runtavela написа:
Тъй като за 1 година и аз натрупах опит от връзка от разстояние ще дам мнение, че е напълно възможно.
Приеха го да учи в София, а на мен ми оставаше още 1 година. При нас се получи нещо много хубаво, защото на втората седмица след като замина той ми каза, че ме обича...
Правилно! Напълно те подкрепям и ти пожелавам все по-хубави мигове

Даваш ми сила и аз да се боря, благодаря ти
Ето какво обаче твърди един дълбоко загрижен за мен чувствителен човек, навлязъл дотолкова навътре в света на любовта и разделите, че не приема ничие мнение освен собственото си: Kenzo написа:
Прегледах всичко изписано по темата и ми се стори смешно(не искам да обиждам никого).Ако Вие не издържате да сте далеч от любимия поне за седмица,кво да кажа аз в случая? М? Преди година се запознах с момиче от моя град(Бургас).Тя беше по-голяма от мен с 1 година и вече си беше уредила документите за Германия.Приеха я медицина в Munchen.И въпреки да знаех,че ще замине и ще бъда с нея по 30 дни на 4 месеца,аз все пак реших да си останем заедно,защото я обичах.Мисля,че още я обичам,ама не знам...Някак си нещата наистина се променят.С нея въртим "телефонна любов".Спомням си как преди бях луд по нея,а сега се чудя дали да продължа напред.Смятах да я чакам да си дойде,да завърши.Мечти...Не,че не мога да чакам,ама постепенно всичко замириса на лайна и усещам,че с нея сме се променили доста и вече клоним в различни посоки.Преди не се карахме.Сега това се slucvа често.Сега тя в Бургас и ще си замине за Германия след 10 дни,ама на мене,някак си не ми е голяма болка...Спомням си как ревах,когато я изпратих преди година.За мен идването ми в София означава,че ще бъда по-близо да любимия човек(поне с 400 км по-малко),но и тази мисъл вече не ме топли...
блаблаблаблабла - някак си не съм разтърсен и трогнат, хм...
Но пак ще кажа, че те съжалявам, всеопрощаващ Кензо... и че ще те опровергая решително