Дата и час: 17 Яну 2026, 15:43

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Тежка загуба за отбора на форума
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007, 16:50 
Летящите Пръсти
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Тима на форума размазан в първата си контола

Тимът на "Форум СУ" загуби тежко с 7:13 от формацията на Лъчо Абрамович на терена на "Бонсист" в първия си мач от предсезонната подготовка. Както винаги най-проблемен беше вратарския пост, където след безброй рокади след напускането на титуляра Оливър Боромир Ники-сан не се намери качествен заместник.
Проблемите обаче бяха твърде осезаеми и в нападение, където бяха пропиляни куп 100%-ови възможности за гол. В защита нещата също не бяхя розови. Личеше, че почти няма футболист от форумците, който да е в добра физическа подготовка - прекомерното пиене е дало своето отражение на по-голяма част от футболистите.
Иначе, противниците бързо поведоха с шест гола, след което форумните играчи върнаха два гола. При 10:2 настъпи най-голямата активизация в редиците на тима на Оувърмайнд и компания, като резултатът стана 10:6. Спорна дузпа поряза крилата на "Форум СУ", а пропуските не спираха.
Трябва доста повече мачове да бъдат изиграни за да се обиграе тимът преди евентуалния втори "Мегатурнир", предвиждан за началото на ноември.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Тежка загуба за отбора на форума
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007, 17:43 
Живее, за да пише
Аватар

FeverNew написа:
Оливър Боромир Ники-сан
:lol: :notworthy:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007, 17:48 
На границата м/у миналото и настоящето...
Аватар

Съжалявам за загубата, но следващият път ще ги смачкате с хъс и умения, така че- всяко зло за добро! Горе главата, момчета, следва победа! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007, 22:10 
Пишете, о, братя
Аватар

Получи се един много отворен двубой, изпълнен с куп голови положения и пред двете врати.Резултата не заблуждава, виждате, 20 гола бяха вкарани.Отбора на Форум СУ изглежда е назад с подготовката си, липсваха им някой играчи(Добрев, Дидо, Бетона...а може би и още някой, не съм запознат в подробности с целия им състав, но както и да е) :wink:
Иначе за статистиката, ние играхме с човек по-малко и преди този мач имахме един друг,продължил час и половина.Така че, бе нормално,да не изглеждаме много свежи и особенно в един момент Форум СУ отбелязаха 4-5 гола за кратък период от време....тогава доиде дузпата;мисля, че тя си беше 100%-ва,Гелето срита Смешко на връх рождения му ден право в глезена,нзм едва ли играчите на Форума могат да протестират срещу това отсъждане на съдията. :roll: :roll:
Както и да , това бе само 1(един) от нашите 13 гола, с него и без него.....според мен пак щяхме да спечелим този мач.Все пак това бе само една контрола, така че не могат да се правят някакви кардинални изводи за класата на двата отбора.Форума могат много,много повече,доказвали са го нееднократно.След още 3-4 мача ще влязат в предишната си форма.А що се отнася до нас....еми от тези ,които днес играха, през сезона ще виждате само Смешко, Хрис и моя милост....знам ,че сигурно ще ви е мъчно за Тетката :lol:, или за Тото,ама те имат договори с други отбори и трансферната им цена се оказа непосилна за нашия президент....днес и ние нямахме вратар, а момчето с черното от нашия тим го виждам за пръв път,той бе викнат да играе малко на пожар;и ние се оказахме с кадрови проблеми. :wink: :wink:
А следващия път ще си играем с равни по численост отбори и ние може да нямаме мач преди това :roll: :roll: интересно ми е какво ли ще се случи тогава....Според Kleo ,писала преди мен, вие сте щяли да ни смачкате... :roll: :roll: :lol: нзм...ще поживеем,ще поиграем, ще видим... :lol: :lol:

Последна промяна FeLiKS на 23 Сеп 2007, 17:10, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007, 22:46 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Момчета, кофти е станало. Но този мач е направило само едно нещо - продължил е серията на гениалния селекционер Феликс, който винаги успява да събере състав от 5 различни квартала.
Само да дойда, охо :twisted: Топка няма да мине.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007, 23:00 
Пишете, о, братя
Аватар

От един-единствен квартал са, смотаняк.За да съм съвсем точен, става дума за"Изток".Освен това не съм ги събирал аз; Като доидеш(ако съвсем случайно те пуснат и да играеш)отивате на загуба с около 15-20 гола разлика...нито си гледал мача, нито знаеш за какво става въпрос, така че, по-добре не коментираи....Не съм селикционер, само играя в този отбор.Запази си продълженията на традициите,заканите и размишленията за себе си....не ти се отдава аналитичния начин на мислене.

Последна промяна FeLiKS на 23 Сеп 2007, 14:49, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007, 23:19 
Постоянно присъствие
Аватар

Момчета, трудно ми е да определя кой от нас беше най-слабият на терена. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007, 09:59 
Така като ме гледаш... прост ли си?
Аватар

Мишоциии :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007, 12:41 
Аватар

FeLiKS, можеше и да не ме атакуваш и да не ме наричаш " чудо". Нито познавам момчетата от Форума, които са играли, нито пък съм искала да давам футболно мнение- не мога да коментирам без да съм била на мача. :roll: Просто оказах морална подкрепа и нищо повече. ИЗВИНЯВАЙ! :x

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007, 14:46 
Пишете, о, братя
Аватар

Добре де, добре...не се ядосвай толкова, всъщност не исках да те засегна.Съжалявам,повече няма да те наричам "чудо" :) въпреки, че като се замислиш това не е чак толкова лошо.. :roll: :roll: Както и да е, и аз ти се извинявам най-искрено и обещавам, че повече няма да те закачам.Можеш да си даваш каквито мнения искаш, той Форума е за това.... :wink: Извинявай!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007, 22:52 
Паисий
Аватар

Ех Клео споко бре ;) Той Феликс по принципно душа човек :) :) :) Не му се засягай ;) А пък за форума какво да ви кажа... бива ли така навръх рожедния ми ден такива синки да ми направите ;) Пък за мача мнение няма да давам , видяхте как след нужната преднина си се лигавихме и пак нямахте никакви шансове :) Все тая де ... айде да се организираме и да си направим един готин турнир като предния път :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007, 23:22 
Постоянно присъствие
Аватар

Момчета доскоро се подвизавах на вратарският пост и доста ме хвалеха.Не съм играл футбол наскоро,обаче ако ви трябва вратар мога и да се пробвам.Това е при условие,че съм в София. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2007, 09:25 
Аватар

FeLiKS, както и да е- каквото било, било. :wink: Само да кажа, че следващият път ви пожелавам интересна и достойна игра, всеки от двата отбора да покаже най- доброто от себе си, за да ви е приятно самото ритане, тичане след, подаване на топката, просто самият футбол. И ОБЕЩАВАМ да не се изказвам неподготвена. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2007, 11:42 
Летящите Пръсти
Аватар

Desodeset написа:
Момчета доскоро се подвизавах на вратарският пост и доста ме хвалеха.Не съм играл футбол наскоро,обаче ако ви трябва вратар мога и да се пробвам.Това е при условие,че съм в София. :D

Супер. Идвай следващия път. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Екипи за отбора на Форума - Организационна тема!

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в Спорт

FeverNew

37

3043

11 Апр 2007, 16:50

www Преглежда последните мнения