Дата и час: 21 Яну 2026, 18:35

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 133  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 08:39 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
здравейте!а има ли някой бология и химия -редовно?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 08:40 
В началото бе словото
Аватар

биология :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007, 21:19 
Драскач
Аватар

mucunka, защо не пробваш сега на допълнителния прием за биомениджмънт, и после евентуално да се прехвърлиш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2007, 03:17 
От дъжд на вятър
Аватар

В допълнителния прием пише

ІІ. БИОЛОГИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ:
- специалност БИОЛОГИЯ:
редовно обучение – 10 места
задочно обучение – 16 места

_malko_zlo_ , може би това обяснява защо не се обажда никой от биология задочно - няма записани. Щом документите се подават от 10.09 до 14.09, не би ли трябвало да ви се сформира групата по-късно?

20 – 21 септември 2007 г. – записване на новоприетите студенти.

След това трябва да започнете.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2007, 09:58 
В началото бе словото
Аватар

Хммм нямам никаква ама никаква идея....кофтито е, че съм от 9 до 18.00 на работа и няма как да отида до БФ, за да ги попитам а по отношение на разговор по телефона с външната линия е "мало сложен" въпроса... е надявам се да не съм сама а и да почваме по-късно...? Странно..... :?: :shock: :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2007, 16:31 
В началото бе словото
Аватар

cufff не знам обмислям го като вариант вече се побурках покраи тия изпити класирания глупости... вече и към германия се ориентирам ии нз супер объркана съм. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2007, 19:09 
Драскач
Аватар

И аз съм така. Нз дали да уча молекулярна биология, дали да я продължа в германия или да я продължа в америка. Нз дали да кандидатствам в му отново, но това май ще го разбера в последствие. Бтв чувала съм, че дори да завършиш биология тук, имаш възможност в германия да направиш магистратура молекулярна или биотехнологии.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2007, 21:29 
В началото бе словото

Не е вярно, че няма записани биология задочно , по-малко сме само 9 жени. Първата ни лекция е на 10.09. по АМР от 14 часа в 501 БФ.Това е за malko_zlo, няма да си сама :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2007, 18:01 
В началото бе словото
Аватар

Deni_tsa написа:
Не е вярно, че няма записани биология задочно , по-малко сме само 9 жени. Първата ни лекция е на 10.09. по АМР от 14 часа в 501 БФ.Това е за malko_zlo, няма да си сама :wink:

В 501 се провеждат упражнения, но ако целият курс е от 9 човека :( възможно и лекцията там да ви бъде.
АМР в първия семестър? На нас ни беше втория, аз съм биология- редовно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2007, 22:13 
В началото бе словото
Аватар

хора, на някои трябват ли му теми по био. давам моите. ай успех, колеги молекулярна... до 01.10!!! :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2007, 19:25 
От дъжд на вятър

Доволни ли сте от специалността в която Ви приеха? Аз се чудя с тази МБ каква реализация ще имам, дали наистина няма да се окаже че екологията е най- переспективната специалност в БФ както някой беше казал "екологията рулира" и наистина сме свидетели на този факт всеки ден!? Имам приятели еколози , 4 курс и вече работят по специалността, а на мен ми се струваше някак не толкова престижна тази специалност, но те вече се реализират преди да са завършили!
Очаквам мненията ВИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: ???
МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2007, 19:51 
В началото бе словото
Аватар

Абе сигурно ли е тва, че утре сме от 14 часа в БФ за първи очни??

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007, 09:00 
Драскач
Аватар

BB написа:
Доволни ли сте от специалността в която Ви приеха? Аз се чудя с тази МБ каква реализация ще имам, дали наистина няма да се окаже че екологията е най- переспективната специалност в БФ както някой беше казал "екологията рулира" и наистина сме свидетели на този факт всеки ден!? Имам приятели еколози , 4 курс и вече работят по специалността, а на мен ми се струваше някак не толкова престижна тази специалност, но те вече се реализират преди да са завършили!
Очаквам мненията ВИ!

Ако продължа да уча МБ, сигурно няма да остана в България и даже още 2рата или третата година ще продължа някъде, най-вероятно в Германия.
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007, 13:16 
Писаружяк
Аватар

Има си начини да разучите какви възможности за работа ви се предлагат.Не разбирам защо сте решили, че МБ предоставя по-малко такива от останалите специалности в БФ.Това, че не знаете, не значи, че няма.Отворете сайт на клиниките за ин витро оплождане и репродуктивно здраве например и забележете, че сред специалистите наред с лекари има и ембриолози - а това е една от възможностите за магистратури след МБ (дори в БФ).Биолози работят и във фармацефтични предприятия в БГ, има сектори по вирусология в болниците, в клиники работят и криобиолози.Зависи от магистратурата, казвам го за 150ти път и не само аз.Реализация - никой няма да ти предложи работа ей така, ама това не важи само за биологическите науки, важи за повечето сфери.Вероятно мн малък процент от студентите в СУ са сигурни каква реализация ще имат, след като завършат.Има някякво странно, необосновано, но широко разпространено схващане, което се споделя от всякакви хора, най-вече такива, които представа нямат за какво става въпрос - "О, с тая МБ какво ще правиш после?".Аз това мога да го кажа за много голяма част от специалностите в СУ, и не само. Как ще се реализираш зависи от това какво ти ще направиш по въпроса.Ако искаш сигурна работа, по-добре се заеми със занаят.

P.S. За да съм по-точна : В 1ва АГ болница Света София работят 4ма биолози, 1 микробиолог и 1 биохимик; в Център за репродуктивно здраве "Надежда" -3ма ембриолози и 2ма криобиолози, в медицински център "Репробиомед" - клиничен микробиолог, ембриолог (завършила е БФ , вкл. магистратура), молекулярен биолог (също БФ, вкл. магистратура)
Това е една част, открих още подобни заведения, само в областта на репродуктивното здраве, защото мен ме интересува тази сфера.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007, 00:24 
В началото бе словото

Абе колеги ще ходите ли на 1-ви на откриването в Ректората или ще бъдете само на откриването на Биологическия факултет?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 133  Следваща