Derek написа:
1. "За" или "Против" Квантовата механика?
2. Маскираш ли нещастието си със смях и шеги? Ако "да", то когато смехът спре и маската падне... какво става?
3. Халюцинирал ли си от преумора..и хареса ли ти?
4. Усещаш ли когато мисълта ти се забавя или става по-бърза?
5. Мнението ти за Д-р Хаус. И по кои черти си приличаш с него и по кои се различаваш?
6. Вярващ ли си? Моля те...отговори искрено.
7. Мислиш ли, че Айнщайн е щял да достигне до формула обясняваща ВСИЧКО чрез уравновесяването на електромагнетизма и гравитацията в едно просто, кратко уравнение?
8. Правдиво ли е изказването "Everybody lies!"

1.WTF?!

Имам малка представа какво е,май не слушах много в часовете по физика.След справка с google,ами доколкото прочетах(за минута

) има много голямо приложение в живота ни.Сега си спомних,че имаше някакви вълни,де/кохеренция на вълните,интерференция и всякакви такива

Така че - да,не успях да допрочета какви са недостатъците

.
2.Всъщност не

.Когато ми е кофти и съм тъжен,съм си такъв.Не трябва да го правя,заради околните,защото по този начин влияя и на тях и това не ми харесва както на мен,така и на тях.Проблема е,че ако се усмихна,ако се смея и другите започват да си мислят - "ето Гошо пак е весел,минало му е",а вътре в мен чувствам друго.
Ако е да,защото е имало такива случаи.Смея се,усмихвам се,защото аз съм такъв човек - жизнерадостен.Забравям какво ми е на главата и се опитвам да си изкарам максимално яко.И тук идва проблемът - като сваля маската,всичко което съм се опитвал да не покажа - излиза наяве

.
Точно в този момент от живота ми имам едно такова влияние,ако го нямаше - едва ли някой щеше да ме види с тъжна и нацупена физиономия,а винаги щях да съм такъв какъвто съм на снимките,който пускам - ухилен до уши и весел

.
3.От преумора,хм... Мисля,че не.Явно не съм се преуморил достатъчно

.Обикновено като се уморя много,почва малко да ми се вие свят и си лягам някъде за 2-3 минути и се оправям.
Може би като легна да спа,когато съм много уморен и сънувам нещо - имало е случаи,в които си мисля,че това нещо е реално,че докосвам нещо,че говоря с някой и не само на сън... и като се събудя продължавам да си мисля същото

.Не знам дали това се вписва в графата халюцинации.Но в редица случаи е хубаво

.
4.Усеща се да.Когато съм твърде изморен,мисля за други неща и т.н. съм един такъв ленив,мисълта ми тече много бавно.Ако пък съм се наспал,избил съм си проблемите от главата и т.н. - по-бърза е естествено.Макар че - аз и бърза мисъл = къци вапцаров -забавен
5.Гледал съм една-две серии

Не ми допада особено сериала.Иначе не знам какви черти от характера има - ако е някакъв шемет и откачалка(в рамките на разумното) то определено си приличаме по това

.Ако е майтапчия - също,а ако използва ирония и сарказъм - това също е сходно.Различаваме се по това,че аз не съм толкова сериозен,колкото е той в сериала

.За няколкото пъти,в които съм го хващал по ТВ-то не съм видял да се е изписала усмивка на лицето на героя му

.А и аз обичам да си правя майтап със сериозни неща

.
6.Ами не мога да ти кажа с точност

.Вкъщи имам няколко икони над леглото си,нося синджирче със Св.Георги,пиша се HeyGod

.В много песни на Бон Джоуви се споменава Бог,може би и това ми влияе.Понякога и аз се обърквам,но щом ходя на църква,паля свещи и понякога полагам ръка на иконите - еми мисля,че отговора е ДА,но не е 100 %-ов.
Вярвам в съдбата,не знам тя до колко е свързана с Бог и има ли той пръст в тая работа

.Съдбата обаче може да се промени.Сега ако отида и се метна от моста - никой не може да ми каже,че съдбата ми е такава

.Просто ще е странно,но може би това,че няма да го направя пак е свързано със съдбата.
Бях писал по-горе - хората родени с късмет за истински щастливи.Ако имаш късмет във всяко едно начинание,то ти си се уредил

.
Ако избирах между Бог и съдбата бих избрал съдбата,а за отговор на въпроса ти - по-скоро ДА.
7.Сигурно."Лудите,лудите,те да са живи"
8.В някой момент от живота на човек му се налага да излъже за нещо - лъжа,за да предпази някой,лъжа за лична облага,лъжа,защото е лъжец и т.н.Самият аз също съм лъгал,но такава съвест ме гризе после,че не спирам да съжалявам за това,което съм направил.Сега дори се сетих за една песен на Бон - Lie to me,там лъжата е свързана и с любовта:
If you dont love me - lie to me
cause baby youre the one thing I believe
Let it all fall down around us, if thats whats meant to be
Right now if you dont love me baby - lie to me
Много хора казват,че не са лъгали през живота си - пълни глупости

.Правили са го,но може би не са обръщали внимание на това,което са казвали или са направили

.Аз примерно ако излъжа за нещо,винаги ме хващат,явно съвестта ми е голяма и се издавам,не знам

.
Да,всеки лъже или поне е лъгал веднаж в живота си

.