Аз ги отказах,и то не защото толкова исках - щото бях обещала на приятеля си ( и той ги спря - иначе нямаше да стане номера да изпързаля само мен :")
мина година откакто не пуша и все още понякога така зверски ми се пуши,че не е реално.И ми беше много хубаво докато пушех

Всъщност и в момента ми се пуши

Такива малки удоволствие,като цигара с кафето,след ядене,докато седя и чакам рейса,просто да слушам някое парче и да си запаля,няма как да ги забравя.... те си ме глождят на моменти

И няма с какво да ги заменя.Просто си ми беше кеф.
Всеки има право да пуши ако иска.А що се отнася до пасивното пушене - то ако бяха само цигарите,които вредят щеше да е добре.Ами ПРАХТА,ИЗГОРЕЛИТЕ ГАЗОВЕ,БОКЛУЦИТЕ ОТ ЗАВОДИТЕ и прочие и прочие? Не - вашите дробчета се прецакват само от цигарите
Вярно е че е много тъпо да се пуши в асансьора например.Все пак и пушачите трябва да се съобразяват.Както и изхвърлянето на фасовете по улиците,но друг е въпроса че няма кошчета на много места - ти какво да направиш,да си влачиш боклука километри? ( Сещам се за Несебър - баш в стария град 20 минутки търсихме кофа и не намерихме... е като общината не слагат кофи какво? после да си чистят боклуците! ) Но според мен всеки има право на избор и никой няма право да казва на когото и да е било къде/какво да прави и как да го прави.Все едно аз да забраня на някого да готви,щото докато минавам на улицата ми мирише на гадната му манджа.И аз като подуша риба минавам на отсрещния тротоар щото не я обичам,по морето особено ми е някакъв ад.Ама нищо не мога да направя.