^PrincessA^ написа:
Кефи ме новата реклама на Кока Кола със свещеника

О, тази реклама разбива:) Свещеникът не стига, че прелъсти девойчето, излъга го, а най-накрая му открадна колата...
alhimikat написа:
представете си
седнах да погледам (специално затова) рекламки преди няколко дни
и на какво се натъкнах
рекламата на МАСТИКА ПЕЩЕРСКА
който ме опровергае и докже че тази реклама с прашките и циците има някакъв смисъл - евала
трето
Сухият Джин който е рекламиран по множество билбордове в София
гола жена с резенчета лимончета на зърната на гърдите
евала по тъпа не съм виждал
Предполагам, че идеята на Мастика е, че като се натряскаш хубавичко и жените ти се виждат перфектни хахахаха Пък българите вече започнаха да си мислят акто американците,че сексът продава! И аз много съм се чудила на онази с резенчетата лимон. Що за тъпо същество трябва да е ,за да я гледат толкова много хора и то едва ли не по цици...

Но още по-шашкаща ми беше билборда на Нескафе Фрапе - мацката се напънала и едва държи в устата си буца лед... Просто уникална реклама

! Ама горката, такава изтерзана физиономия е направила, че няма на къде повече.
ivy написа:
Помните ли оная реклама на Хонда с верижната реакция - всяка джаджа задействаше следващата и естествено чичкото, който разправяше "Isn't it nice when things just work!"

Е, тази реклама е наистина уникална

Напоследък не съм я засичала
А колко тъпи реклами има още, просто не е истина... Храниш се,а някаква жена се скрива в храстите,защото иам стомашни проблеми. Същата простотия е онази бабка с песничката "вече ми е леко, чувствам се добре"...
Ужасни са! Но поне разсмиват! Жалкото е,че запомняш, какво са пеели или казали в тези толкова тъпички рекламки. От кампанията на БСП ми се заби в главата - "защото така ми харесва" , че по едно време и аз започнах да го повтарям и то несъзнателно