Дата и час: 01 Апр 2026, 16:39

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 178 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Давате ли си телефона на непознати?
Да, обикновено 9%  9%  [ 15 ]
Само ако е много готин/а 19%  19%  [ 30 ]
Само ако е бил/а много оригинален/а и ми е интересен/а 40%  40%  [ 64 ]
Само ако съм бил/а много пиян/а 7%  7%  [ 11 ]
Не, абсурд 25%  25%  [ 41 ]
Общо гласове : 161
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 19:52 
Паисий
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Е какви толкова реплики бре хора ... доброто старо "Не искам вече да сме заедно , довиждане не върши ли работа "

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 19:57 
Драскач
Аватар

С думичката "Не" и един твърд незаинтересован поглед.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 20:11 
Да живей словото
Аватар

la_cazadora написа:
С думичката "Не" и един твърд незаинтересован поглед.
е мн интересно на какво ще кажеш "Не" .. никой не пита директно :D:D а ако има някой с толкова бедна фантазия, че да ти излага фактите без да увърта .. къвто ще да е се ще му кажеш "НЕ" :D:D .. имам един познат .. той така като пийне и си хареса някоя отива и я пита "Може ли да те целуна?" (малко като в 5ти клас) .. мн ясно че ще отг отрицателно на такъв въпрос :D:D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 20:13 
Да живей словото
Аватар

smeshko написа:
Е какви толкова реплики бре хора ... доброто старо "Не искам вече да сме заедно , довиждане не върши ли работа "
ми не не върши.. защото след това от отсрещната страна идва въпроса "Защо?" :) :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 20:22 
Паисий
Аватар

"Защото така искам !? " И някви глупаво набързо скалъпени причини ... айде сега , ако си решил да скъсаш с някого значи не те интересува чак толкова много какво ще му е после ..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 20:23 
Драскач
Аватар

Между другото, ми се струва доста унизително да отрежеш някого с "Ти си много готин, но ..." или "Ти си страхотен човек, с добро сърце, но ...". Щом отрязваш някого, значи не мислиш, че е готин. С такива реплики все едно му подхвърляш кокалче от съжаление - да не се разплаче. Истинските мъже могат да понесат един отказ и това, че жените тооооолкова ги щадим, та даже и лъжем си е голяма грешка според мен. :wink: Много повече ги обиждаме с "благородни лъжи", отколкото чрез самия отказ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 20:34 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
la_cazadora написа:
Между другото, ми се струва доста унизително да отрежеш някого с "Ти си много готин, но ..." или "Ти си страхотен човек, с добро сърце, но ...". Щом отрязваш някого, значи не мислиш, че е готин. С такива реплики все едно му подхвърляш кокалче от съжаление - да не се разплаче. Истинските мъже могат да понесат един отказ и това, че жените тооооолкова ги щадим, та даже и лъжем си е голяма грешка според мен. :wink: Много повече ги обиждаме с "благородни лъжи", отколкото чрез самия отказ.

Спокойно, не ни обиждате. :wink: "Ти си много готин" и "Ти си страхотен човек, с добро сърце" не звучат чак толкова зле. По-скоро звучат като "Аз съм тъпа, че не проумявам колко щастлива можеш да ме направиш" и съответно провокира мисълта "Да. Тъпа си." 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 20:37 
Да живей словото
Аватар

smeshko написа:
"Защото така искам !? " И някви глупаво набързо скалъпени причини ... айде сега , ако си решил да скъсаш с някого значи не те интересува чак толкова много какво ще му е после ..
зависи мн от причините поради които късаш :) а и тука не става дума само за късане а попринцип за "рязане" .. например мн е неприятно когато някой близък приятел започне да ти се обяснява, не може просто да кажеш: "оо забрави мой човек no chance" :D:D:D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 20:58 
Драскач
Аватар

Който не знае как да откаже на един мъж, да гледа внимателно :lol: :
http://vbox7.com/play:b62dcbdb

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 21:00 
Постоянно присъствие
Аватар

orion_elira написа:
smeshko написа:
зависи мн от причините поради които късаш :) а и тука не става дума само за късане а попринцип за "рязане" .. например мн е неприятно когато някой близък приятел започне да ти се обяснява, не може просто да кажеш: "оо забрави мой човек no chance" :D:D:D

Ей това е нещо супер гадно.Да стане нещо между приятели,защото в крайна сметка единия няма такива чувства,като другият.И резултатът е разбиването на едно иначе добро приятелство преди това.Абе да си кажа честно,по лесно е да отрежеш някой с отвратително държание,така хем не го нараняваш толкова,хем дори караш отсрещния да се чувства отвратен от теб.Това действа,казвам го от личен опит.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 21:02 
Да живей словото
Аватар

la_cazadora написа:
Който не знае как да откаже на един мъж, да гледа внимателно :lol: :
http://vbox7.com/play:b62dcbdb
:lol: :laughing3: :hello1::laughing3: :hello1::laughing3: :hello1:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 21:07 
Да живей словото
Аватар

Desodeset написа:
Абе да си кажа честно,по лесно е да отрежеш някой с отвратително държание,така хем не го нараняваш толкова,хем дори караш отсрещния да се чувства отвратен от теб.Това действа,казвам го от личен опит.
Мм тука не съм съгласна.. така е най-лесно(да се държиш гадно и да се надяваш другия да те намрази), но определено не е най-безболезнено.. Ако става дума чисто и просто за свалка - ДА определено .. но ако става дума за някой които наистина държи на теб (да не говоря за любов) това вобще не помага.. и аз го казвам от опит

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 21:53 
gatekeeper
Аватар

режа различно. принципно гледам да не обръщам внимание на тези, които не са ми симпатични(=

на два пъти ми се е случвало да ме преследва момиче(еее, и аз да се похваля с нещо най-накрая^^). първият път даже ми беше приятно, защото галеше самочувствието ми. вторият път ми излезе през носа. общо взето в такива ситуации лесен изход няма и каквото и да направиш- обръща се срещу теб.

и аз съм преследвал момиче, но беше малко по-нормално. т.е. познавахме се, аз бях много луднал, тя искаше да сме само приятели. накрая тръгнахме и на мен ми се разбиха очакванията, сиреч- бързо ми омръзна.

а за телефона ми- той отдавна е в публичния регистър и от време на време си патя от това, но засега нищо фатално(=

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 22:22 
Постоянно присъствие
Аватар

orion_elira написа:
Desodeset написа:
Абе да си кажа честно,по лесно е да отрежеш някой с отвратително държание,така хем не го нараняваш толкова,хем дори караш отсрещния да се чувства отвратен от теб.Това действа,казвам го от личен опит.
Мм тука не съм съгласна.. така е най-лесно(да се държиш гадно и да се надяваш другия да те намрази), но определено не е най-безболезнено.. Ако става дума чисто и просто за свалка - ДА определено .. но ако става дума за някой които наистина държи на теб (да не говоря за любов) това вобще не помага.. и аз го казвам от опит

E аз говорих за обикновена свалка,въпреки,че моят случай бе точно от вторите.Но чак пък омраза,по-скоро всичко в нея ме дразни и изглежда много глупава.Че и го казах на всичкото отгоре - "Тъпо си" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 22:33 
sea nymph
Аватар

Въпросът не е само да отрежеш някого ефективно, а и по такъв начин, че да не сринеш самочувстието му.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 178 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща