 17:21 
В началото бе словото
Аватар

Ей това е стахотно, което казвате и много ме амбицирахте:) А при кой учител сте ходили на история (в София) ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 17:58 
В началото бе словото

Здравейте! Хмм още малко съм объркана но ще съм благодарна на всеки който даде малко повече информация..прочетох горе-долу темата но все пак искам да попитам относно ГЕОГРАФИЯТА..ние сме 2 момичета и не сме от София утре трябва да се обадя в офиса на ОТ в моя град, но все пак когато сте от провинцията часовете всяка седмица ли трябва да се провеждат в София или не??? Мерси предварително
Иначе каот чета повечето отзиви са положителни коеот ме радва ;)) ии нали не е късно за записване :))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 18:20 
Постоянно присъствие
Аватар

Нещо не можах да схвана от твоя пост. В твоя град има офис на ОТ, така ли? След като има значи вие си имате преподаватели там и часовете ви ще се водят всяка седмица по един ден (предполагам, че по география са така - 4 часа веднъж седмично). За какво идване в СОфия говориш?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 20:02 
В началото бе словото

хехех аз си мислех че поне веднъж месечно ще трябва да ходим в София ;)) съжалявам че съм те озадачила с поста

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2007, 16:23 
В началото бе словото
Аватар

Доколкото знам в доста градове има офиси на ОТ и съответно там се провеждат курсове по всички предмети.Така че се спестява ходене до София,което би оскъпило доста „удоволствието”.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 308 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Образователни технологии, други курсове и частни уроци

[ Отиди на страница: 1 ... 22, 23, 24 ]

в КСК 2011-2012

squadron

346

41534

03 Дек 2011, 17:13

Laxus Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Кое е по-добре Образователни технологии или център Тара

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

zoxoxo

19

3050

25 Апр 2007, 22:00

coolman Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Продавам теми по История - Образователни технологии

в Купувам-продавам

zizu

0

370

04 Сеп 2013, 02:01

zizu Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Образователни технологии

в Студенти - общ форум

sesilkam

1

919

23 Юли 2009, 17:21