Днес рано сутринта инспекторките така се пробваха да ме избъзикват.
Първо - бях си преснел уверенията, за да не давам стотинки. Не съм човек за стотинки, но понякога обичам да употребявам ножица и се кефя да режа хартия. Пък и исках да мина преди другите, защото книжарницата отваря по-късно. Както и да е. Изрязах ги по контура и три на брой по две, общо шест попълних. И тъкмо питам едната какво се попълва в "уверение на това, че" и тя - какво е това уверение??? Аз - ами уверение.
- Защо е толкова малко?
- Ами защото ги преснех и ги изрязах.
- Няма да стане с тея.
Бре да му се невиди. Отидох взех си и пак всичко наново попълвах. Влизам, както си е по реда, както съм установил, че трябва да бъде, едната диктува фака от книжката, другата цъка на компа. Дотук нормално. И започва тая, дето е на компютъра - Математически анализ? Другата с книжката разгръща и установява недвусмислено с точен отговор - да.
- Комплексен анализ?
- Да.
- Геометрия 1?
Аз се намесвам. Еееее, дотук. Много "да" станаха

:):):):)
И едната - ооо, скоро няма да го вземеш. Другата - еее, летен изпит е, има време, не шашкай момчето и тъкмо питат за екипа. Докато кажа Андрейчин и двете - ооооо, има време за 5-ти, 6-ти път...
Бахти. Тва че не съм земал тва шибаното Г1 да не ме прави идиот?
Човек трябва да се научи да понася шегите на инспекторките. Всеки се нерви и затова е цялата работа, че си носят лоша слава. Иначе като влезеш в майтапите им, са забавни
Те просто не знаеха, че пробваха да избъзикат най-големия си защитник